0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Oliveris Llewellyn

• IV kursas
  • *
  • 957
  • Taškai: 132
  • Tingėti - Llewellyn'ų prerogatyva.
Ats: Stogas
« Atsakymas #600 Prieš 3 mėnesius »
Mergina neatsakė nieko apie pagalbą, tad Oliveris per daug ir nelindo. Ne jo tai būdui. Bent jau ne žmogui, su kuriuo bendrauja pirmą kartą. Su Leticija viskas būtų kitaip. Na, o dabar... Tegali džiaugtis, kad ši mokinė dar nepareiškė esą jis baisiai nuobodus.
- Galbūt jos išskrido medžioti. Nepripratusios, kad kas ateina vakarais siųsti laiško, - kiek droviai ištarė. Klausimas sudėtingas, tačiau Oliveris stengėsi nepasimesti.
- Kiek siunčiu laiškus mamai ir tėčiui, ji greitai nuskrenda, o mes gyvename kitame Anglijos gale, - atsakė. - Manau, kad nuskristų ir per jūrą. Tai ne mano reikalas, bet ar tu nori siųsti laišką į Airiją?
Ten dar niekada nesilankė, bet žinojo, kad ta šalis yra būtent už jūros.
Kai mergina parodė supratusi, ko jis baiminasi, Oliveris susidrovėjo. Žengė kiek arčiau, tačiau nesisėdo. Ne tik dėl jos, bet ir dėl to, kad buvo baisu nukristi, tik to pripažinti nenorėjo. Po galais, koks iš jo vyras, jeigu bijo tokių dalykų? Labai stengėsi apie tai negalvoti, o staiga susiprotėjęs paklausė:
- Kuo tu vardu?
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 3 mėnesius sukūrė Oliveris Llewellyn »

*

Neprisijungęs Kaede Siobhán OConnor

• IV kursas
  • *
  • 190
  • Taškai:
  • Jeigu lemta žūti, mirsiu kaip nugalėtoja.
« Atsakymas #601 Prieš 3 mėnesius »
     - Galbūt, - šiaip šita mintis tikrai logiška. Kaedė nuraudo prisiminusi savo draskymąsi vien dėl tokio nieko. Laimė, buvo tamsu ir, galimai, nieko nematyti. Galų gale, niekas nenukentėjo (paveikslas tikrai nesiskaito - čia labai pasisekė, kad ją užkalbino būtent paveikslas, o ne koks mokinys), tad galima teigti, kad ji tikrai puikiai susitvarkė su šiuo įsiučio priepuoliu. Puikus pasiekimas. Klausimas kiek sutrikdė, nors atskaymas patiko.
     - Am... ne. Į.. į... salą. Šiaurės jūroje. Ne taip jau ir toli nuo čia, - tada mergaitė susimąstė, kad jeigu šis berniukas paskolins pelėdą, tai reikės ją išsiųsti prie jo. Vadinasi ir užrašyti adresą prie jo... Kaip Kaedė norėjo mokėti geriau suktis iš tokių situacijų. Bet su tokiomis emocijomis jai vis dar buvo sunku tvarkytis.
     - Kaedė. O tu? Tu iš klastūnyno?  - mergaitė ėmė galvoti, kad turbūt tikrai yra mačiusi jį per pamokas. - O tavo brolis jaunesnis ar vyresnis?
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 3 mėnesius sukūrė Kaede Siobhán OConnor »

