0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Leticija Mendel

• III kursas
  • *
  • 257
  • Taškai: 69
Ats: Uždraustasis miškas
« Atsakymas #360 Prieš 2 mėnesius »
Tespėjo tik įlįsti į tankumyną ir kiek paėjėti. Kai bendrakeleivės plaukai įsipainiojo į šakas. Letė ramiai priėjo ir ėmė painioti.
- Tavo plaukai labai gražūs. - Tarstelėjo gal labiau tam, kad ją nuramintų. Na jie ir buvo gražūs, bet ji dažniausiai nesišvaistydavo pagyrimais.
Kažkaip tikrai smarkiai mergaitės plaukai įsipainiojo šakose. Jos dar pasirodė kažkokios lipnios. Ir kas tai galėtų būti? Letė atsargiai išpainiojo Willow plaukus. Kai jau norėjo sakyti, kad metas eiti toliau išgirdo kažką šlamant tolumoje. Tai galėjo būti šiaip koks žvėrelis. Galėjo būti ir vėjas sušlamines šakas. Bet Letė vis tiek įsiklausė. Kažkas tolumoje tikrai traškėjo.
- Girdi? - Tyliai užklausė Mergaitės Mendel. Negalėjai pasakyti, kad ji išsigando. Tiesą pasakius pasidarė įdomu ar kas nors išnirs iš tankynės ar ne. Bet o jei ten tikrai koks piktas padaras? Kuždėjo sveikas protas. O tas traškesys, šlamesys vis labiau artėjo prie vietos, kurioje juodvi stovėjo.

*

Neprisijungęs Willow Ivy de Mae

• Ateities būrimo profesorė
  • *
  • 62
  • If you dance, I'll dance And if you don't, I'll dance anyway
« Atsakymas #361 Prieš 2 mėnesius »
Laimei, Letė sutiko padėti.
- Ačiū. Tavo ahh.. akys gražios, - atsakė Willow ir pajuto kaip nuraudo skruostai.
Leticijai pavyko išpainioti Willow tankius plaukus ir de Mae jau norėjo eiti tankyn į mišką. Bet tada išgirdo šlamesį. Willow nebūtų to pripažinusi, bet ji net kiek apsidžiaugė. Mergaitė jau bijojo, kad įdomiausias Uždraustojo miško nuotykis, bus tai, kad jos plaukai įsipainiojo į medžio šakas. Bet kas gi ten galėtų būti? Šiaip gyvūnas ar kas nors įdomesnio? Gal koks kentauras? Ir tada Willow Ivy šiek tiek pabūgo, nes buvo girdėjusi iš senelės, kokie jie aršūs. Bet nenorėjo pasirodyti baile, ypač kai yra iš Grifų Gūžtos, todėl į Letės klausimą atsakė drąsiai:
- Girdžiu, bet tai gali tebūti koks gyvūnėlis. Na o jei kas baisesnio... Nekrepiam dėmesio, einam toliau!
Nors nuskambėjo ryžtingai, Willow tikrai taip nesijautė. Ji net svarstė, kad eiti į Uždraustajį mišką buvo bloga idėja. Mergaitė jau norėjo eiti toliau, kai šlamesys pasidarė garsesnis - tas padaras artėjo. Ir tada kai šlamesys bagėsi, iš tankumyno išlindo kiek baisesnis, bet šiaip į arklį panašus gyvūnas. Jo kūnas buvo panašus į skeletą. Tas padaras turėjo sparnus, panašius į tuos, kuriuos turi šikšnosparniai.
- Lete, gal žinai kaip jie vadinasi? - paklausė Willow. Ji neturėjo supratimo kas čia stovi. Pats gyvūnas neatrodė aršus, netgi priešingai. Dėl to Willow įsidrąsino ir priėjusi jį paglostė.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 2 mėnesius sukūrė Willow Ivy de Mae »
Kissin' in the blue dark

