0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

domutis

Tikriausiai pasaulyje nerasi žmogaus kuris nežinotų apie Holivudą. Holivudas buvo vienas iš Los Andželo rajonų ,bet šiandien jau savivaldybė. Jei nežinai ,kad esi Holivude gali tai greitai sužinoti pamatęs (Hollywood) didžiulį ženklą pastatyta iš baltų raidžių. Prie ženklo galima ateiti visai arti ,nes yra galimybė prie jo privažiuoti. Galima paminėti ,kad Holivudas yra kino industrijos simbolis. Prie šio ženklo labai mėgsta fotografuotis turistai.

Domantas į Jungtines Amerikos Valstijas atvyko ,nes reikėjo nusipirkti Knisių ,o Londone Domantas jo nerado. Jei ir čia nerasiu skrisiu į Prancūzija ar dar kur ,bet knisių rasiu. Buvęs Grifas pasiklydo jam reikėjo nuvykti į Niujorką ,bet netyčia buvęs Grifas su išsinuomuotu automobiliu pasuko link Los Andželo. Velniava. Ką dabar man daryti? Kerų nepanaudosi ,nes atskleistum magiją ir ,kad ji egzistuoja. (Vienu žodžiu rizikuotum visu magijos pasaulio saugumu). Los Andžele dar labiau pasiklydo ir nusuko ant Holivudo. Kaip man reiks namo grįžt? Varnanagių šeimos atstovas išvydo nuostabų baltą ženklą ir nutarė prie jo privažiuoti arčiau. Užvažiavimas buvo lengvas ,bet kuro teko padeginti nemažai. Buvęs Grifas išlipo iš American car rental mašinos ir nuėjo prie ženklo.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 4 metus sukūrė Domantas Varnanagis »

*

Neprisijungęs Cassidy Melens

• Burtininkė
  • 199
  • Lytis: Moteris
  • Viskas nėra tu
Ats: Holivudo ženklas (Holivudas,JAV)
« Atsakymas #1 Prieš 4 metus »
Mergaitė kaip ir kiekvieną kartą per metus su mamą nuvažiavo į Los Andželą kur gyveno jos močiutė. Vienuolikmetė čia jau buvo tris dienas.O taip ir ji neaplankė garsiojo Holivudo ženklą.Iš karto atsibudusi varniukė su mamą nuvažiavo prie jo.Deja ,bet nuvažiavus didžiąją dalį.Mami reikėjo grįžti dėl kelių priežasčių.Ir ji Vovere paleido prie kelio pabaigos ir pati nuvažiavo.mergaitė nors prie jo ir lankėsi vieną kartą per metus vis tiek kiekvieną kartą jis atrodė toks nuostabus.Bet šį kartą ji pastebėjo ,kad stovėjo mašiną.Retai kada čia stovi mašinos. Pagalvojo būsimą antrakursė.Ir pasižiūrėjo į mašinos numerį.Tikriausiai amerikiečiai arba užsieniečiai su išsinuomota mašiną  . Nusprendė Vovere.Ir ji tada pastebėjo žmogų jai atrodė ,kad ji kažkur buvo jį mačiusi.Bet neprisiminė kur.Tad mergaitė priėjo prie jo ir nedrąsiai su amerikietišku akcentu {kurį labai dažnai girdėdavo kai kalbą močiutė} pasisveikino:
-Labas.   
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #2 Prieš 4 metus »
Malonus vėjelis švelniai pūtė į Domanto skruostus. Buvęs Grifas jautė šiokį tokį adrenaliną ,bet pats nežinojo kodėl. Ramiai stovint prieš didžiulias baltas raides vis arčiau girdėjosi žingsniai. Žmonės tikriausiai neturi ką veikt. Domantas išgirdo pasisveikinimą ,bet su akcentu. Atsisukęs į švelnaus balso savininkę nustebo. Vovere Krisina.
-Vovere, neapsimetinėk aš žinau ,kas tu.,-Maloniai šypsodamasis tarė Grifas.
Domantas išsitraukė mobilūjį telefoną ir nufotografavo raides. Nuostabu. Buvęs Grifas vėl atsisuko į Vovere.
-Ką čia veiki? Juk mokykla Anglijoje.
Apie Hogvartsą buvęs Grifas kalbėjo drąsiai ,nes tai tikrai buvo Vovere ir aplinkui nebuvo žiobarų ar kitų žmonių. Grifas išsitraukė du obuolius iš kuprinės.
-Nori?