*

• IV kursas
  • *
  • 957
« Atsakymas #602 Prieš 3 mėnesius »
Regis, vieta, į kurią turi keliauti laiškas, kažkuo ypatinga, ir tai Oliverį sudomino. Žinoma, jis ne toks kaip Eliotas ir nieko neklausinės, bet, tiesą sakant, buvo smalsu. Nors iki Hogvartso mokėsi žiobariškoje mokykloje, geografijos gerai neišmanė, tad toji Šiaurės jūra mažai ką sakė.
- Manau, nebus problemų, - pasistengė padrąsinti mergaitę. Žinoma, negalėjo būti tikras, kad paskolinęs Melą neprivers jos nukentėti, bet tikrai norėjo padėti.
- Aš Oliveris. Ir taip, iš Klastūnyno, - atsakė į klausimą ir su pastebimu pasididžiavimu pridūrė: - Mes su Eliotu dvyniai. O tu turi brolių ar seserų?
Net keista, kad keistai susipažinus bendrauti sekėsi visai neblogai. Vis dėlto berniukas ant stogo nesijautė ypatingai jaukiai, tad pasiūlė:
- O tu turi laišką su savimi? Galėtume dabar nueiti į pelėdyną. Mela pašaukta visada atskrenda, o dabar nesame išsiuntę jokio laiško.
Na, Eliotas gal ir siuntė, bet mamai ir tėčiui jis rašydavo nebent beveik priverstas, o su Teiler būdamas Hogvartse kažin ar bendrauja.

*

• IV kursas
  • *
  • 190
  • Taškai:
« Atsakymas #603 Prieš 3 mėnesius »
     Pasakymas „nebus problemų“ ramino. Gal tikrai pagaliau pavyks pasiekti Bretą. Gal net pelėda palauks kol jis atrašys ir pavyks gauti atskaymą. Ir, visa laimė, vaikinas daugiau nieko nebeklausinėjo apie laiško adresavimo vietą.
     - Dvyniai! Ai, jo, žinau jus! Man atrodo labai kieta turėti dvynį, nors niekas nenorėtų būti mano dvyniu mano situacijoj... - Kaedė net nesusimąstė ką pasakė balsiai iki kol nenuskambėjo klausimas apie brolius ir seses. - Ammmm... amm.... Nežinau.
     Ir baisiai nuraudo. Vėl. Ir vėl padėkojo, kad yra tamsu. Tačiau tuo pačiu metu ir prakeikė visus, nešiojančius O'Connor pavardę. Įskaitant save. Kaip galima nežinoti ar turi brolių ir seserų? Dėdžių, tetų ir kiek žmonių pati esi teta? Prakeiktesnės šeimos negalėjo būti.
     - A, taip, laišką, - šį kartą ši tema jau atrodė kaip išsigelbėjimas. - Bet... am... aš juk ką tik sakiau, kad pelėdyne buvau ir ten nėra jokios pelėdos? Gal tu man... am, nežinau, pasakyk kur yra ta pelėda ir aš ją surasiu pati? Nenoriu tavęs varginti.
     Tikrai ne esmė, kad Oliverio varginimas Kaedei buvo mažiausiai aktualus dalykas.

*

• IV kursas
  • *
  • 957
« Atsakymas #604 Prieš 3 mėnesius »
Aišku, kad Kaedė juos žino, ir Oliveris pajuto šiokį tokį pasididžiavimą. Paprastai dėmesio visai nemėgo, bet šįkart kitaip. Jį žino kartu su Eliotu. Tik apie kokią situaciją ji kalba?
- Tavo situacijoje? - sutrikęs pakartojo, tačiau daugiau neklausinėjo. Kažin ar mažai pažįstama bendramokslė norės pasakotis, tačiau atsakymas į klausimą dar labiau nustebino. Kaip galima nežinoti, ar turi brolių ir seserų? O gal jos padėtis kuo nors panaši į Leticijos?
- Ar tu gyveni su mama ir tėčiu? - atsargiai pasiteiravo Oliveris, nors ir juto, kad tai visai ne jo reikalas. Bet gal Kaedė nori pasišnekėti, tik neturi su kuo?
Atrodė, kad ji labai nori tą laišką išsiųsti viena. Kas vis dėlto čia vyksta? Gal vis dėlto nereikia užkrauti šios užduoties Melai?
- Mela atskrenda tik tada, kai pašaukiu aš, Eliotas arba Miriam. Ir tikrai nevargini. Aš juk neskaitysiu tavo laiško, - pasakė Oliveris. - Žinoma, neverčiu, bet jeigu nori išsiųsti jį dabar, galime nueiti į pelėdyną ir kaip tai ir padaryti.
Žengė žingsnį lango į koridorių link. Keista tai buvo situacija, bet viena labai džiugino: kad ir kuo čia viskas baigsis, jis galės viską papasakoti Eliotui.

