0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Eion Faolán Bláán Breathnach

• VII kursas
  • *
  • 921
  • Taškai: 46
  • Su kuo sutampi, tuo ir pats tampi.
Ats: Slapta nenaudojama klasė
« Atsakymas #75 Prieš 10 mėnesių »
Stebėdamas Aurio randą Eion vieno negalėjo suprasti. Kodėl tada jis nesuvokia noro mokytis juodosios magijos? Argi pats nenorėtų taip pamokyti tėvo, kad jam maža nepasirodytų? Taip, gal praeitis nuodija, gal reikia iš jos išlipti. Galbūt. Netgi turbūt. Bet Eion visa širdimi troško pajusti galią ir pamatyti, kaip jo gyvenimą pragaru pavertę žmonės kenčia. Netgi labai kenčia.
- Man keista, bet jūs nesuprantate, - tepratarė vaikinukas. Kad ir ką profesorius kalbėtų, jam perkalbėti nepavyks - dėl šito jis buvo daugiau nei tikras. Gali būti, kad vieną kartą padarys kažką baisaus. Galbūt to pasigailės. Bet vis tiek padarys.
- Tas jausmas nėra visa apimantis. Bet aš turiu tai padaryti. Privalau, - dar pabandė įteigti, kaip tai jam svarbu. Kiek pasvarstęs tęsė: - Taip, baimės galbūt yra. Bet tam man ir reikia išmokti smogti pačiam. Kad jie man nieko nebegalėtų padaryti.
Dar norėjo paklausti, kaip tada atlikti ritualą profesoriui Levinsui, bet vis dėlto klausimo taip ir neuždavė. Nors to plikio nemėgo, neketino tokių veiksmų imtis prieš jį. Ir visai nereikia, kad Auris prisigalvotų nežinia ko.
O štai jam pradėjus juoktis Eion šiek tiek nustebo. Negalvojo, kad pasiseks, bet viskas kuo puikiausiai. Nebent Auris apsimeta ir juokiasi specialiai. Vis tik taip neatrodė, ir vaikinukas netyčia leptelėjo:
- O čia tai geras.
Labai norėjo pabandyti dar kartą, bet ne su Auriu. Pagamins dar vieną tokią lėlę ir iškrės Rodžeriui pokštą.
- Kokiu atstumu turi būti ta figūrėlė nuo žmogaus, kuriam ji veikia? - lyg tarp kitko pasiteiravo.
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2303
« Atsakymas #76 Prieš 10 mėnesių »
- Ko nesuprantu? Kad nori juos sunaikinti? Jaustis stipresnis? Aišku suprantu. Tą norą puikiausiai suprantu. Bet tu prisimink ir tai, kad net jeigu tarkim tu jiems atkeršytum už viską. Tavo prisiminimų, tavo praeities tas nepakeistų. Stiprius žmones daro ne juodoji magija, ne žiaurumas. Stiprius žmones padaro jų gražūs ir teisingi poelgiai.
Dabar užsigaubk sutaną ir eik aiškint apie tai, kad reikia atsukti antrą skruostą nuskriaudusiems. Prabilo tasai pašaipusis balselis. Pats jei turėtum progą galimai nežinia ką padarytum tėvui ar Dolohovams. Visai ne. Aš turiu svarbesnių reikalų. Bandė ginčytis su savimi.
- Nėra viską apimantis, bet tu vis tiek manai, kad privalai kažką jiems padaryti? bet jie tavęs nepasieks. Iš Airijos išvykai ir ten negrįši. Reikia bandyti gyventi toliau, arba iš naujo. Tai sunku, sunku viską pamiršti. Bet verta bandyti.
Kiek jie dar turės praeiti, kad Eion pyktis, jo juodi prisiminimai imtų  sklaidytis? Auris jau pats taip toli nuo savo jaunystės dienų ir dar vis tiek dažnai gyvena senais prisiminimais. Ar galės jam padėti, jei pats kartais panyra į savo tamsos bedugnę?
Kai kerai nustojo veikti pasakė.
- Nesvarbu, tas žmogus gali būti, kad ir kitoje šalyje. Ryšys vis tiek liks tvirtas.
Galvoje sukosi mintys apie Eion taip norimą kerštą. Apie tai, kad dar nežino visko, kas dėjosi Airijoje. Apie tai, kad jiems dar galybę dalykų greičiausiai teks pereiti.
- Ar turi klausimų? Jei ne manau šiandien baigsim.

