0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Sabrina Wolfhard

• Burtininkė
  • 125
  • Kiekvienas zuikis laukiamas kerėjimo pamokose
Ats: Slaugės Pomfri kabinetas
« Atsakymas #60 Prieš 1 metus »
Pagaliau, pagaliau ir jis pradėjo šnekėti, Sabrina jau pagalvojo, jog daktaras nemoka kalbėti.
- Nu kas čia per klausimai, ponaiti? Va paklaustumėte, kuo aš vardu, kaip man sekasi, ar norite į restoraną, va tada būtų geriau. - Atsakė profesorė.
Mergina vis darėsi panašesnė į savo kvailą seserį ir pusseserę, na, šeimos genai vis dėl to buvo tie patys.
- Nu gerai jau gerai, man įkando.. nu aš neatsimenu, man atrodo, kad arba bitė įgėlė arba šuo, nu jūs gi turite žinoti, matote gi, tai nutiko praeitą naktį, miškelyje, aš ten sau gėriau, voliojausi ant žemės, oi.. nesvarbu, ach kokia aš kvailė! Kodėl visad taip susimaunu?
Pasidariusi vėl sau didžiulę gėdą, trinktelėjo su aukštakulniu į grindis. Ne nu, tikrai šauni ir nepakartojama..- galvojo sau Sabrina. Kai profesorės ranką, kerais, tikriausiai pabandė išgydyti žaizdą, mergina šyptelėjo, jau pagalvojo, kad nebebus tos baisios žaizdos. Nagi, galėsi ir vėl fotografuotis, yay yay. Tuomet, dar ir užlašino kelis lašelius eliksyro.
- Oi, nefainai! - Nusikvatojo ji.
Ranką pradėjo stipriai perštėti, dar ir davė kitų vaistų, tiksliau kraujo, ar kas ten bebuvo. Atsigėrusi to skysčio, vos neapsivėmė, priešais patį gydytoją. Bet, bet neapsivėmė. Buvo dar geriau, pradėjo kratyti merginos kūną traukuliais.
- Aaaaa, gelbėkit! Svaigsta galva! Vandens, oi, alaus! Jis man padės! - Rėkavo kerėjimo profesorė.
Skausmas buvo nepakeliamas.

*

Neprisijungęs Igoris Lorijanas Greywindas

• Hileris
  • 402
  • Lytis: Moteris
  • Chirurginio skyriaus hileris, magizoologas.
« Atsakymas #61 Prieš 1 metus »
Tą akimirką Igoris pasigailėjo, sutikęs atvykti į Hogvartsą padirbėti. Ponaiti? Trisdešimt vienerių metų vyras susiraukė it suvalgęs per rūgščią vyšnią.
-Jūs jau prisistatėte, Sabrina,- kiek įmanoma išlaikydamas formalumą priminė hileris,- jūs sužeista ir dabar yra vėlus vakaras. Restoranai senai uždaryti.
Be to, aš susižadėjęs,- pabaigė mintyse, tačiau to garsiai nepasakė. Vos tik išvydęs profesorę, suprato su kokia persona susidūrė. Kuo mažiau atkleisti apie savo asmeninį gyvenimą, tuo bus geriau.
-Jūs išgėrusi, tiesa?- tyliai pasiteiravo sunerimęs Igoris. Jis jau abejojo.Šokas ar girtumas?- Taip kruvinai bitės neįgelia. Hileriai visko tikrai nežino, tuo labiau, žvėrių sąkandžių.
O tada Igoris turėjo save sutramdyti iš paskutinių jėgų, kad neišplūstų merginos. Bet nepasisekė.
-Praeitą naktį?! Ar jūs proto neturite?Jūs visą parą vaikščiojote su tokia žaizda?! - Kad tave, hipogrifėlį, medy! Kaip šita silpnaprotė pateko į profesorius?!
Tada viskas dar pablogėjo. Trūkt iš vadžių, vėl iš pradžių. Alerginė reakcija?
Viskas įvyko taip greitai.