*

• IV kursas
  • *
  • 190
  • Taškai:
« Atsakymas #605 Prieš 3 mėnesius »
     Ko jis tiek klausinėja! Viena vertus, atrodė, kad kaip tik to Kaedei ir reikia, bet šitie klausimai greitai ėmė erzinti. Koks jo išvis prakeiktas šventas reikalas? Kaedė negalėjo apsispręsti, kuris būdvardis tinka labiau, tad paliko abu. Jeigu viskas baigsis be lavono, tai gal ir bus šventas.
     Klausimą apie „savo situaciją“ žaliaakė praignoravo, tačiau į klausimą apie šeimą jau susinervinusiu tonu atkirto „ne“ ir tikėjosi, kad ties čia baigsis visas kamantinėjimas. Nors vėlgi, lyg ir norėjo ji pati išsipasakoti. Bet čia pirmas kartas kai šios dvi personos kalbasi! Tai nereiškia, kad Kaedė turi atskleisti visas savo palspatis. Be to, ji vis dar nežino nieko apie Oliverį. Išskyrus tai, kad jis turi dvynį... Eliotas lygtais jo vardas.
     Kaedė atsiduso. Tai nori tu tą laišką išsiųsti ar ne? Čia vienintelė proga. Taip sau pasakiusi, Kaedė nenorom pakilo ir nieko daugiau nesakiusi nukurnėjo paskui Oliverį. Pakeliui dar pasičiupinėjo kišenėje tebegulintį laišką.

*

Neprisijungęs Kanijus Šekonis

• IV kursas
  • *
  • 13
  • Taškai:
« Atsakymas #606 Prieš mėnesį »
 Kanijus aiškiai pasiklydo. Bet dėl to kažkodėl vis tiek sugebėjo išlikti ramus. Todėl ir ėjo pagal susigalvotą maršrutą. “Eiti tik pirmyn”.
 Staiga berniukas pastebėjo langą, o jo kitoje pusėje matėsi stogas.
 - Geras. Alicija pavydės, - sumurmėjo Kanijus. Sesutė virs tikra širše, o tada galės ieškoti šitos vietelės. Bet juk neras? Neras, nes Kanijus jau ir taip neatsimins kelio į šitą stogo vietą.
 Bet, visų pirma buvo viena problemėlė. Kaip nuogauti iki stogo?
 Kanijus priėjo arčiau lango. Tuomet iškišo pro jį vieną koją, tada vieną ranką.
 - Ai! - Sušuko Kanijus bandydamas perkelti antrą koją. Ji kažkur užkliuvo ir kiek patempė berniuko šlaunį. Nors ne, ne šlaunį. Kanijus iš viso nemokėjo kūno dalių pavadinimų.
 Galiausiai, šiaip ne taip Kanijus užsiropštė ant stogo.
 - Cha cha! Alicija mane prismaugs jeigu nepasakysiu kur ši vietelė! - Kanijus nusijuokė.