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #77 Prieš 10 mėnesių »
Kodėl tie, kurie kažko nesupranta, labiausiai mėgsta aiškinti, kad iš tiesų supranta? Taip, praeities tai nepakeis, bet pasitelkęs juodąją magiją Eion galėtų prisiminti Airiją ne su baime, o su žinojimu, kad dabar viskas kitaip. Kad jis gali parodyti tiems žmonėms jų vietą. Tik Auris atkakliai atsisakė tai suprasti.
- Jūs nesuprantate, - tiesiog pakartojo vaikinukas profesoriui. Džiaugėsi, kad Auris išmokė bent jau šio vieno ritualo. Tai buvo pradžia. Pamažu jis galės išmokti žymiai daugiau, o tada galiausiai nuskristi į nekenčiamą šalį. Atkeršijęs pasijus taip gerai, kaip dar nesijautė niekada gyvenime. Tuo nė kiek neabejojantis vaikinukas labai norėjo mokytis toliau.
- Tikrai galvojate, kad žmones stipriais padaro jų gražūs poelgiai? - šituo Eion niekaip negalėjo patikėti. Skambėjo kaip kažkokia nesąmonė, bet daugiau nieko nesakė. Tik nusišypsojo, kad sukurtas ryšys išlieka ir dideliu atstumu. Vadinasi, jam tereikės gauti plaukų. Tam, kad padarytų tai, ką nori padaryti, net nereikės likti prakeiktoje Airijoje.
- Ne, klausimų neturiu, - atsakė ir pajuto nusivylimą. Nors pamoka naudinga, ji užtruko pernelyg trumpai. Eion dar galėjo išmokti labai daug. Taigi pabandė: - Bet...
Vis dėlto taip ir nesurado argumentų, kodėl reikėtų tęsti mokslus, tad daugiau nieko nepasakė. Tiesiog linktelėjo ir mintyse kartodamas išmoktą ritualą paliko klasę.
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2303
« Atsakymas #78 Prieš 10 mėnesių »
Auriui reikės laiko pagalvoti kaip pratęsti šią diskusiją. Dar kol kas nežinojo. Bet jie negalėjo juk užleisti šitos temos. Šitos keršto temos.
- Aš visada atviras paaiškinimams. - Pasakė Eion vėl tarus, kad jis nesupranta.
- Na taip. Manau, kad yra taip, kaip sakau. Prieš porą metų gal sakyčiau ką kito. Bet dabar galvoju būtent taip. - Na gerai. Kartais taip negalvodavo. Kartais, kai pykdavo ar nutikdavo kas nors liūdno. Tada vėl imdavo keikti tėvą. Nekęsti savo silpnybių atsiradusių mokykloje ir panašiai. Bet dieve mano negalėjo juk keikti jo dėl visų savo problemų. Ne. Juk turėjo eiti toliau. Norėjo eiti tolyn nuo savo praeities.
- Iki. Susitiksim kitą šeštadienį. - Jautėsi pririštas prie šitų prakeiktų pamokų. Bet aiškindamas jam juodosios magijos dėsnius pastebės kiek Eion progresuoja, ar skaito knygas ar ne. Ir išvis daugmaž žinos ką jis mokosi ir kur lenda. Taigi. Kito pasirinkimo nesugalvojo. Tik toliau tęsti šitas velnio pamokas.
Eion išėjus Senkleris susirinko daiktus ir irgi išnyko iš šitos kvailos klasės.

