- Taip jaučiu, tačiau jos širdis atrodo tokia suledėjusi, aš nenoriau jos apkabinti, paprasčiausiai aš nenorėjau jos matyti ir jos girdėti, tai tikrai yra skaudu, ji man paliko per dideles nuoskaudas aš negaliu taip, supranti? - Klausiamuoju žodžiu užbaigęs sakinį tik žvilgtelėjo į Luną, kuri artėjo link jo.. Jam buvo visai smagu, kad merginai jis rūpėjo, tačiau nebuvo tikras ar jis nori vėl suartėti su Luna, nes vėlesnis išsiskyrimas gali būti kur kas skaudesnis... o dar tas švelnus apkabinimas lyg tikro šilto žmogaus buvo toks Elijah mielas, kad jis tik atsakė tuo pačiu, tačiau greit atsitokėjo..
- Iš kur tu žinai, gal ir kažką jaučiu, tačiau aš vos nenužudžiau savo motinos, ji nualpo, o aš tik pašaipiai žiūrėjau į jos kūną ir tikėjausi, kad tai tik paprastas jos lavonas, tai turbūt yra baisu, negi mane taip veikia tie vampyriški instinktai, žiaurumas ir šaltakraujiškumas? Negi aš toks beviltiškas? - dar sykį klaustelėjo Chris' as.. Tačiau jis tik pajautė tai, kad Luna jam pradeda patikti, tačiau stengėsi tą mintį vyti į šalį, nes ir amžiaus skirtumas, kuris pagal išvaizdą išvis nebuvo matomas, ir gaujos neleistu būti drauge.. Tačiau vilkės skleidžiamas gėris buvo toks stiprus, kad Dawson'ą traukte traukė.