*

Neprisijungęs Eliotas Llewellyn

• IV kursas
  • *
  • 711
  • Taškai: 116
« Atsakymas #607 Prieš mėnesį »
Šiandien Eliotas po mokyklą trynėsi vienas. Taip būdavo itin retai, o priežasties jis ir pats nebūtų pasakęs. Kad ir kaip ten būtų, užlipo gerai pažįstamais laiptais ir žinojo iš čia galintis patekti ant stogo. Savaime suprantama, smalsus keturiolikmetis toje vietoje lankėsi jau daugybę kartų, bet kodėl neišbandžius stogo vienam? Oliveris galėtų čia papiešti, tad vėliau pasakys broliui, kaip čia šaunu. Tik ar jis nebijos lipti ant stogo?
Deja, vos perlipęs per langą Eliotas pamatė nebūsiantis čia vienas. Aptiko čia ne ką kitą, o bendraklasį Kanijų, kas nelabai tedžiugino. Džefas, Maiklas ir Deklanas nepalyginamai šaunesni. Na, bet Eliotas tam ir buvo Eliotas, kad bendrautų su bet kuo, ką tik pamato. Taigi dabar tyliai prisėlino arčiau Kanijaus ir smagiai pasisveikino:
- Labas!

*

• IV kursas
  • *
  • 13
  • Taškai:
« Atsakymas #608 Prieš mėnesį »
 Berniukas užlipęs ant stogo ramiai sedėjo kol staiga menkai pažįstamas berniukas pasisveikino.
 - Tau su galva negerai? Ateini čia labai tyliai ir tada sveikiniesi mane taip išgąsdindamas? Tu man infarkto vos neįvarei! - Kanijus lengvai pasiuto. Nežinojo kas tas infarktas, bet girdėjo šį žodį tariant mamai. Gal jai infarktas?
 Kad ir kaip ten būtų su tuo infarktu, Kanijus galiausiai aprimo. Pažvelgė į Eliotą. Jo plaukai Kanijui tiesiog LABAI patiko. Įdomu, gal tai magiški dažai? Iš šito berniuko Kanijus dažus lengvai nušvilptų. Mama juk mokė kaip vogti ir nukreipti dėmesį. Bet gal Eliotas plaukų dažus laiko seife? Varge, su šitais Kanijus labiausiai strigo. Dėžė su kodu iš skaičių? Kas tokią bjaurybę išrado? Na, bet iš viso vargu ar dažai veiktų ant Kanijaus plaukų. Juk jie oranžiniai, o gal jau visai tapo raudoni?
 - Gražūs plaukučiai. Iš kur gavai dažų? O kokia buvo tavo plaukų spalva kol dar nebuvai jų nusidažęs? O gal tu jau gimei su violetiniais plaukais? - Paklausė berniukas. Pokalbį juk reikėjo kažkaip pradėti. O juk plaukų tema Kanijui atrodė visai smagi.

*

• IV kursas
  • *
  • 711
« Atsakymas #609 Prieš mėnesį »
Kanijaus žodžiai pralinksmino, ir Eliotas plačiai išsišiepė. Gal jam su galva ir negerai, bet ir šitas ne visai sveikas. Ko jau čia taip baisiai išsigąsti?
- Infarktas būtų kuo puikiausias nuotykis! - pranešė, nors nežinojo, kas tai yra. Sukikenęs klestelėjo ant žemės ir ėmė dairytis. Taip, čia tikrai labai gražu, tad gal netgi šiek tiek mažiau apmaudu, kad šalia yra ne kuris nors vaikinas iš šauniosios ketveriukės, o viso labo Kanijus. Eliotas jau žiojosi papasakoti kokį nors ypatingai svarbų nuotykį, bet nespėjo - bendrakoledžis prakalbo pirmas.
- O tu nepažįsti Oliverio? - apstulbęs paklausė. Argi neakivaizdu, kad jų plaukų spalva yra tokia pati? Dvynys turbūt niekada nesidažytų, tad viskas aišku. Na, gali būti, kad Kanijui tikrai šiek tiek trūksta protelio. Bet paplepėti Eliotas neatsisakys, tad mielai prakalbo: - Pirkome Skersiniame skersgatvyje esančioje parduotuvėje. Gerai, kad jų nereikia daug, nes jie nepigūs! Galvoju per Kalėdų atostogas išbandyti kokią nors kitą spalvą. Galvoju arba oranžinę, arba mėlyną. Kaip manai, kuri man labiau tiktų?
Nepasakė, kad dažai liko namuose. Jeigu Kanijus paprašytų pasiskolinti, parodytų, kad draugais jie nebus: Eliotas tokio gero daikto neduotų niekam. Na, nebent Džefui, Maiklui ir Deklanui. Galbūt ir Oliveriui.