*

Neprisijungęs Autumn Harper

• III kursas
  • *
  • 35
  • Taškai:
  • Lytis: Moteris
  • If you dance, I'll dance And if you don't, I'll dance anyway
« Atsakymas #79 Prieš 7 mėnesius »
Autumn jautėsi nekaip. Galva įsiskaudėjo, buvo labai pavargusi. Jautė labai didelį krūvį nuo visų pamokų, namų darbų. Jei labai trūko žmogaus kuriam galėtų papasakoti savo nuogastavimus. Deja, tokio vis dar nerado… Įėjus į šitą slaptą klasę ji norėjo kiek pabūti tyloje ir pailsėtinuo triukšmo. O gal labiau nuo žmonių… Autumn prisėdo ant grindų ir atsivertė knygą. Ta knyga buvo labai sudėtinga ir Autumn manė, kad joks bendrakursis jos nesuprastų. Bet Harper suprato. Kai knyga šiek tiek pabodo, ji ją patraukė į šoną ir išsitraukė didžiulį pergamento lapą ant kurio jau buvo pradėjus piešti naujausią eskizą. Jame ji vaizdavo skeletą su drugelio sparnais. Prilinkusi arčiau piešinio mergaitė išsitraukė pieštukų rinkinį ir pradėjo paišyti. Po nosim niūniavo melodiją.
Whistling my name

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #80 Prieš 2 savaites »
Gal Auris ir perdėjo perspėdamas apie tą vadinamąjį "profesorių Senklerį", bet kad jis bjaurus iki išprotėjimo, tai faktas. Taip, Eion ir pats anksčiau bjauriai elgėsi su Kaja, bet jam tada buvo kiek? Trylika? Keturiolika? O štai tas žmogus yra suaugęs ir, maža to, profesorius. Turėtų pagarbiai vertinti visus mokinius, kad ir kaip blogai jiems sektųsi.
Taigi klastuolis pakvietė bendramokslę pasimokyti nuodų ir vaistų. Padarys viską, kad ji nesusikirstų. Ir kad tas idiotas neturėtų galimybės ją žeminti.
Raštelyje nurodė kaip rasti klasę ir kur ji yra. Atėjo šiek tiek anksčiau ir pasitelkęs magiją nuvalė dulkes. Gal ir atrodė, kad stengiasi dėl Kajos, bet realybė tokia, kad norėjo pasipraktikuoti. Šiaip ar taip, ir paties laukė VSMT. Negalėjo sau leisti dar kartą susimauti. Taigi dabar klasė atrodė pakenčiamai, o Eion gerokai jaudinosi. Tik dabar suprato nepasisakęs Kajai, kad nuodai ir vaistai nėra jo stiprioji pusė. Nejučia prisiminė Gruodę, kuri dažnai gelbėdavo tų pamokų metu. Argi sugebės ką nors paaiškinti?
Vis dėlto sėdėjo klasės priekyje ir laukė grifės. Ryžtas pamokyti kvailą profesorių nustelbė nerimą dėl to, kad nesugebės to padaryti. Jis neleis tyčiotis iš draugiškos merginos, kuriai tiesiog kartais nesiseka.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• VII kursas
  • *
  • 539
  • Taškai: 112
« Atsakymas #81 Prieš 2 savaites »
- Secretorum. Secretoruuum...
Kajos lūpas paliko gilus atodūsis. Aišku, Eion nežinojo, kad Kaja nesugebės net to. Nebuvo taip, jog ji visiškai nepajėgtų burti, ypač, kai nestebi profesoriai, kai tai nėra atsiskaitymas. Bet po pirmos nuodų ir vaistų pamokos ji, regis, visas galias kone prarado, kad ir kiek nedaug jų pas ją buvo.
Nežinojo, kiek naudos bus iš to, kad Eion padės jai pasiruošti atsiskaitymui. Pirmą atsiskaitymą Kaja praleido sumeluodama, jog apsirgo. Antro atsiskaitymo niekas praleisi neleis.
Kodėl ji negalėtų būti metais vyresnė? Tuomet jai netektų pažinti profesoriaus Aarono. Bet tada tu neturėtum galimybės gauti sekėjų socialiniuose tinkluose...
Septyniolikmetė ėmė belsti į sieną.
- Eion? Eion?..
Beldė garsiai, tačiau kvietė jį tikrai per tyliai. Nebuvo tikra, ar klasėje išvis kas nors girdėsis.

