0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
  • Taškai: 19
Ats: Grifų Gūžtos stalas
« Atsakymas #540 Prieš 4 mėnesius »
Kaja pritariamai linktelėjo. Žaidimai ir apskritai technologijos tikrai padėdavo prastumti laiką.
- Gyvenote dvare? - susidomėjo. - Mes irgi gyvename dideliame dideliame name. Tačiau jis nepanašus į dvarą, nes yra modernus. O pilys man nepatinka, - apsidairė aplink. - Čia senoviška.
Tai, ką profesorius kalbėjo apie šansą, galias ir jų atsiskleidimą, mergaitė tiesiog ignoravo. Gal viskas ir būtų visai įdomu, jeigu ištarus burtažodį šis imtų ir suveiktų. Bet kažkodėl neveikė.
- Mano tikrai ne melsva, - papurtė galvą. - Tikriausiai štai ši, - ir parodė į vieną iš rožinės atspalvių. - Vieną kartą mamos bendradarbė Steisė instagrame savo miegančiam vaikinui nulakavo nagus žaliai, - sukikeno. - Ne, ta virėja kepė picą mūsų orkaitėje. O galima picą kepti krosnyje? - nustebo, nes nieko apie tai neišmanė.

*

Prisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 980
« Atsakymas #541 Prieš 4 mėnesius »
- Taip. Gyvenau. Kiti mano giminaičiai dar ten ir gyvena. Mūsų dvaras senas, ten gyveno kartų kartos iš mūsų šeimos. - Keista buvo tada, kai buvo iškraustytas iš ten. Bet dabar nebenorėtų sugrįžti. Gal niekad neturėjo ryšio su tais namais.
- Man patinka senoviški daiktai. Jie įdomūs, paslaptingi. - Į lakus jis daugiau nebežiūrėjo.
- A. - Tepasakė, kai Kaja informavo kokia spalva jos mėgstamiausia.
- Man tai niekas ir niekada taip nepadarytų. Aš iškart pabusčiau. - Nusijuokė.
- Taip. Tradiciškai jos kepamos krosnyje. - Didžioji salė jau ištuštėjo. Bet tai jam irgi buvo įprastas dalykas. Ilgai užsisėdėti su mokiniais ar mokiniu prie stalo. Todėl niekur neskubėjo.
- O ar yra dar kas nors, ką tu mėgsti be interneto? - Paklausė Senkleris.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #542 Prieš 4 mėnesius »
- O nenorėjote naujo dvaro? - paklausė. - Juk visada smagu, kai kas nors yra nauja. Mano tėvai tai pasistatė naują namą. Man tai labai nepatinka viskas, kas sena. Nepabustumėt, - pradėjo kikenti. - Nes tas mamos draugės vaikinas, na, ten buvo vakarėlis. Toks kaip iš filmo. Ir tas vaikinas buvo išgėręs daug visokių nesąmonių, todėl nepabudo. Aš, kai užaugsiu, darysiu labai didelius vakarėlius, - išdidžiai informavo. - O kad picos kepamos krosnyje, tikrai nežinojau. Kaip ta krosnis atrodo? O kodėl jos ten kepamos? Negi picerijoms per brangu nusipirkti daug orkaičių? Turbūt būtų patogiau, - garsiai mąstė. - Internete yra viskas! - Kajos akys sužibo, kai profesorius uždavė klausimą. - Aš ten žiūriu apie tai, kas man patinka. Man patinka lūpų blizgesiai, nagų lakai, auskarai, drabužiai. Man patinka gražios suknelės ir bateliai, tik nemoku vaikščioti su bateliais aukštu kulnu. O jums patinka bateliai? - domėjosi.

