0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 673
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
Ats: Interaktyvaus Hogvartso daiktų mainai
« Atsakymas #30 Prieš 8 mėnesius »
Kadangi greitai nereikia, o nesu tikra, ar tikrai reikia, bandysiu mainyt, o ne pirkt :D :D

Taaaigi, kadangi esu gan kvaila, sugalvojau, kad noriu kolekcionuoti marso sakalus! Jei turi jų ištransfigūravusi/ęs, parašyk man asmeninę žinutę! Galėčiau mainyti į panašios ar didesnės vertės daiktą, atkrenta tik keli (daugiausia gyvūnai (tik tie, kurių reikia istorijoms) ar šiaip man svarbūs dalykai).

Dar domintų katės. Visos:DD

ir įvairiaplaukiai voriukai:D Tik sicilietiškų nereikia:D

Mainams galėčiau ir sumokėti, tik tikrai mažiau kainos:D
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Vėtrūnė Kristė de Leighi

• Burtininkė
  • 206
  • Kas nusprendžia, kas yra „teisinga“?
« Atsakymas #31 Prieš 7 mėnesius »
Labutis!
Gal atsirastų kas norėtų mainyti Suaugusio personažo prekę į Amžiaus keitimą? Jūsų naudai net 40 galeonų! (giggle)

« Paskutinį kartą keitė: Prieš 7 mėnesius sukūrė Vėtrūnė Kristė de Leighi »

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 673
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
« Atsakymas #32 Prieš 6 mėnesius »
Norėčiau susirinkti visų šluotų po vieną, tad parašyk, net jei turi atliekamą pirmo lygio! Mainyti galėčiau beveik į bet ką, taip pat ir kitas šluotas.
Labai puiki proga nemokamai pasikelti šluotos lygį!
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Brendanas OConnor

• Nuodų ir vaistų profesorius
  • 175
  • Personažas priklausė Dafydd Carwyn Llewellyn
« Atsakymas #33 Prieš 6 mėnesius »
Nutariau, kad Eion paršelis kaip augintinis nebetinka. Gal yra kažkas, kas norėtų? Būtų galima pasimainyti. Daiktų man nelabai reikia, bet jeigu kas nors norit, parašykit, ką galėtumėt pasiūlyti. Sutinku mainyti ir į pigesnį daiktą (galeonų nauda jums). Kai kurie gyvūnai mainams tiktų, bet ne visi.

Jeigu neatsiras norinčių arba nepasiūlys nieko tinkamo, tikėtinai jį kažkada transfigūruosiu (arba, žinoma, išsiųsiu Andrew).

Jeigu ką, paršelio kaina yra 45 galeonai.
Po sezono veikėjas bus archyvuojamas.

*

Neprisijungęs Deklanas W. Senkleris

• II kursas
  • *
  • 100
  • Taškai: 61
« Atsakymas #34 Prieš mėnesį »
Vis dar siūlau mainams paršelį. :D Jeigu kas norit, pasakykit, ką turit. Arba galiu ir pigiau parduoti.

« Atsakymas #35 Prieš 1 dieną »
Dovanoju feneką, Marso sakalą, liepsnotųjų pelėdų, norvegų miškinių kačių, smulkiųjų mėlynųjų drakonų, tigrinių pitonų. Raudonąjį moterišką apsiaustą, kvidičo kelnes, akinių, džemperių, šalmų. Jei yra norinčių, sakykit.