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #82 Prieš 1 savaitę »
Ar ji neateis? Pradėjo atrodyti būtent taip. O ir ko jai čia rodytis? Kas norėtų mokytis iš monstro? Pats kvailas, kad ne tik pasiūlė, bet ir patikėjo Kają čia pasirodysiant. Taigi turbūt geriau tiesiog eiti sau. Jau atsistojo, kai pasigirdo kažkas panašaus į beldimą. Sustingęs laukė garso pasikartojant. Nesuprato, kas tai, bet priėjęs prie durų jas atidarė ir pamatė ne ką kitą, o Kają.
- Ee... - "pasisveikino" Eion ir mintyse save keikdamas karštligiškai galvojo, ką sakyti toliau. Galiausiai tarstelėjo: - Užeik.
Niekaip nesuprato, kodėl ji nepanaudojo kerų. Ar jis apsikvailino?
- Ar aš pamiršau parašyti, kaip patekti į šitą klasę? - paklausė ir skubiai pats save pertraukė: - Na, nesvarbu. Pasakysiu atvirai: aš padėti noriu, bet nelabai žinau, kaip tą padaryti. Kaip tau sekasi su nuodų ir vaistų teorija? Ar nori pradėti nuo jos, ar iš karto kažką išvirti?
Tik argi jis susiprotėjo atsinešti katilą ir bent kokių nors ingredientų? Ką gi, jeigu kas nors pamatys koridoriumi skriejančius slapčiausius profesoriaus Senklerio podėlio turtus, jis čia niekuo dėtas.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• VII kursas
  • *
  • 539
« Atsakymas #83 Prieš 1 savaitę »
Laimei, Eion išgirdo Kają ir ją įleido.
- Ačiū, - tarė įeidama į klasę. - Nepamiršai. Mano... mano lazdelė...
Grifė nebaigė sakinio ir atsiduso. Kiek ji visiems gali meluoti, jog arba pamiršo lazdelę, arba ji „sugedo“. Juk tai buvo tikri skiedalai. Be to, galimai jai prireiks lazdelės, jeigu jie virs eliksyrą. Bet ar jai išeis burti? Kaži.
- Man ir taip nesiseka kerėti, - pasakė. - Bet dabar, po to, kai pasikeitė nuodų ir vaistų profesorius, kai... - ji vėl atsiduso. - Tiesiog beveik niekada nebeišeina.
Kaja pagalvojo apie tai, ar Eion pažįsta profesorių Aaroną už mokyklos ribų. Juk akivaizdu, kad profesorius Auris ir profesorius Aaronas yra giminaičiai. Tačiau Adams nesiruošė kamantinėti. Ne to jie čia atėjo. Atėjo pasimokyti, tačiau klausimas, ar iš to bus naudos.
- Na, per teoriją susimauti šiek tiek mažiau šansų, bet aš per nuodų ir vaistų pamokas taip jaudinuosi, kad atrodo, jog viską pamirštu. Net nežinau, nuo ko pradėti... Kaip tau atrodo geriau?
Jai norėjosi paklausti, gal Eion žino, ar žiobarams pavyktų kiek nors burti, jeigu jie čia atvyktų ir gautų burtų lazdelę. Nes kartais Kajai imdavo atrodyti, kad įsivėlė klaida ir jokia ji burtininkė.
Bet ji nenorėjo to klausti, nes buvo laikai, kai Eion iš jos tyčiojosi ir vadino ją nevertėle. Tai praeitis, ji stengėsi apie tai negalvoti ir tikrai nenorėjo, jog Eion tai prisimintų. Eion pasikeitė ir dabar yra vienas iš tų žmonių, kurie palaiko Kają.