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #3 Prieš 4 metus »
Pamačiusi veidą mergaitė labai nustebo ,nes ten buvo Domantas.Tas pats grifas kurį ji buvo sutikusi Hogvartse astronomijos bokšte.Įdomu ką jis čia veikia ?. Paklausė savęs Vovere.
-Dar sykį labas ir aš neapsimetinėjau.Tiesiog tavęs neatpažinau ir pamaniau ,kad esi amerikietis,- šiek tiek piktai pasakė varniukė.
Ir atsistojo tarp baltų raidžių.Jai visada patiko ši vietą ji matė gražų ir neįkainojama vaizdą.Jai netgi nerūpėjo ,kad šalia jos yra Domantas.Jai tą akimirką buvo labai gerą ,bet viską sugadino kvailas grifo klausimas.Ji į jį atsisuko ir atsakė:
-Na dabar atostogos tad  per vasara nėra būtiną būti tik tai Didžiojoje Britanijoje.O plačiau aš viešiu pas savo močiutę.
Su tais žodžiais Vovere apsidairė ar nėra aplinkui kokių žiobarų ar šeip kažkokių smalsuolių.Įsitikinusi ,kad nieko nėra vėl pažiūrėjo į grifą.
-Gal visai ir noriu.
Ir su tais žodžiais paėmė obuolį ,nes vis tiek šiandien ji nepapusryčiavo.
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

Ats: Holivudo ženklas (Los Andželas, JAV)
« Atsakymas #4 Prieš 4 metus »
Matėsi ,kad Vovere pyko ant Domanto ,bet jam tai buvo nė motais. Adrenalinas vis didėjo.
-Nereikia pykti pykdama tik sau dieną susigadinsi.
Po šių žodžių buvęs Grifas pasijautė labai protingas ir apsišvietęs ,bet toks net nėra. Varnanagių šeimos atstovas net nepajuto kaip iš jo rankų buvo pagriebtas kraujo raudonumo obuolys. Atsikandęs obuolio pajuto koks jis saldus. Buvęs Grifas nusipurtė. Ne aš gal nevalgysiu šio obuolio. Domantas paleido obuolį į kitą kalno dalį.
-Tu teisi ,bet aš...aš pagalvojau ,kad... tu mane seki ar panašiai.
Pasakęs šiuos žodžius susigėdo ir suprato ,kad pasakė visišką nesąmone. Oras po truputį šiltėjo ir tai reiškė ,kad pietūs,. (Nes dažniausiai per pietus šiltėja). Buvęs Grifas stovėjo atsirėmęs į L raidę ir stebėjo merginą,

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #5 Prieš 4 metus »
Mergaitė išgirdusi Domanto žodžius dar labiau pikčiau pasakė negu prieš tai:
-Na tu neturi teisės man pamokslauti.
Dar to betrūko ,kad jis kunigu pavirstu. Galvojo Vovere.Ir su tokiomis mintimis paragavo obuolio.Jis deja buvo šlykštus tad vienuolikmetė jį numetė į kitą kalno pusę.Mergaitė atidžiai stebėjo kaip jis susitraiško.Tokio neskanaus obuolio niekada nesu ragavusi . Pamanė varniukė.Ir atsisuko į grifą ir paklausė:
-O ką čia tu veiki ? Ar neturėtum ieškoti darbo ?
Vovere puikiai suprato ,kad šiek tiek persistengė.Bet ji nenorėjo taisytis be to ji tiksliai grifo nepažino tad negalėjo kurti išvadų ar kažko panašaus. Išgirdusi Domanto manymus pirmakursė galvojo ,kad geriau reikia patylėti ,nes po tuo gali atsirasti ginčas ,o ji per vasara tokių nenorėjo.
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #6 Prieš 4 metus »
Šypsena iš buvusio Grifo veido greitai dingo ir atsirado pykčio požymių. Kas ji per viena ,kad man aiškintų? Pyktis po truputį blėso. Frazė apie darbą vėl supykdė.
-Reikia atsiduoti svajonėms ,o ne dirbti ir dirbti...
Pasakęs šiuos žodžius nusisuko. Kvaila mergiotė ką ji išvis supranta? Buvęs Grifas iš kišenės išsitraukė kortelę ,bet ne kreditinę. Ant kortelės buvo parašyta tai:
Citata
American car rental

Domantas Varnanagis card
Perskaitęs turinį suprato ,kad tai mašinos užkūrimo kortelė.
-Klausyk, nereikia čia pykti aš nieko blogo nepadariau ,kad čia reiktų pykti.
Tai pasakęs dirbtinai šyptelėjo.
-O dėl darbo galbūt mane pakvies mokyti Hogvartse ,o jei ne dirbsiu Magijos Ministerijoje. Pačiu blogiausiu atveju dirbsiu žiobarų įmonėje.
Pasakęs tai užtesė tylą.

