0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

dianukas7

Re: Kitos knygos
« Atsakymas #15 Prieš 15 metus »
Na, o aš ilgą laiką skaičiau „Parduotuvių maniakės“ knygas. Truputi pabodo apie ją skaityti, bet šiaip linksmos knygelės :)

*

Paliunisa

« Atsakymas #16 Prieš 15 metus »
Na, šiuo metu man nerealiausios knygos yra ,, Saulėlydis", ,Jaunatis" ir ,,Užtemimas". Turbūt daug kas gali su šituo sutikti ;] Šitas tris knygas perskaičiau pe tris paras. Tikrai nustebinau save, ir visus aplinkinius ;D

*

abril

« Atsakymas #17 Prieš 15 metus »
Dabar kaip ir nieko neskaitau. Bet skaičiau paskutinę Heroiną čiuju ;DD Tai vat, patiiko ;DD
Reik tada ir man kokią knygą iš tų perskaityti ;DDD :D
Paliu, -3 ;D ??? :-*

*

Monila

« Atsakymas #18 Prieš 15 metus »
Man Southern Vampire Series labai patiko, daug geriau už TW sagą, po šitų nebenorėjau nei ketvirtos TW dalies skaityti  ::) o ir serialas labai neblogas...

*

Neprisijungęs Lurida Revendž

• **
  • 24
  • Lytis: Moteris
« Atsakymas #19 Prieš 15 metus »
Na, šiuo metu man nerealiausios knygos yra ,, Saulėlydis", ,Jaunatis" ir ,,Užtemimas". Turbūt daug kas gali su šituo sutikti ;] Šitas tris knygas perskaičiau pe tris paras. Tikrai nustebinau save, ir visus aplinkinius ;D
Patikėk, nieko nėr geriau už "Breaking dawn" ;D Baiginėju ją jau (žinoma, anglišką), tai truputį gaila :D

*

Neprisijungęs Sayuri Qinzu

• *
  • 74
  • Taškai:
  • - perfection
« Atsakymas #20 Prieš 15 metus »
Tai paverčia ją vampyre ar ne?  ;D

O aš dabar ką tik baigiau skaityt Joanne Horniman "Slapti dienoraščiai".  Jau senokai ją turėjau, bet vis paskaitydavau pirmą puslapį ir trenkdavau, bet kai prispyrė reikalas ką nors perskaityt - po ranka atsidūrė būtent ši knyga. Nerašyčiau, nes ji buvo gan neįdomi, tačiau man ji patiko. Ne dėl to, kad buvo neįdomi (  ;D ), bet dėl to, kad ten tokių fainų buvo pamąstymų ir pafilosofavimų, kuriuos perskaityt, matyt, man reikėjo būtent dabar. Labai man jie tiko kažkaip kasdienybėj dabartinėj. Todėl susiskaitė knyga taip pat greit :)

*

Neprisijungęs Oliver-Mažulis Yellow

• V kursas
  • *
  • 42
  • Taškai:
  • Lytis: Vyras
« Atsakymas #21 Prieš 15 metus »
Tarsi bandžiau skaitinėti Dantės Aligjeri "Dieviškąją komediją". Na, neiškenčiau. Man knyga turi būti įdomi ir lengvai skaitytis... Na, manau, kad dar nesu pakankamai išprusęs ir subrendęs skaityti tokias knygas. Einu pavartyti Mikę Pūkuotuką  ;D
Prisiekiu Merlino barzda!

*

Neprisijungęs Mariè de Hemptinne

• VII kursas
  • *
  • 70
  • Taškai:
  • pure
« Atsakymas #22 Prieš 15 metus »
Tarsi bandžiau skaitinėti Dantės Aligjeri "Dieviškąją komediją". Na, neiškenčiau. Man knyga turi būti įdomi ir lengvai skaitytis... Na, manau, kad dar nesu pakankamai išprusęs ir subrendęs skaityti tokias knygas. Einu pavartyti Mikę Pūkuotuką  ;D

Na, palauk bent iki 9 klasės,tada knyga bus privaloma;)

*

Neprisijungęs Beatrice Mae Peck

• VII kursas
  • *
  • 292
  • Taškai:
    • YOUSHOULDBURN
« Atsakymas #23 Prieš 15 metus »
Dabar galvoju, gal vertėtų paskaityti Sandros Brown knygas. Gal kas turi šios autorės knygų komentarų? :D

*

Neprisijungęs Vincent Lazar

• 415
  • Lytis: Vyras
« Atsakymas #24 Prieš 15 metus »
"Dieviškoji komedija" man buvo neprivaloma. Tiesą sakant išvis jos neskaitėm, taigi...  ;) O dabar skaitinėju H.Murakamio "Prisukamo paukščio kronikos"

*

• **
  • 24
« Atsakymas #25 Prieš 15 metus »
Mum "Dieviškoji komedija" buvo privaloma... Lyg ir 11kl. :D O gal 10 :D

*

Neprisijungęs Mariè de Hemptinne

• VII kursas
  • *
  • 70
  • Taškai:
  • pure
« Atsakymas #26 Prieš 15 metus »
Mum "Dieviškoji komedija" buvo privaloma... Lyg ir 11kl. :D O gal 10 :D
Mums tik pragaro dalis, 9klasėj. Smagus skaitalas.. varo ratais ir vardina kaip iš adresų knygos kas kur kaip mirė kieno kas kodėl giminė, kaip už kiek kur kenčia..

*

Marqrit Boleyn

« Atsakymas #27 Prieš 15 metus »
paskutinė skaityta buvo Kuprelis. šiaip ne taip įveikiau. pabaiga visai patiko, bet šiaip gana nuobodi knyga, labai sunku įsijausti.
dabar ant stalo guli Robert Pattinson Amžinai Įsimylėjęs *rofl* teta padovanojo, net nežinau ar skaityti. nelabai man jis patinka.
o šiaip mylimiausios mano knygos yra Frederic Beigbeder 14.99 euro ir Windows On The World.

*

• **
  • 24
« Atsakymas #28 Prieš 15 metus »
Mums tik pragaro dalis, 9klasėj. Smagus skaitalas.. varo ratais ir vardina kaip iš adresų knygos kas kur kaip mirė kieno kas kodėl giminė, kaip už kiek kur kenčia..
Mes ir tik pragarą :P Bet iš to, ką skaičiau, neatsiminiau nieko ;D Nes skaičiau labai paviršutiniškai... Žiauriai nuobodi... Iš viso 11kl. sąrašo tai man tik "Skirgaila" ir "Altorių šešėly" patiko :)

*

Neprisijungęs Sayuri Qinzu

• *
  • 74
  • Taškai:
  • - perfection
« Atsakymas #29 Prieš 15 metus »
O va kątik perskaičiau Alchemiką. Man asmeniškai labai patiko  :) Seniai turėjau, po kokį puslapį paskaitydavau ir padėdavau, o prie ežero kai buvau, tai atsisėdau ir per porą kartų perskaičiau. Šią vasarą tikriausiai geriausia perskaityta knyga.