0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Cassidy Melens

• Burtininkė
  • 199
  • Lytis: Moteris
  • Viskas nėra tu
Ats: Holivudo ženklas (Los Andželas, JAV)
« Atsakymas #15 Prieš 4 metus »
Netikėtai jų mašiną apsisuko ir grįžo atgal kur buvo juodieji.Mergaitė negalėjo patikėti ,kad Domantas grįžo į tą pačią vietą kur jis ką tik sakė ,kad būtiną iš čia važiuoti.Žmonės keičiasi sekundėmis. Kai Vovere išgirdo ,kad grifas eis kovoti su tais juodaisiais.Vienuolikmetė sau tyliai paburbėjo ,kad tik ji galėtu išgirsti:
-Jis nori vienas kovoti prieš penkis galingus juodosios magijos burtininkus.
Ir po tų žodžių pažvelgė pro mašinos langą kur vyko mažą kovą.{Mažą ji buvo todėl ,nes buvo naudotas tik vienas burtažodis}. Kai grifas pagaliau leido išeiti iš mašinos.Varniukė taip ir padarė ir išlipusi iš mašinos prabilo:
-O tau neatrodo keistą ,kad kai tu padarei mėlyną pragaro ugnį jie ją lengvai įveikė.O kada tu panaudojai paprasta burtažodį jie greitai iš čia išsinešdino,- padarė trumpą pauzę ,- man tai primena pasala.
Po savo žodžių ji apsižvalgė gerai buvo tai kad tolumoje nesimatė jokių juodų taškų.
Pasaulis mane stebina.

*

domutis

« Atsakymas #16 Prieš 4 metus »
-Taip, tikrai keista ,bet juk dabar jų nebėra.,-Nusišypsojo.
Domantas apsižvalgė. Aplink nebuvo panašių ar įtartinų dalykų. Buvęs Grifas lazdelės dar neįsidėjo ir neatsipalaidavo.
-Jei nori galiu tave parvežti namo.
Domantas ir vėl apsižvalgė. Nieko pavojingo nebuvo. Nieko čia nebus. Buvęs Grifas įsidėjo lazdelę. Tikiuosi negausiu laiško iš Magijos Ministerijos įstatymų skyriaus. Pro Domanto kojas prašokavo dvi varlytės. Padarėliai nušokavo link raidžių. Man varlės nepatinka ,bet šitos mielos. Tolumoje girdėjosi mašinų signalai. Varnanagio pavardę nešiojantis asmuo užsimerkė ir gyliai įkvėpė. Miestas.Gamyklos ir mašinų išmetamos dujos. Bjauru. Laimingesnis būčiau jei dabar gulėčiau prie temzės upės ir stebėčiau Oksfordą.

*

Neprisijungęs Cassidy Melens

• Burtininkė
  • 199
  • Lytis: Moteris
  • Viskas nėra tu
« Atsakymas #17 Prieš 4 metus »
-Taip tikrai nėrą,- pritarė mergaitė Domantui.
Ir dar sykį apsižiūrėjo ir įsitikino ,kad nieko nėra.Išgirdusi klausimą Vovere keliais minutes patylėjo ir nieko nesakė.Ji tuo metu žiūrėjo į dangų ir visai pamiršo ,kad šalia yra Domantas ir iš viso viską ką galimą pamiršti.Kai pagaliau ji patraukė akis nuo dangaus tyliu ir visiškai negrubiu tonu prabilo:
-Ne ačiū nereikia.
Ji nenorėjo ,kad mama pradėtu ją barti dėl to ,kad ją atvežė nepažįstamasis.Netikėtai ji prisiminė klausimą kurį ji norėjo pasakyti ankščiau ,bet nedrįso.Ji nežiūrėdama į grifą paklausė:
-O tu gal žinai ko jie ieškojo ? .Nes jie negalėjo pulti be pagrindo.
Tikiuosi jis bent kažką žinos. Tikėjosi vienuolikmetė.Ir pažvelgė į apačią.Kaip baisu būtu nuo ten nukristi. Pagalvojo varniukė.Ir atsirėmė į o raide. 
Pasaulis mane stebina.