0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Rolandas Senkleris

• Burtininkas
  • 152
  • Personažas priklausė Leticija Mendel
Ats: 10 lygis | Teisėjo kabinetas
« Atsakymas #30 Prieš 4 mėnesius »
- Aišku bando. Ir tai normalu. Bet visgi būtų įmanoma ir pasišnekėti. Reikėtų tik pabandyti. - Žinoma bando, o kaip kitaip galėtų elgtis tokioje situacijoje. Bet negi nepasakotų apie Faustą ir Grėhemą? Rolandas galvojo, kad pasakytų kažką tai jau tikrai.
Tai buvo keista. Rolandas buvo vienas iš  didžiausią įtaką magijos pasaulyje turinčių asmenų. O dabar leido, kad ant jo šauktų kažkoks paauglys. Kuris net ne jo giminaitis. Reikėjo pasakyti, kad kažkur viduje tai pykdė. Bet stengėsi save nugalėti.
- Eion, ir yra suimami tokie žmonės. Vyksta apklausos. Tu manai, kad jie klajoja tik Anglijoje? Pasaulis didelis. Ir žinoma, kad vyksta gaudynės. Aš nesakau, kad nieko baisaus nenutiko. Taip, Auris buvo sužeistas. Bet jis moka apsiginti, kai atvykau tų žmonių net nebuvo, nes jie paspruko juk taip? Auris moka savimi pasirūpinti, o be to kaip jau sakiau dėl tų žmonių suėmimo dedamos pastangos. Tu nesi auroras, nedirbi čia. Aš negaliu tau visko pasakoti. - Ne. Apie aurorų mirtis, apie rastus taškus, apie tai,kad seniau pats padėjo jiems slapstytis. Apie daug ką Rolandas nesiruošė pasakoti.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 4 mėnesius sukūrė Rolandas Senkleris »

*

Neprisijungęs Eion Faolán Bláán Breathnach

• VII kursas
  • *
  • 941
  • Taškai: 73
  • Su kuo sutampi, tuo ir pats tampi.
« Atsakymas #31 Prieš 4 mėnesius »
Iš kur tu žinai, ką aš bandžiau, o ko - ne? mintyse širdo Eion. Ar gali būti, kad Auris šitam pripasakojo apie tai, kad jis niekada nebandė kalbėtis apie tuos monstrus? Iš viso, kiek tėtis žino apie šios vasaros planus? Tai, kad Eion ėjo susitikti su Athena, tarsi nieko blogo. Jis jau ne koks mažvaikis, kuris nesugeba vienas trintis po Londoną. Bet gal Auris ką nors įtaria?
- Man jau tuoj aštuoniolika. O jie tais darbeliais užsiima dar seniau. Kaip galima dvidešimt metų nesuimti kažkokių idiotų? - piktai paklausė Eion. Visa šita situacija buvo vienas didelis absurdas. Jeigu Rolandas nenori nieko sakyti, kokio velnio atitempė jį į šitą kabinetą? Geriau jau jis grįžtų į archyvus ir pabandytų dar kartą. Ko gero, taip ir reikia padaryti.
- Tai ar ką nors pasakysi? - sukaupęs drąsą paklausė. Kol ji neišgaravo, skubiai pratęsė: - Man reikia žinoti, kur galima juos rasti. Ką jie planuoja ir ką daro. Negalima leisti, kad jie paveiktų dar bent vieno žmogaus gyvenimą. Kas, jeigu jie susilauks daugiau vaikų? Gal nori, kad dar bent vienas niekuo dėtas mažius pagyventų toje šlykščioje šalyje? Reikia kažką daryti, kad jie nieko nebepajėgtų kankinti! - rėžė Eion ir atsistojo. Jeigu Rolandas Senkleris nepradės pagaliau šnekėti bent šiek tiek informatyviau, jis tiesiog atsistos ir išeis.
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