*

• III kursas
  • *
  • 257
« Atsakymas #362 Prieš mėnesį »
- Ačiū. - Leticija stovėjo ir klausėsi to keisto garso. Tik įžengė į mišką ir prasidėjo... Bet juk tai miškas, tai turbūt koks padarėlis bėginėjo ir tiek. Voverė gal ar panašiai. Willow neatrodė išsigandusi ir jeigu jau mažė iš pirmo kurso nebijojo, tai Leticija nesiruošė parodyti savo abejonių. Labiausiai ją gąsdino mintis, kad jaunesnė mokinė gali nukentėti ir taip nutiktų tik todėl, kad ji užmetė idėją čia ateiti o Willow ją pasigavusi pasiūlė tą ir padaryti.
- Einam. - Pritarė, bet ir nusijuokė tyliai. Mes tai galim nekreipti dėmesio į baisesnį padarą, bet jis tai kažin ar taip darytų. O tada nutiko kažkas keisto.
- Apie ką tu čia kalbi? - Paklausė žvalgydamasi. Garssas pradingo. Bet Letė nieko nematė. O Willow kažkur nuėjo.
- Ką tu darai? - Ar ji priėjo prie to padaro? Ar ji kažką matė? Letė pripuolė artyn, bijojo, kad nematoma būtybė iškrės kokią bjaurystę. Mergaitė atsitrenkė į kažką didelį, užčiuopė skeletišką padaro kūną. Grifė aiktelėjo iš netikėtumo ir staigiai išsitraukė lazdelę.
- Kas čia dabar? Aš nematau jo. O tu matai? - Padaras regis nesiruošė Letės užpulti. Bet iš kur ji tai galėjo žinoti. Gal jis jau dabar šiepė iltis. Jei tokias aišku turėjo.

*

Neprisijungęs Willow Ivy de Mae

• Ateities būrimo profesorė
  • *
  • 62
  • If you dance, I'll dance And if you don't, I'll dance anyway
« Atsakymas #363 Prieš mėnesį »
Willow šyptelėjo kai Letė padėkojo už komplimentą. Gal ji geresnė nei atrodė pradžioje? Ji nepasielgė kaip kokia pagyrūnė, o gražiai padėkojo. Ir dar mane pagyrė.
Willow atsisuko atgal ir pamatė, kad Letė eina iš paskos. Bet Grifiukei vistiek kilo klausimų. Kodėl aš einu priekyje? Ar neturėtų eiti ji eiti priekyje? Ji juk vyresnė… Willow vėl pradėjo svarstyti, kad Letė ne itin gera persona, jei stumia į priekį “silpnesnius”. Po kiek laiko ji susigriebė, kad pati pasiūlė eiti priekin, tai Letė jos nei stūmė priekin, nei ką. Jei jas rastų ji turėtų atsiimti kaltę.
Kai Leticija paklausė apie ką ji kalba, Willow sutriko.
- Va čia! - mostelėjo ji link keistojo arklio. - Va čia stovi negi tu nematai?!
Tada mergaitė pamąstė, kad gal ji mato kokias haliucinacijas… Gal ji čia ta kuri yra neteisi?
Padaras sunkiai atsiduso kai Willow paglostė jo snukelį. Iš arčiau padaras nebeatrodė toks baisus, veikiau unikalus. Gal net kam mielas. Leticija vėl priminė apie tai, kad Willow, galbūt haliucionuoja.
- Lete, čia kažkas stovi. Aš nežinau, gal haliucionuoju, bet čia tikrai stovi panašus į arklį gyvis. Jis gyvas. Aš jaučiu .
Grifiukė prisiminė, kad neatsakė į Leticijos klausimą, todėl pridūrė:
- Aš jį glostau. Jo kailis keistokas.
Willow Ivy bijojo, kad Letė mano, kad ji beprotė. Bet jai nerūpėjo, šis padaras jai teikė kažkokį komfortą.
Leticija priėjo artyn ir atsitrenkė į gyvį. Padaras atsitraukė tolyn.
- Tu ką tik į jį atsitrenkei.
Tai, buvo Willow patvirtinimas, kad ji neįsivaizduoja. Arklys įsodrąsino ir vėl priėjo artyn. Willow vėl pradėjo jį glostyti.
Kissin' in the blue dark

*

• III kursas
  • *
  • 257
« Atsakymas #364 Prieš mėnesį »
Letė visai nieko nesuprato. Vienu momentu tikrai lyg girdėjo kažkokį atodūsį. Gal panašų į arklio prunkštimą. Tai visai nepatiko.
- Ko nematau? Nieko ten nėra. - Bet juk sklido garsas. JI matė, kaip Willow brauko ranka orą. Neįtikėtina. O greitai ir pati atsitrenkė į tą padarą.
- Tikrai? Jis panašus į arklį? Bet aš nieko nematau. Bet jį jaučiu. Ar jis atrodo pavojingas? Ką jis daro? Gal tu jo neliesk. - Padaras lyg atsitraukė. Paskui Leticija išgirdo, kad jis vėl čia pat. Pati jį vėl palietė, kad įsitikintų.
- Bet aš jo nematau. Tikrai. - Viena ranka lietė nematomos būtybės kūną. Gal šoną. Kita spaudė lazdelę.
- Žinai, aš esu iš žiobariškos šeimos. Tokių padarų gyvenime nemačiau. Ar esi girdėjusi kažką apie pusiau nematomus arklius? - Gal ne visai tiksliai paklausė. Jie nebuvo pusiau nematomi. Tiesiog vieni žmonės juos matė, kiti ne. Bet kodėl?