*

• IV kursas
  • *
  • 13
  • Taškai:
« Atsakymas #610 Prieš mėnesį »
 Kas po velnių yra tas Oliveris?
 - Ne, nepažįstu. O tai gyvūnas ar žmogus? Gal tavo brolis arba tėtis? Aš tavo tėčio gyvenime nesu matęs. - Atsakė Kanijus. Jei Eliotas bent apibūdintų Oliverio išvaizdą, gal ir būtų galima pasirausti po prisiminimus. Nors ne, ta nėra labai svarbu.
 - O nenori išbandyti visų spalvų vienu metu? Atrodytum… Įdomiai! - Sušuko berniukas. Savo plaukų jau aišku nedažįs, bet kai vėl nusidažįs Eliotas, bus smagu.
 - Infarktas gal ir galėtų būti nuotykis, jei aš žinočiau kas tai per daiktas. O tu žinai? - Dėl visa ko paklausė Kanijus.
 - Pala Skersiniam skersgatvyje? O tu norėtum kokiam profesoriu padaryti infarktą? Gal yra toks eliksyras, kurį sugirdžius gauni infarktą? Būtų smagu! O gal turi kokį nekenčiamą žmogų? Jei ne, infarktą galime pdaryti mano sesei! - Va čia jau skambėjo kaip nuotykis. Kanijui plaukų tema jau senokai atsibodo, bet nuveikti ką su infarktu būtų smagu.

*

• IV kursas
  • *
  • 711
« Atsakymas #611 Prieš mėnesį »
Kaip galima nepažinoti Oliverio? Ką šitas Kanijus veikė Hogvartse ketverius metus, jeigu nežino, kad mokosi kartu su Llewellyn dvyniai? Tai taip absurdiška, kad Eliotas galvojo nė neatsakyti. Vis dėlto nutarė, kad tai būtų nepagarba Oliveriui, tad teikėsi paaiškinti:
- Jis mano brolis dvynys! Mokosi Klastūnyne! O mano tėčio plaukų spalva panašesnė į tavo.
Ir vėl išsišiepė, o idėja apie įvairių spalvų plaukus pasirodė net labai šauni. Energingai sulinksėjo ir pažadėjo sau vėliau parašysiantis mamai ir paklausiantis, ar tie dažai gali dažyti įvairiomis spalvomis vienu metu.
Kitas klausimas nelabai patiko. Eliotas visai nenorėjo pripažinti kažko nežinąs, tad tik gūžtelėjo pečiais ir skubiai pabandė nukreipti pokalbį šiek tiek kitur:
- Infarktas kuo puikiausiai tiktų profesoriui Senkleriui. Aaronui, žinoma, ne Auriui.
Kadangi nežinojo, kas tai yra, negalėjo būti tikras, kad tas reikalas tiktų Deklano tėvui, bet geriau nerizikuoti. Be to, infarktas neskambėjo kaip kažkas smagaus.
- O kas yra tavo sesė? Už ką jai reikia infarkto? - susidomėjo. Ne, prie Miriam lįsti jis neleis, bet gal šitam reikalui tikrai tiks Kanijaus sesė?