• Burtininkas
  • 152
« Atsakymas #32 Prieš 4 mėnesius »
- Labai paprastai. Seniau jų niekas neieškojo. Jų paieška paskelbta ne taip ir seniai. O dabar jie išvis išvykę dievas  žino kur. - Negalėjo juk sakyti, kad kažkada buvo vienas jų. Kad dangstė tuos žmones.
- Eion, juos ras. Bus dirbama tarptautiniu lygiu ir juos ras. O tu tiesiog. Tiesiog pabandyk gyventi savo gyvenimą. Juk turi antrą šansą, kodėl tu nori jį iššvaistyti kerštui? Ir ką tai pakeis? Ir ką, kad jiems kažką padarytum? Niekas nepakistų, o tu gal sėstum į kalėjimą, nes tokie įstatymai. - Norėjosi tiesiog baigti šį pokalbį, ne jo kantrybei tokie dalykai.
- Ne vaikai jiems galvoj dabar. Ir viskas. Gana, palydėsiu tave namo, kad neiškrėstum dar ko nors. Ką jie veikia? Šiuo metu slapstosi, o greitai išvis liks mažai vietos kur slėptis, sakau, kad bus dirbama tarptautiniu lygiu. Pasaulis didelis, bet visos šalys turi savo aurorus ir jie nebeturės kur slėptis. O tu nesikišk.

*

Neprisijungęs Eion Faolán Bláán Breathnach

• VII kursas
  • *
  • 941
  • Taškai: 73
  • Su kuo sutampi, tuo ir pats tampi.
« Atsakymas #33 Prieš 4 mėnesius »
Tuo, ką kalba Aurio dėdulė, patikėti vis sunkiau. Negi tie monstrai tik neseniai pradėjo savo nešvarius darbelius? Kodėl jų anksčiau niekas neieškojo? Ar jiems buvo leidžiama laisvai veikti ir kankinti žmones? Vadinasi, dėl to, kokia buvo jo vaikystė, kalta šitos šalies valdžia?! Neįtikėtina, bet Eion šitų klausimų jau neuždavė. Akivaizdu, kad šitas Rolandas su juo nesišnekės. Paisto kažkokius niekus kaip tikras politikas, ir tiek. Kaip yra nusprendžiama, kas užims pareigas Magijos ministerijoje? susimąstė vaikinukas. Veide nesimatė jokių emocijų, bet išgirdęs dar vienus žodžius Eion nesusilaikęs prunkštelėjo.
- Tie sau laisvai valkiojasi, o aš jau sėsčiau į kalėjimą? - negalėdamas patikėti pasitikslino jis. - Gal ir ne vaikai jiems galvoj, bet mane susirado visai neseniai. Nemanai, kad gal kaip tik tai jiems ir yra galvoj?! - pikčiau tęsė, bet suprato šią kovą pralaimėjęs. Buvo nusisukęs nuo Rolando Senklerio, bet tik linktelėjo. Gerai, tegul anas palydi jį namo. Ten galės toliau kurti planus, ir, jeigu pasiseks, niekas netrukdys.
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

• Burtininkas
  • 152
« Atsakymas #34 Prieš 4 mėnesius »
Keista, bet įsivyravusi ramybė nepatiko daug labiau už riksmus ir klausimų lavinas. Tai atrodė įprasta. O va tyla. Ir ką jis dabar galvoja? Kad kažką galvojo, tai Rolandas buvo tikras šimtu procentų.
- Jie nesivalkioja, jie slapstosi. Ir jie irgi sės į kalėjimą. Deja taip. Taip aš suprantu, kad tai tave piktina. Bet įstatymai yra įstatymai. - Ir kaip atsakyti toliau? Rolandas manė, kad jie pasirodė dabar ne vien dėl to, kad norėjo pasiimti Eion. Jie sužinojo apie tai, kad Auris jį globoja ir pasirodė.
- Ne nemanau. - Tiesiog trumpai tarstelėjo nenorėdamas savo teorijų dėstyti ir pagaliau jie išvyko. Rolandas ketino palydėti vaikinuką iki pat Aurio buto durų, kad tas neimtų daryti dar kokių nesąmonių. Turės ir Auriui pasakyti apie šį Eion vizitą ministerijoje.