0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2011
Ats: Koridoriai
« Atsakymas #150 Prieš mėnesį »
Auris traukė į didžiąją salę. Ėjo apie kažką užsisvajojęs, paskendęs mintyse. Beinant pamatė Eion, sustojo.
- Labas. - Nusišypsojo. O į jo klausimą nedvejodamas atsakė.
- Aišku bandyk. O kodėl tau nepabandžius? Būtinai užsirašyk jeigu nori. - Auris vis dar nebandė perkopti savo baimės. Nors planavo kažkada to atsikratyti. Tai taip kvaila galvoti, kad keliavimo metu gali užstrigti ankštoje erdvėje. Juk žinojo, kad tai tiesiog ta kelionė suteikia tą ankštumo pojūtį ir tiek. Niekur jis neužstrigtų. Plyšimas, štai kas galėtų nutikti. Bet šito Auris nebijojo. Paniką kėlė tas klaustrofobinis pojūtis keliaujant. Bet kada nors. Kažkada tikrai reikės su tuo susidoroti. Jau per daug metų užsileido savo panikai. Dar kol kas neprisirengė rimtai to imtis. Bet Eion uždavus tą klausimą vėl apie šitai susimąstė.

*

Neprisijungęs Eion Faolán Bláán Breathnach

• VI kursas
  • *
  • 844
  • Taškai: 57
  • Su kuo sutampi, tuo ir pats tampi.
« Atsakymas #151 Prieš 4 savaites »
Auris visada sugebėdavo suteikti keistą ramumo jausmą. Net ir tada, kai buvo visiškai blogai, su juo viskas pasidarydavo aiškiau ir ramiau. Štai ir dabar jo šypsena ir drąsinantys žodžiai tarsi panaikino visas abejones. Išties, kodėl gi jam neužsirašius į tas pamokas? Tiesa, keli Aurio ištarti žodžiai atsakė ne į visus klausimus, tad Eion nelabai ryžtingai ištarė:
- O ar galima nelaikyti egzamino, jeigu nesijaučiu pasiruošęs? Laikyti jį, pavyzdžiui, kitais metais? Ir gal žinai, ar daug yra tokių, kurie egzaminą išlaiko ne iš pirmo karto?
Atrodė, kad tai būtų visų blogiausia. Eion taip ir matė, kaip visi kiti egzaminą išlaiko, o jis vienintelis gauna neigiamą atsakymą. Jau susimauti su VML buvo blogai. Dabar viskas būtų nepalyginamai blogiau. Įsivaizdavo, kaip stengiasi persikelti, bet vis tiek nieko nepavyksta. O gal vis dėlto nė neverta bandyti?
- Aš noriu, bet šiek tiek bijau, - prisipažino tėčiui. Neabejojo, kad jis nesišaipys. Na, o jeigu šaipysis, Eion jam primins, kad Auris pats taip ir neišmoko šio keliavimo būdo.
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2011
« Atsakymas #152 Prieš 3 savaites »
- Aišku galima. Juk niekas negali tavęs nutempti į egzaminą. Jei ką galėtum kartoti kitais metais. Oi Eion, pasitaiko. Keliavimas oru sudėtingas dalykas. Egzaminatoriai vertina griežtai ir gerai daro. Nes juk galima susižeisti. Bet tu tikrai bandyk. Viskas bus gerai. - Ir man reikėtų kada pabandyti. Bet tik nežinia kada tas bus.
- Aš nelaikiau egzamino kaip žinai. Man pakako pirmo pasibandymo. Man  nepatinka tas jausmas... Ne visi burtininkai moka keliauti oru Eion. Nieko čia tokio, jei nepavyks. Bet svarbiausia visada bandyti. O aš neabejoju,kad tau pasiseks. - Ne, dėl savo baimių tikrai nebandys atgrasyti jo nuo šitų pamokų.
- Normalu, kad bijai. Keliavimas oru reikalauja pastangų. Gali įvykti plyšimas. Tai nieko keisto, kad tai jaudina. Bet reikia susikaupti ir bandyti. Užsirašyk į tas pamokas Eion.