Igoris žvelgė kerų pagalbą į lovą paguldytą profesorę. Burtažodžių ir eliksyrų pagalba jis nuramino, užmigdė ir numalšino Sabrinos skausmą (visa laimė, kad dar buvo likę besapnio eliksyro), bet iki galo nebuvo tikras. Tik pabudus kerėjimo profesorė (kokia ironija. Tokio dalyko mokytoja, ir atsidūrė tokioje apgailėtinoje ir komiškoje situacijoje) galės patvirtinti, nejaučianti skausmo.
Hileris norėjo greičiau susitvarkyti su šia paciente (o taip, kai ilgą laiką padirbti Skutelio hileriškoje ramybėje, tokie hogvartsietiški atsitikimai tampo kiekvieną tavo nervo ląstelę) ir laukti kito nelaimėlio. Kuris galbūt bus geresnis už šią aštuoniolikmetę profesoriūkštę.
Igoris pavargusiu žvilgsniu nužvelgė už lango tūnančią tamsą. Jau nebuvo aišku, ar jau vakaras, ar naktis. Kiek valandų? Ar Emi gavo laišką, jog pamaina naktinė?
Palubėje žvakės tyliai ūžė.
Tell your brother that he's gotta rise up/ Tell your sister that she's gotta rise up - Laurens, "Hamilton".

*

• Burtininkė
  • 125
« Atsakymas #62 Prieš 1 metus »
Galvoje vyko baisūs dalykai, net susikaupti neišėjo. Skaudėti pradėjo ir nugarą ir galvą ir žaizdą.  Kai merginą paguldė, jį užmerkė akis ir šiaip ne taip nusiramino. Skausmas irgi po mažu pradėjo dingti, gerą pusvalandį išsimiegojusi, atsimerkė ir pasitrynė akis. Taip pat ant stalelio buvo stiklinė vandens, ją pasiėmė ir gurkštelėjo kelis gurkšnius.
- Ačiū, jūs tikrai labai geras žmogus.- Tarė Sabrina.
Buvo naktis, už lango visai gražu, nesinorėjo net miegoti. Norėjosi tik kalbėtis ir viskas. Buvo dar įdomu, ar šis žmogus turi vaikų, gal tarkim koks sūnus mokinasi jos pamokose, juk nebuvo aišku, pagalvojusi apie tai, nedelsiant priėjo prie šios temos.
- Igori, ar jūs turite vaikų? Na turiu omeny, jog jei mokosi HogSvartse, galėčiau papasakoti kaip jam tarkim sekasi mano pamokose, nesupraskite klaidingai, tiesiog man yra įdomu.- Šyptelėjo ji.
Sabrina pašildė savo rankas, prie žvakės liepsnos.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 metus sukūrė Sabrina Spellman »

*

Neprisijungęs Igoris Lorijanas Greywindas

• Hileris
  • 402
  • Lytis: Moteris
  • Chirurginio skyriaus hileris, magizoologas.
« Atsakymas #63 Prieš 1 metus »
Sabrina krustelėjo lovoje ir Igoris pagaliau galėjo atsikvėpti. Vis dėl to, iš jo yra kažkoks hileris. Nusuko žvilgsnį nuo lango ir priėjo prie nelaimėlės lovos. Vyptelėjo. Geras žmogus? Varge, ar jūs įsivaizduojate, kuriose velniavose aš buvau įklimpęs? Bet nieko nesakė. Šis pokalbis nebuvo tarp psichologo ir kliento.
Igoris prisėdo ant kėdės. Akimirką sudelsė. Giliai širdyje vylėsi, jog viskas -  pavojų nėra, pagaliau galės ramiai gyventi - jokių mūšių, jokių išdavysčių, jokių pagrobimų, jokių mirčių, bet nesijautė tikras. Negi, dėl Merlino meilės, po šitokių amerikietiškų kalnelių, viskas taip iš oro gali sugrįžti į vėžes? Bet ar Sabrina yra užsislapstinusi Slapstūnė, Medžiotoja ar Senato vilkolakė?
-Taip, Danielis. Pirmakursis švilpis. Buvo po kitu vardu ir atėjo mokytis į Hogvartsą jaunesnis nei vienuolikos metų dėl šeimos priežasčių,- sumurmėjo,- Mėgo mokytis savarankiškai, tai neįsivaizduoju, ar jums teko kartą jį matyti savo pamokose,- vyptelėjo.
Dirstelėjo į kerėjimo profesorę.
- O, kas? Kodėl susidomėjote juo?
Tell your brother that he's gotta rise up/ Tell your sister that she's gotta rise up - Laurens, "Hamilton".