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #84 Prieš 1 savaitę »
Kajos lazdelė - ką? Eion nieko nesuprato, bet pastebėjo, kad grifė jaučiasi tarsi nepatogiai, tad nieko neklausė. Be to, jie jau yra klasėje, tad galima pradėti šitą "pamoką".
- Gal tada nori apšilimui pasipraktikuoti paprasčiausius kerus? - pasiūlė. - Taip, eliksyruose to reikia ne kiekvieną kartą, bet žinant tą idiotą jis būtinai tau pakiš ką nors bjauraus. Gal taip būtų paprasčiau? Jei nori, galime pabandyti kerėti bet ką, kas nėra susiję su eliksyrais. Na, o po to... Pereisime prie jų.
Ir aš tau paaiškinsiu, kaip verdant eliksyrą negalvoti apie tai, kad tave stebi didžiausias pasaulio idiotas mintyse pratęsė Eion. Prisiminė pamokas su Gruode. Mintis apie tragiškai žuvusią draugę vis dar skaudino, bet galbūt pavyks ką nors panaudoti? Taigi vaikinukas laukė Kajos atsakymo ir nuoširdžiai vylėsi galėsiantis jai padėti.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• VII kursas
  • *
  • 539
« Atsakymas #85 Prieš 1 savaitę »
Kaja akivaizdžiai nusigando, kai išgirdo Eion pasiūlymą pasipraktikuoti paprasčiausius kerus. Juk jie čia kaip ir atėjo mokytis nuodų ir vaistų teorijos, virti eliksyrą. Tačiau... tačiau ji žinojo, kad nieko be to nebus. Bent kol kas, kol ji čia, Hogvartse.
Net ir verdant eliksyrus prireiks kerėti, o ką bekalbėti apie tokias pamokas kaip pats kerėjimas ar transfigūracija. Jos tikrai neprileis prie egzaminų, jeigu ji tesugebės įžiebti burtų lazdelę. Ar tie šešeri metai be elektros, be interneto, be lifto, be sušių ir kolos bei dar be daug dalykų pragyventi be reikalo? Man prie Eion pavyko skristi šluota. Tik prie jo. Gal man pavyks ir kerėti?
- Gerai, - tarė. - Tikriausiai matei, kad... kad per kerėjimo pamoką nesugebėjau net išburti vandens. Nors kerėjimo profesorė pasirodė gera, bet vis tiek nesugebėjau.
- Lumos, - ji įžiebė burtų lazdelę.
Tai buvo tarsi įrodymas sau, jog ji gali kerėti.
- Ar man pabandyti išburti vandenį? - paklausė.