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #7 Prieš 4 metus »
Išgirdusi jo žodžius ji suprato ,kad jis pradeda pykti.Ji nenorėjo padaryti didelės bėdos tad patylėjo.Ir stengėsi  į jo žodžius nekreipti dėmesio.Ir iki jo žodžių apie svajonių profesijas grifą ignoravo.Kol pagaliau jis apie tai prabilo mergaitė suraukė antakius.Aš jo neklausiau apie jo svajonių profesijas ir man visiškai nerūpi jo svajos. Piktai galvojo Vovere.Ir dar sykį to paties paklausė:
-O ką čia tu veiki ?
Tikiuosi šį sykį atsakys . Tikėjosi vienuolikmetė.Ir pažiūrėjo į tolumoje esantį taškelį mergaitei iš pradžių pasirodė ,kad ji juda.Bet po kelių minučių ji buvo užtikrinta šimtu procentu ,kad jis juda.Aišku nebuvo matyti to daikto išvaizdos ,bet buvo aišku ,kad jis yra judintis. Mergaitė atsisuko į Domantą tikėdama ,kad jis žinos kas tai. 
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #8 Prieš 4 metus »
Domantas šį kartą labai supyko.
-Argi nesakiau? Juk reikia pirma atsiduoti svajonėmis ,o ne dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti!,-Surėkė buvęs Grifas.
Man ji nepatinka. Domantas įsižiūrėjo į taškelį atskrendantį tiesiai į juos. Išputęs akis negalėjo patikėti.
-Vovere, mes turime tik du variantus arba mirti arba atsklesti magijos pasaulio paslaptį ir bėja išsitrauk lazdelę tau jos tikrai prireiks.,-Susirūpinęs tarė Domantas.
Varnangių pavardę nešiojantis vyrukas žinojo ,kas tai per taškelis.
-Jei įdomu tai juoduosios jėgos.
Išsitraukęs lazdelę apsidairė:
-Salvio Hexia, Salvio Hexia, Salvio Hexia,Salvio Hexia.
Kerai atbaidantys žiobarus tikrai suveikė. Na ,o dabar reikia apsisaugoti patiems.
-Vovere, būk pasiruošusi. Ministerija tavęs nelies ,nes pagal įstaymus... Tiksliau būk pasiruošusi.
Juodas taškas vis artėjo.

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #9 Prieš 4 metus »
Kai mergaitė išgirdo kas tai per taškelis.Ji susirūpinusi ir toliau žiūrėjo į jį.Kol pagaliau prabilo:
-O ta jėgą galingą ?
Mergaitė tikėjosi ,kad grifas žino daug burtažodžių ,nes ji pati lazdelės neturėjo.Kai Domantas apkeikė vietą ji suprato ,kad jis yra pasiryžęs stipriai kovai.Vovere pradėjo bijoti ,bet ne tik dėl ,kad neturi lazdelės ,bet ir gali taip nutikti ,kad žiobaras gali pamatyti žaibus ar kažką panašaus.Tad ji paklausė:
-Ar tu tikras ,kad joks žiobaras nepamatys ?
Tikiuosi jis žino ką daro. Tikėjosi vienuolikmetė.Ir pažvelgė į artėjantį taškelį ,bet jis jau buvo nebe taškas.Ir jį jau buvo lengvą matyti tai buvo lyg kažkokia juodą jėgą kurią atrodė yra labai sunku įveikti.Įdomu iš kur jis čia atsirado ?. Netikėtai sau klausimą uždavė Vovere.
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #10 Prieš 4 metus »
-Ar manai ,kad juodieji burtininkai yra pirmakursio lygio?
Domantas išgirdo ir kitą klausimą:
-Nepamatys juk jie dabar išvis nemato mūsų.
Domantas matė kaip viskas taškas artėja ir jau buvo beliačantis žemę. Galiausiai juodasis ėjo link Domanto ir Voverės.
-Protego Diabolica.
Apsisukęs nubrėžė mėlyną pragaro ugnį ir žiūrėjo ,kas bus toliau. Tik juodasis buvo galingesnis už Domantą ir sunaikino ugnį. Buvęs Grifas nukreipė lazdelę į burtininką ,o šis tik nusijuokė grėsmingu juoku. Negaliu aš vėl panaudoti žudymo kerų...
-Nelįsk prie mūsų.
Tarė Domantas ,o juodasis pradėjo šnekėti Prancūžiškai.
-Vovere, gal kartais moki prancūzų kalbą?
-Expelliarmus.
Kerai skrido tiesiai į juodajį ir jo lazdelė jau atsidūrė Domanto rankoje. Kvailys.

