0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Sevirina Mckenna

• II kursas
  • *
  • 56
  • Taškai: 21
Ats: Menkniekių krautuvė
« Atsakymas #30 Prieš 5 dienas »
  - Aha tikrai, - kartu džiaugėsi Sevirina, - tada niekam nekils klausimų iš kokio mes koledžo, - linksmai kalbėjo mergaitė.
Švilpė dar žvilgtelėjo į maišelyje gulintį šepetį. Kilo noras dar kartelį perbraukti juo plaukus, bet susilaikė.
  - Oj jeigu neatsiplaus mane tėvai užmuš, - šyptelėjo Sevirina. Visgi vis tiek galvojo, kad turi nusiplauti. Negalės vaikščioti mėlynais plaukais visada. Nors po to persigalvojo ir visai užsinorėjo mėlynų plaukų. Ši mintis švilpiukei skambėjo juokingai ir fainai. Kada nors nusidažysiu plaukus.
Sevirina toliau kuitėsi lentynose. Deja jos sėkmė baigėsi. Mergaitei niekaip nepavyko rasti ko nors įdomaus. Bet ji nepasidavė ir toliau ieškojo. Visiškai netikėtai aptiko keistą, bet Sevirinai gan įdomų daiktą. Kaip tik netrukus išgirdo draugės klausimą.
  - Na tiesą pasakius radau visai gražias šikšnosparnio sparnų dekoracijas, - tarė keistu žvilgsniu žiūrėdama į daiktą savo rankoje, - kaip manai pasiimti? - paklausė Kajos nuomonės. Sevirina visai užsimanė šikšnosparnio. Nieko nelaukdama pasisakė grifiukei:
  - Aš noriu šikšnosparnio. Kaip manai ar man jį pavyktų gauti? O gal per Kalėdas paprašyti tėvų? Visgi dovanas vis tiek per šventes gaunu. Taip ir padarysiu.
Tvirtai nusprendusi šį sprendimą žinojo, kad iškarto grįžusi namo pasakys tai tėvams. Per kelias minutes švilpė labai tvirtai nusprendė, jog ji nori šikšnosparnio ir ji gaus jį.
  - Sūrio tarkuotuvas? - pasitikslino mergaitė, - mes tokį turim namie nors tiksliau kelis, - pridūrė Sevirina.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 5 dienas sukūrė Sevirina Mckenna »

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• IV kursas
  • *
  • 326
  • Taškai: 2
Ats: Menkniekių krautuvė
« Atsakymas #31 Prieš 2 dienas »
Kaja nusijuokė.
- Tai tuomet jeigu spalvos neišnyks, teks prašyti kokių nors suaugusiųjų skersgatvyje, jog pagelbėtų. Oho, kokios įdomios, - Adams apžiūrėjo šikšnosparnio sparnų dekoracijas. Žinoma, pasiimk! - ragino draugę.
Tada Sevirina pasakė, jog norėtų auginti šikšnosparnį. Toks pasirinkimas Kają kiek stebino, mat ji girdėjo, jog šikšnosparniai būna tik tamsoje ir apskritai yra aktyvūs vien naktį. Toks gyvūnas, Kajai atrodė, labiau tiktų klastuoliui. Tačiau vis dėlto tai skambėjo itin įdomiai ir grifei būtų labai smalsu pamatyti šį augintinį bei sužinoti, kaip Sevirinai sektųsi jį auginti.
- Nežinau, ar yra pardavinėjamų šikšnosparnių, bet tu pabandyk, - nusišypsojo draugei. - Kaip manai, ar atsivežtum jį į Hogvartsą? Kur tiksliai jisai gyventų? Reikėtų kažkokios tamsios vietelės, - ėmė svarstyti. - Ar jie gali kažkiek laiko būti šviesoje? - paklausė. Apie šikšnosparnius daug nežinojo. - Šaunu, aš ir vieną paimsiu į namus, - turėjo omeny sūrio tarkuotuvą.
Nors gal be reikalo. Juk negaminsiu nei aš, nei tėvai, o virėjai rodyt negalėsiu, mintyse pridūrė, tačiau vis tiek įsidėjo daiktą į krepšelį.