0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 695
  • Lytis: Moteris
  • Religijas ir demonus tiek pat mylinti keistuolė.
Ats: -Informacija-
« Atsakymas #45 Prieš mėnesį »
  Čia pateikiama informacija, kuri galios visose mano dėstomose pamokose (magiškų gyvūnų priežiūra, magijos istorija, astronomija ir ateities būrimas), toliau bus pateikiama informacija specialiai šiam dalykui. Prašau visą tai perskaityti, paskui sakymų, kad neįspėjau, nepriimsiu. Kadangi mano dėstomi dalykai šiemet bus puiki proga uždirbti kuo daugiau taškų (daugiau nei po keturis šimtus iš kiekvieno dalyko), todėl labai tikiuosi visuose sulaukti kuo daugiau jūsų, už dalyvavimą mano pamokose galėsite gauti galeonų! Taip pat planuoju vadovauti bent vienam koledžui, tad pamokos yra taip pat puiki proga gauti iš manęs premijų už taškus!
-   Kiekvienam dalykui šiame sezone sukursiu po 20 pamokų. 2 bus laisvojo stiliaus ir 18 RPG stiliaus, iš kurių 8 bus po teorijos klausimą. Laisvojo stiliaus pamokose bus penki klausimai, kurių kiekvienas bus vertas po du taškus, tad atitinkamai pamoka truks penkias dienas. RPG stiliaus pamoka truks arba septynias dienas (be teorijos klausimo) arba devynias (dvi dienos teorijos klausimui ir savaitė praktikai).
-   Nuo šiol man pamokose labai svarbus pamokos atlikimas, kas bus verta pusės taškų, todėl labai prašau nerašyti bet ko, kad tik gautumėte taškų.
-   Reikalausiu trijų post‘ų.
-   Jei post‘e pridarysite klaidų, visada parašysiu tiek po post‘u, tiek asmeniškai. Nepataisius -1 t.
-   Iš viso bus 28 namų darbai: po vieną kiekvienai pamokai, vienas įvadinis, vienas valentino dienos arba/ir velykinis (priklauso nuo mokomojo dalyko) ir keli papildomi.
-   Kiekvienam dalykui bus po egzaminą, kuris bus kiek sunkesnis nei namų darbai.
-   Dažniausiai parašysiu minimalų žodžių kiekį, tačiau kartais namų darbo ilgį įvardinsiu sakiniais. Sakiniai gali būti pasirinkto ilgio, tačiau jei matysiu, kad rašomi itin trumpi tam, kad būtų pasiektas skaičius, visai bereikalinga informacija, brauksiu taškus.
-   Iki sezono pradžios (stengsiuos kuo greičiau) pamokų ir namų darbų datas surašysiu į tvarkaraštį.
-   Prašau nepamiršti, kad iš tiesų vyksta daugiau pamokų nei aprašome, tačiau kai kuriose pamokose nurodysiu, kuri tai pamoka (pvz.: pirma ar paskutinė)
-   Mažos išdaigos visada leidžiamos, nebent nurodau kitaip, tačiau jei norite kažko didelio, prašau susitarti PM.
-   Labai noriu kurti ryšį su mokiniais, tad arba susitarkime PM, arba tiesiog rašykite pamokose, reaguosiu.
-   Jei reikia atsakymo, visada atrašau, tačiau būtų puiku, jei tai praneštumėte PM, jei nepamatyčiau ar pamirščiau, stengsiuos parašyti post‘ą kuo greičiau.
-   Pamokų vertinimo kriterijai:
Teisingas užduoties atlikimas – 5 taškai
Ilgis – 3 taškai
Originalumas, klaidų nedarymas, rėmimąsis pamoka, internete rasti faktai – 2 taškai

Namų darbų vertinimo kriterijai:
Užduoties atlikimas – 5 taškai
Ilgis – 4 taškai
Rėmimąsis pamoka, knygomis, internetu – 1 taškai
-   Stengsiuos labai neprisikabinti prie užduočių atlikimo, smulkmenos man nėra svarbios, tačiau būtų smagu, jei nedarytumėte visai atmestinai.

Čiut svarbiau!
-   Egzamino prie namų darbų neužskaitau, nes jis tikrai bus sunkesnis. Bet, žinoma, stengsiuos nesikabinėti prie smulkmenų. Ir, kad duoti jums šiokios tokios motyvacijos jį daryti, kiek taškų gausite iš mano egzamino, tiek jums persiųsiu galeonų!

