0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Mulungu Kinyonga

• Vaiduoklis
  • 162
  • Skanaus!
Ats: Pagyrimai / padėkos / šiaip pozityvas
« Atsakymas #15 Prieš 3 mėnesius »
Labai ačiū Kaedei už tai, kad sujaukė Breto gyvenimą ir suteikė jam (kaip char) naujų spalvų ir galimybę egzistuoti. Nuostabus tėtušio ir dukros ryšys. :D

Man asmeniškai labai nice, kad Alanas postuose "nebijo" pavartoti tokių įdomesnių žodžių, kurie labai šauniai įsipaišo į postus. Ir ačiū už Aurį kaip Dafydd draugą. Ir Hannah.

:-\

*

Neprisijungęs Badis Smudge

• Herbologijos profesorius
  • *
  • 127
  • Lytis: Vyras
  • Nesupykdyk žvalgo, nes gyvas neliksi.
« Atsakymas #16 Prieš 3 mėnesius »
Ačiū Walgunui Levinsui už pagalbą, kai nežinojau tokių dalykų kaip "kas yra GG tema?". Ačiū.
Ačiū Romai Keit už atsiųstus galeonus, kurių trūko iki trečio papildomo personažo.
Ačiū Dafydd Carwyn Llewellyn už pagalbą, kai buvau naujai iškeptas profas.
Ačiū Arwen Evenstar už tai, kad Džezefos neištrynė, o nemokamai prijungė prie Badžio.
Ir ačiū visam forumui, kad esate.
- Juk žinote posakį: "Lankininkas treniruojasi kol pataiko, o žvalgas..."
- "Treniruojasi tol, kol niekada neprašauna." - choru užbaigė likusieji žvalgai.
- A, kaip matau, jau girdėjot. - susigėdęs sumurmėjo Holtas.

*

Neprisijungęs Mila Hedwig

• I kursas
  • *
  • 8
  • Taškai:
« Atsakymas #17 Prieš 2 savaites »
Ačiū, Britai Hedwig, kad mane čia įdėjo.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 531
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
« Atsakymas #18 Prieš 1 savaitę »
Uh, iš telefono mašinoj, bet noriu, kai noriu, o ne šiaip, kai suplanuoju iš anksto..
Auri, nieko naujo nepasakysiu, bet jei ne tu, nebūtų Erkos, ji būtų iškritusi po Hogvartso, o greičiausiai ir anksčiau.
Dori, ačiū, kad rašai su manimi tiek daug RPG ir kad visada prajuokini bei primeni, kas buvo RPG, kai tingiu skaityt post'us iš naujo (čia labiausiai apie namą). Ir ačiū už tuos free stikliukus :D
Dafydd, ačiū už tiek RPG, be tavęs pusės charų būčiau atsisakius, dabbar jie bent laikinai kažką veikia. Ačiū, kad visada sugalvoji idėjas, kai aš tingiu tą daryti.
Arwen, ačiū, žinoma, už IH, bet yra kai kas daugiau. Ačiū, kad visada prisistatai, kai tavęs reikia, padėdavai parašyti RPG pamokose, kai reikėdavo taškų bei kad neburbi, kai ilgai atrašinėju ir neburbi, kai aš burbu, kad kiti burba, jog ilgai atrašinėju.
Badi, ačiū, kad stengiesi dėl Švilpynės. Matau, kaip ji stiebiasi. Bei ačiū už Hestiją. Nors ir lėtai, istorija išsivystys.
Reikia naujos temos, bet tingi ją sukur(k)ti? Ne bėda - parašyk man PM ir bus!

*

Neprisijungęs Brita Hedwig

• I kursas
  • *
  • 68
  • Taškai:
  • Lytis: Moteris
  • Greičiau mirsiu nei išduosiu.
« Atsakymas #19 Prieš 1 savaitę »
Labai ačiū Arwen, kad kai prisijungiau pridariau nesamonių jas ištaisei.
Ačiū visiems kurie yra raše RPG su manimi. Nes ilgai reikėjo daugumai laukti kol atrašysiu, ilgai...
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 3 dienas sukūrė Brita Hedwig »
– Tu įtraukta į sąrašą tų Žiobarų kilmės burtininkų, kurie neprisistatė komisijai.
– O tu neva Landynėje miršti nuo spuogelinės! Hariui, štai kam nereikėtų eiti, nes už jo galvą pažadėta dešimt tūkstančių galeonų!
– Puiku, liksiu čia, – burbtelėjo Haris. – Praneškite, jeigu įveiksite Voldemortą, gerai?