*

• *
  • 980
« Atsakymas #543 Prieš 4 mėnesius »
- Dvaras didelis ir puikus. Kam reikia naujo? Šį visada galima patobulinti. O be to jis užkerėtas įvairia magija. - Išgirdęs tą istoriją apie vargšelį vaikinuką nusijuokė.
- Tada jis pats kaltas. O ar tau patinka šokti? Per vakarėlius smagu šokti. Ne per brangu. Tiesiog taip skonis yra kiek kitoks. Pica juk sukurta seniau. Tada žmonės orkaičių neturėjo. Žmonės gamino maistą ir viską kepė ar virė ant krosnies. O kaip atrodo krosnis aš tau galiu parodyti jeigu nori. - Bet kur tikrovė? Kur viskas, ką gali paliesti? Užuosti? Pamatyti? Pajusti? Galvojo.
- Bet ar tau netrūksta tikrumo? Ar nepasidaro nuobodu? Tiek visko galima patirti išties o ne žiūrint internete. Niekada apie tai nepagalvojau. Man batai turi būti patogūs, o ne gražūs. - Žinoma nepridėjo dar ir to, kad dar batai geri tokie, su kuriais galima gerai spardytis... To jam jau seniai nereikėjo, bet kerzus vis tiek mėgo nešioti. Taigi. Batai Auriui turėjo būti patogūs bėgimui arba muštynėse. Kurių kartais senais laikais pasitaikydavo jo karštame gyvenimo sūkuryje.
- Nieko. Išmoksi. Kai ateis laikas.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #544 Prieš 4 mėnesius »
- Šokti? Eee, nelabai. Nebent tiktokui. Esame su buvusia bendraklase šokusios, bet labiau vis tiek patinka žiūrėti. Pica buvo sukurta anksčiau už orkaitę? - išpūtė akis. - Bet... bet... bet pica juk yra šiuolaikinis maistas! Kaip galėjo būti pica, bet nebūti orkaitės? - stebėjosi. - Gerai. Parodykit tą krosnį, - šiek tiek susidomėjo.
Nejau kas nors dar gamina maistą krosnyje? Negali būti, galvojo mintyse. Kam to reikia, jeigu yra išrasta orkaitė. Kaja ėmė įsivaizduoti, kaip gali atrodyti krosnis. Apie ją teko girdėti tai, jog ten naudojama ugnis ar kažkaip panašiai.
- Nežinau, - gūžtelėjo pečiais, kai profesorius prakalbo apie tikrumą. - Man smagu žiūrėti visokius vaizdo įrašus. Man tai patinka. Ir internete gali daug ką pamatyti. Man kaip tik atrodo, jog tie, kurie nesinaudoja internetu, nepykit, bet kaip atsilikę nuo pasaulio. O iš kur jiems viską sužinoti, jei neturi interneto...

*

• *
  • 980
« Atsakymas #545 Prieš 3 mėnesius »
- Smagiai pašokti yra linksma. Ką daugiau veikti per vakarėlius? - KO juos moko žiobarų mokyklose? Stebėjosi. - Na taip. Pica senas patiekalas. Ir atsirado seniau už orkaites. Daug patiekalų kuriuos tu valgai išties yra seni. Ar yra kilę iš senų receptų. - Koks keistas požiūris.
- Aš viską sužinojau išties keliaudamas. Lankiausi įvairiose šalyse, kalbėjausi su žmonėmis. Plaukiojau, kopiau į kalnus, klajojau. Ir tai patyriau iš ties, o ne stebėdamas internetą. Smagu kartais pažiūrėti tuos vaizdelius. Bet tai niekada neprilygs realybei. - Buvo jau metas po truputį eiti iš salės. Taigi tarė.
- Gerai. Eime? Parodysiu tau krosnį ir kaip ji veikia. - Ketino mergaitę nusivesti į kambarį iki pareikalavimo ir viską parodyti. Taigi iki ten laukė tolimas kelias ir daug laiptų.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #546 Prieš 3 mėnesius »
- Na, per vakarėlius smagu viską fotografuoti ir filmuoti, o paskui dėti į instagramą ir tiktoką, - pasakė. - Man pica visai neatrodo senas patiekalas, - gūžtelėjo pečiais. - Bet man nelabai išeina keliauti. Nes mama ir tėtis visur vyksta darbo reikalais, o ten vaikams negalima. Tačiau man gerai ir stebėti viską per internetą, - nusišypsojo. - Tėvai turi uždirbti daug pinigų, kad galėtų nupirkti man visokių daiktų, - paaiškino. - O jeigu jie bus labai turtingi, kai aš užaugsiu, jie man galės nupirkti mašiną ir namą.
Kaja bandė įsivaizduoti krosnį, bet nelabai nutuokė, koks tai galėtų būti vaizdinys. Ir išvis, kur šioje pilyje yra tų krosnių?
- Eime, - sutiko mergaitė ir kartu su profesoriumi išėjo iš didžiosios salės.

*

Neprisijungęs Amelija Nida

• I kursas
  • *
  • 1
  • Taškai:
« Atsakymas #547 Prieš 3 mėnesius »
Gerai

*

Neprisijungęs Victoria Burghout

• I kursas
  • *
  • 2
  • Taškai:
« Atsakymas #548 Prieš 3 savaites »
Kadangi Victoria niekada nebuvo susidurusi anksciau su magija ir jos pasauliu, kai sales durys atsidare - jai net uzgniauze kvapa, pradejo drebeti rankos, balsas.. Ji pirma karta yra vienoje vietoje su burtininkais bei magiskoje vietoje - juk sale buvo apkereta! Viskas taip nauja, prie didziausiu stalu kurie tesiasi iki pat sales galo sedi alkali burtininkai ir laukia musu - naujokeliu, jiems tai itin patinka, kadangi po cereminijos stalai buna apkrauti vaisiu  :P Visi nekantrauja suzinoti, kas bus nauji kambariokai.
Victoria buvo tikrai susijaudinus bei issigandus, taciau ja palaike viena mergaite, kuri taip pat atvyko tuo paciu Hogvartso traukiniu ir jos susibendravo...