Svarbiausia informacija:
-   Jei sudalyvausite visose pamokose arba atliksite visus namų darbus, gausite  100 galeonų iš manęs! Jei sudalyvausite ir visose pamokose, ir atliksite visus namų darbus – jau 200 galeonų! Ir tai galioja visuose mano dalykuose! Tad taip, jei padarysite visas pamokas ir atliksite visus namų darbus, gausite 800 galeonų!
Tačiau! Kad nebūtų darymo bet kaip, iš kiekvienos pamokos ar namų darbo turite gauti bent 6 taškus (jei atliksite patys ir ne visiškai atmestinai, tą padaryti bus labai lengva).
-   IR! Daugiausiai taškų mano pamokose ir namų darbuose (skaičiuoju bendrai tam dalykui) surinkęs mokinys gaus papildomai 50 galeonų! (tai galioja atskirai kiekvienai pamokai, t. y. jei daugiausiai surinksite iš kiekvienos pamokos, gausite 200 galeonų!)
Tačiau! Tai galioja jei daugiausiai surinkęs mokinys vien iš to dalyko surenka 100 ar daugiau taškų!

Vadinasi, jei viską atliksite ir visur būsite pirmi, gausite 1000 galeonų iš manęs!!!!

Atskira informacija apie magijos istorijos pamokas:

-   Info pamokoms dažniausiai imu iš interneto ir tai pritaikau HP pasauliui. Kad geriau suprastumėte, ką turiu omeny, galite paskaityti mano ankstesnes pamokas.
-   Jei reikės kokios special info, visada ją surašysiu pamokos post‘e arba šioje temoje.
-   Klasė atrodo taip: https://static.wikia.nocookie.net/harrypotter/images/1/1f/B2C9M1_Cuthbert_Binns_on_the_Chamber_of_Secrets.png/revision/latest/scale-to-width-down/1000?cb=20161210024606
Prašau atsižvelgti į jos išvaizdą rašant post‘us.
-   Erka, nors ir dažniausiai bus draugiška, tačiau greitai išeina iš kantrybės, taigi su ja būtų visai smagu ką nors parašyti, tačiau vėlgi – man svarbu, kad atliktumėte pamokos darbą.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš mėnesį sukūrė Erka Forrm »
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 695
« Atsakymas #46 Prieš mėnesį »
Labai džiaugiuosi per pirmąsias dienas sulaukusi aktyvumo tiek pamokose, tiek namų darbuose. Nežinau, ar tai todėl, kad sezono pradžia, bet tikrai smagu.
Norėčiau sužinoti, ko būtent pageidautumėte Jūs šiais metais, kad būtų didesnis noras daryti namų darbus/dalyvauti pamokose. Būtų smagu, kad užpildytumėte šią anonimišką apklausą - https://forms.gle/GdvrMB7yyAFZNhTr6
P.S. viena skirta visiems mano dėstomiems dalykams (MI, AB, Astro, MGP)
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 695
« Atsakymas #47 Prieš mėnesį »
Tą pagrinde mačiau MI pamokoje, tačiau galioja visoms mano dėstomoms.
Sveiki, vis matau post'ų, kur mokinys, vos atėjęs į pamoką, iškart rašo, jog jam profesorius patiko/nepatiko. Tai, mano nuomone, kiek kertasi su logika. Negi visi apie žmogų pilną nuomonę susidaro iš jo išvaizdos? Nesmagu, kai personažai mini, kad profesorius blogas, nes yra senas, ar kažkodėl atrodo gera. Yra daugiau dalykų, apie kuriuos galima rašyti pirmame post'e. Tačiau jei tai skatina jus kurti ryšį su profesoriumi, tebūnie, rašykit. Nekreipsiu dėmesio.

Tačiau netoleruosiu mano, kaip autorės ir profesorės, veiksmų apkalbinėjimų. Kaip jaustis, kai paskelbus teorijos taškus, visi po post'o parašę mokiniai kiritkuoja mano nuspręstą įvertinimą? Jei jums atrodo, kad jūsų įvertinimas netinkamas, klauskit PM arba kreipkitės į koordinuojantį asmenį, tačiau jei tai kito personažo, kokia prasmė mane kritikuoti? Iki pamokos pabaigos visi, kurie taip rašė, ištrinkit tas detales ir kad to daugiau nematyčiau. Jei liks, praktikos darbą automatiškai vertinsiu 0, nesakykit, jog neįspėjau.