*

• Burtininkė
  • 125
« Atsakymas #64 Prieš 1 metus »
Melsvos akys žvelgė į Igorį, o plaukai kaip visad, po kurio laiko pasišiaušė. Savijauta buvo puiki, mielai galėtų žygiuoti į mokytojų kambarį ir išgerti kokios arbatėlės. Nors, buvo visai neblogai sėdėti gydytojos kabinete ir šnekučiuotis su anksčiau nematytu žmogumi, juk Sabrinos vienintelė draugė buvo Selena, su kuria šnekėjosi tik vieną kartą. Antras draugas būtų puiku. Vilkolakė stengėsi išlikti kuo mandagesnė ir draugiškesnė, ramiai sėdėjo prie žvakutės ir ruošėsi kalbėti kiek tik įmanoma.
-Danielis?- Bandė prisiminti šį vardą, kad ir kaip neišeitų. Ne, negirdėtas vardas. Tikriausiai neina į mano pamokas, ot žmogus... kai kažkada ateis, negaus mano firminių sūrelių už tai, kad nesimoko kerėjimo!- Piktinosi mergina.- Tai va būtent, kad neteko.- Atsakė, šiek tiek susiraukusi. Į paskutinį klausimą, nežinojo net kaip atsakyti, nors atsakymas būtų toks, kad paklausė tiesiog pirmo klausimo, kuris šovė į galvą.
-Švilpynė... mano dukra mokosi švilpynėje, labai miela mergaitė, Alisa Luna Bergman, be jos nieko neturiu.- Nuliūdusiomis akimis, tarstelėjo ir nesiruošė tylėti.- Bet tai koks šaunuolis tavo vaikas, savarankiškas, turės gerą ateitį.- Pagyrė sūnų ir netikrai šyptelėjo. Aha turės... net neina į tobulosios profesorės pamokas... aš tai taip supykčiau, atimčiau lazdelę, viską, na, bet šis žmogus galbūt malonesnis vaikams, nei aš. - Galvojo kerėjimo profesorė. Norėjosi išgerti kokios nors arbatos, ją gerdavo kiekvieną vakarą. Taip, arabiškos arbatos, kurią atvežė kažkada iš Arabijos draugas.
-Hm, na nežinau, įdomu ir tiek,- Atsakė šiek tiek susigėdijusi ir nukreipusi žvilgsnį į žemę.- Žiūrėk, turiu arbatos, arabiškos arbatos, patikėk tokia gera, atnešk puodelius, išgersim... iš tiesų ji visai primena kanapių arbatą, bet nebijok, nuostabi arbata.- Bandė pasiūlyti išgerti, Sabrina, su šypsena veide. Pati nežinojo kur stiklinės ar puodeliai, tad tiesiog sėdėjo ir laukė, kol pats hileris parūpins puodelius. Rankinėje buvo ir buteliukas vyno, kurį norėjosi gurkštelėti. Žinoma, prie šio žmogaus tikrai nesiruošė to daryti, bet galbūt kaip nors, kai Igoris bus nusisukęs, ši slapta atsigers.
-Aš iš tiesų, esu tau labai dėkinga, jog mane išgydei,- Padėkojo, šiek tiek keisdama temą.- Tikriausiai būčiau mirus, o mano dukra nebeturėtų mamos, todėl manau, kad arbatėle jums atsidėkosiu.- Vyptelėjo ir traukėsi iš rankinės arbatos maišelius.