*

• IV kursas
  • *
  • 13
  • Taškai:
« Atsakymas #612 Prieš mėnesį »
 Kanijus sukikeno.
 - Tu turi brolį dvynį? Ar tai šaunu? Koks jausmas? Ar užknisa? O tai kiek tu dar brolių ir sesių turi? - Puolė klausinėti Kanijus. Dabar jam buvo Nuoširdžiai įdomu.
 - Aaronui? Bet jis labai supyks, o tada… Tada man klius. O gal ir tau, - tarė ketvirtakursis.
 - Mano sesė yra Alicija. Ji mokosi Klastūnyne, tik trečiame kurse. Infarkto jai reikia, nes ji nenormali, - berniukas nusišypsojo. - Bet gal geriau prie jos nelysti? Ji labai pikta.
 Na, turbūt jau aišku, kad infarkto padaryti niekam nepavyks. Gal geriau išbandyti ką geresnio? Taip, infarktas Kanijui jau atsibodo. Dalykai šį berniuką gali dominti iki kelių minučių.
 - Aš prisiminiau kas yra infarktas… Tai labai nuobodus dalykas! - Sušuko jau nudžiugęs Kanijus. Taip taip taip! Jis žino kas yra infarktas! Puiku, dabar atsikračius infarkto galima nuveikti ką įdomesnio.

*

• IV kursas
  • *
  • 711
« Atsakymas #613 Prieš mėnesį »
Kaip Kanijus gali nežinoti apie Oliverį? Eliotas įtariai dėbtelėjo į bendramokslį. O gal jis visai kvailas arba tokiu apsimeta? Kad ir kaip ten būtų, klausimai neatsakyti tikrai neliks, tad keturiolikmetis paslaugiai ėmėsi pliurpti:
- O, turėti brolį dvynį yra nuostabu! Mes labai skirtingi, nes jis žymiai tylesnis ir nemėgsta nuotykių. Bet vis tiek jis yra puikus brolis dvynys! Geresnio negali būti. Visiems palinkėčiau turėti brolį dvynį! O brolių ir sesių turiu... daug.
Įžengęs į paauglystę Eliotas pradėjo savotiškai gėdytis labai didelės šeimos. Mažių galėtų ir nebūti. Taip, mylėjo ir juos, bet jeigu reikėtų visus vardinti, net šiam berniukui nusibostų tiek šnekėti.
- Ir tegul supyksta! Kas iš to, kad veda įdomias pamokas, jeigu amžinai viskuo nepatenkintas? - atsiliepė apie profesorių.
Toji Alicija visai sudomino. Nutarė vėliau paklausti Miriam, ar jos pažįstamos, bet kol kas tik linktelėjo. Vis dar nežinojo, ar išties kam nors padarys infarktą. O ir kaip žinosi, jei neįsivaizduoji, kas tai yra? Laimei, Kanijus pareiškė prisiminęs, ir Eliotas skubiai pasiteiravo:
- Na? Ir kas gi tai yra?
Žinoma, nutaisė tokį balsą, tarsi bendramokslį egzaminuotų. Tikrai neprisipažins nežinantis tokio akivaizdaus dalyko.

*

• IV kursas
  • *
  • 13
  • Taškai:
« Atsakymas #614 Prieš mėnesį »
 - Nemėgsta nuotykių? - Kaip taip gali būti? Kanijaus supratimu (o žinoma jis labai mažas) dvyniai turėtų būti vienodi. O jei jie priešingybės tai Eliotas mėgsta nuotykius? Geras, na ir įdomus čia susitikimas.
 - Tau tos pamokos įdomios? Tau patinka nuodų ir vaistų pamokos? - Vargeli, kas darosi Eliotui?
 - Infarktas, - pradėjo iškėlęs pirštą kaip tikras mokslininkas Kanijus. - Yra BAISIAI nuobodus dalykas. Taigi, tai visai nesusiję su nuotykiais ir… - užsikirto berniukas. Juk reikėjo atsikratyti šito dalyko. Gal Eliotas patikės? Šiaip jau Kanijaus žodžiai buvo visai tiesa, nes jam atrodė, kad infarktas nuobodus dalykas.
 - Ar tu esi šokęs nuo stogo? - Staiga, visai netikėtai paklausė ketvirtakursis. Nuo stogo Kanijus yra šokęs šimtą kartų. Juk kai apvogi kokį namą, kažkur reikia pradingti. Šiaip jau, jei paaiškės, kad Eliotas to nėra daręs, bus galima pasigirti. Štai, temą ir vėl pakreipė Kanijus.