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #86 Prieš 1 savaitę »
Po galais, Kajos nepasitikėjimas savimi vertė iš padų. Su tuo Eion nebuvo pasiruošęs kovoti.
- Man nesvarbu, kas buvo kerėjimo pamokoje. Kaip ir tai, ką sakė profesorė Roberts, - čia balsas virptelėjo, - Senkleris ar bet kas kitas. Dabar esi čia, ir aš noriu, kad pabandytum kerėti. Pamiršk apie pamokas, pamiršk apie mokinius ir profesorius. Parodyk man, kad moki kerėti.
Na, bent lumos jai pasisekė. Tiesą sakant, jeigu Kaja nepadarytų nė to, tai jau būtų rimta problema. Eion jau galėjosi čia atsidūręs, bet niekuo to neišdavė.
- Žinoma, pabandyk, - ištarė stengdamasis skambėti padrąsinančiai. - Kaja, tu esi septintame kurse. Visus tuos metus išlaikei egzaminus ir sėkmingai kilai iš kurso į kursą. Tu esi ragana, kuri geba kerėti. Niekada to nepamiršk. Va, gali nuplauti šitą suolą, - parodė į stalą, kurio iki galo nespėjo nuvalyti. Na, atrodė ne taip ir blogai, bet susidarė įspūdis, kad grifei reikia priežasties kerėti.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• VII kursas
  • *
  • 539
« Atsakymas #87 Prieš 1 savaitę »
Eion žodžiai pasirodė griežti. Parodyk man, kad moki kerėti, nuskambėjo jo balsas galvoje. Po šių žodžių grifė stipriai įsitempė. Ją tai gąsdino. Aš neparodysiu, nes aš nemoku, atsakė ji, bet tik savo mintyse. Aš nesugebėsiu.
Dabar ėmė atrodyti, jog nei lazdelės nebeįžiebtų, bet nei nebandė to dar kartą daryti. Nes jei tikrai neįžiebtų, tada iš tikrųjų galima būtų krautis daiktus ir keliauti į Londoną.
Paskui Eion pradėjo kalbėti padrąsinančiai, Kaja linktelėjo ir stengėsi susikaupti. Aš ragana. Aš ragana, sakė sau mintyse. Bet prieš ištariant burtažodį prisiminė, kaip jai pas Sakurą pavasarį nepavyko užkaisti katilo. Tai kodėl ji kaltina profesorių Aaroną? Tada jo dar nepažinojo... Parodyk man, kad moki kerėti.
- Aguamenti, - nieko. - Aguamenti. Aguamenti. Aguamenti!
Parodyk man, kad moki kerėti.
- Aguamenti.
Nerodysiu, kas tu man toks. Tu vadinai mane nevertėle. Ji piktai dėbtelėjo į klastuolį. Tu sudaužei mano planšetę, kalbėjosi su juo savo galvoje.
- Aguamenti!
Ir pagaliau iš burtų lazdelės pasirodė vanduo. Tačiau srovė buvo labai didelė ir stipri. Adams jos suvaldyti nepavyko, ji išmetė burtų lazdelę iš rankų. Tada vanduo nustojo bėgti. Stalas visas buvo šlapias, kaip ir aplinkiniai stalai bei grindys.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 savaitę sukūrė Kaja Adams »

*

• VII kursas
  • *
  • 921
« Atsakymas #88 Prieš 2 dienas »
Laimei, Kaja sutiko pabandyti, nors Eion nuoširdžiai nerimavo, kad jai nepasiseks. Nes jeigu nepasiseks, ką jis darys tada?
Iš pradžių jai ir nesisekė, o sulaukęs pikto žvilgsnio klastuolis sutriko. Ar Kaja kaltina jį? Gal jam reikėtų nežiūrėti? Jau buvo benusisukantis, kai pagaliau iš lazdelės galo pasileido vanduo. Na taip, srovė buvo per stipri ir aiškiai nevaldoma, tačiau vis geriau nei nieko. Tik ką daryti dabar? Eion nukreipė lazdelę į vandenį ir jį išdžiovino. Tada paėmė Kajos ginklą ir ištiesė jai.
- Matai? Tau pavyko. Taip, srovė buvo labai stipri, tačiau tu ją išbūrei. Tu moki ir gali kerėti, tiesiog... Na, negalvok apie negerus dalykus. Prisimink tuos kartus, kai tau pasisekė. Kaip jauteisi tada, kai mokėmės skraidyti? Įsileisk tą jausmą į save.
Pliurpė kažkokias nesąmones, bet kažką pasakyti reikėjo, ar ne? Dabar dar paklausė:
- Ar nori dar kartą pabandyti, ar geriau pereiti prie ko kito?
Galvoje praskriejo mintis, kad incendio geriau nesitreniruoti, bet šito vaikinukas nutarė neįgarsinti.