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #11 Prieš 4 metus »
Išgirdusi Domanto atsakymus ji suprato ,kad tą jėgą yra labai stipri ir galingą.Netikėtai pasirodė kažkoks juodas burtininkas.Negali būti ,kad prasidės kovą juk tai turėjo būti atostogos ,o ne pasaulio pabaigą. Įniršusi pagalvojo mergaitė.Kai juodasis ir grifas kovėsi Vovere dairėsi aplink.Kol išgirdo klausimą tad ji pasimetusi atsakė:
-Na... moku kelis žodžius ,bet negaliu išversti ką jis pasakė.
Viską pasakiusi ji už nugaros išgirdo ,kad kažkas artėja.Vienuolikmetė atsisuko ir pamatė dar vieną tokį patį burtininką.O šalia jo buvo dar trys.Mergaitė šaukte sušuko:
-Domantai atsisuk !
Prašau ,kad čia būtu sapnas. Prašė savęs Vovere.Ir su mintimis sau įsikando į pirštą.Jai skaudėjo.Negali būti čia ne sapnas. Negalėjo patikėti vienuolikmetė.Ir pažiūrėjo į grifą tikėdamasi ,kad jis padės.   
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #12 Prieš 4 metus »
Domantas išgirdo prašymą. Atsisukęs išvydo dar keletą burtininkų. Domantas lazdelę nukreipė kaip ginklą ir iš jos galo pradėjo šaudyti pomidorai. Pomidorai aptaškė visus juodas būtybes.
-Truputį padės ,o dabar reikia imtis kokių nors kerų.
Domantas nubrėžė ratą kuris turėtų vienu burtažodžiu paveikti visus.
-Sectumpsempra.
Visi braukdami nuo veido pomidorus juodieji magai pradėjo kraujuoti. Ačiū dievui.
-Vovere bėgam prie mašinos ir važiuojam iš čia ,nes mums bus riesta.
Buvęs Grifas griebė mergaitę už rankovės ir greit nutempė prie automobilio. Per privartą įstūmęs mergaitę i American Car Rental mašiną ją užkūrė ir spaudė iki dugno važiuodamas link ,,Hollywood Orchid Suites,, viešbučio. Viešbutis buvo netoli maždaug už penkių kilometrų.

*

• Burtininkė
  • 199
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #13 Prieš 4 metus »
Išgirdusi tuos žodžius net nepajuto kaip ją kažkas pradėjo traukti už rankovės į mašiną.Ji tuo metu buvo užsimerkus ir jau manė ,kad tie juodieji ją tempė.Ką man daryti ?. Klausė savęs mergaitė.Bet tada neatsimerkė.Kai kažkas ją kažkur įstūmė ji tik tada drįso atsimerkti.Ir pamatė ,kad ji yra mašinoje kur taip pat buvo ir Domantas.Kaip gerai ,kad manęs niekas nepagrobė. Nusiramino Vovere.Ir pajuto kaip mašiną pradėjo judėti {tai yra jie pradėjo važiuoti}. Ji užsisegė diržą.Ir kaip tik norėjo kažko paklausti ,bet užtat greitis buvo labai didelis ,o jį yra sunku įvaldyti.Tad vienuolikmetė nusprendė patylėti ir netrukdyti Domantui.Kas jie galėtu saugiai pasprukti nuo tų juodųjų kurie atrodė yra pasiruoše kovoti iki galo.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 4 metus sukūrė Vovere Krisina »
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #14 Prieš 4 metus »
Domantas apsisuko ir grįžo atgal.
-Aš Grifas ir kovosiu iki galo ,o ne bėgsiu kaip bailys.
Užvažiavęs ant kalno išlipo.
-Tu sedėk čia.
Na ką pakovokim.
Iš lazdelės Domantas laidė visko.
-Expelliarmus.
Lazdelės neteko visi ir negana to Domantas visas lazdeles sulaužė ir numetė jiems jas kaip šunims.
-Dinkit lauk.
Durneliai lyg ir suprato ir nuskrido.
-Vovere, lipk nebėr pavojaus.
Domantas stovėjo ir priėjo prie lazdelių.
-Incendio.
Trys lazdelės užsidegė. Galvojau jie stiprūs ,o tie nemokšos lengvai pasidavė. Domantas lazdelės neįsidėjo ,kad jei dar atskristų tokių būtų pasiruošęs. Buvęs Grifas atsirėmė į raidę. Galėjau atimt lazdeles ir suspardyt kaip obuolius būtų pasimokę. Vėjelis pūtė į veidą vėsindamas prakaitą.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 4 metus sukūrė Domantas Varnanagis »