0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Gabriella von Sjuard

• 1007
  • Lytis: Moteris
  • There is a little bit of devil in her angel eyes
Re: Mistika
« Atsakymas #330 Prieš 9 metus »
Tai ne:DD

Baby it's cold outside~

*

Neprisijungęs Emily Arcanus Vėlė

• IV kursas
  • *
  • 152
  • Taškai:
Re: Mistika
« Atsakymas #331 Prieš 9 metus »
Na tikiu, kad dvasios yra, bet visos tos istorijos... Kažkaip nelabai tikisi. Gal dėl to, kad žinau žmones turint lakią vaizduotę.
Na o kalbant apie mistiką... Mano giminėje kalbama, kad giminės moterys iš mamos pusės yra prakeiktos. Netikiu tuo, bet pastarųjų kelių kartų moterys toje giminėje visos mirė nuo skirtingų formų vėžio (bet manau čia genai, ne prakeiksmas). Kitas gandas skraidantis giminėje - kad konkrečiai mūsų šeima prakeikta, nes kaskart kai mama laukiasi kas nors giminėje miršta. Na, bet trys kartai gali būti ir sutapimas.
O grįžtant prie vaiduoklių, tai mama pasakojo kažkada, kad barake kvietėsi vaiduoklį (nežinau kokį, lb seniai pasakojo) ir kad esą ją smaugti jis pradėjo. Na, bet žinant mano mamą, tai 99,99% kad ji išsigalvojo :D

*

Neprisijungęs Kasiopėja Evers

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
  • I love cats. Yes, even Mrs. Norris.
Ats: Mistika
« Atsakymas #332 Prieš 9 metus »
Neprisimenu, ar pasakojau, bet koks skirtumas, daugiau tai nemažiau :D

Šią liepą naktį atsibudau ir čystai užuodžiau tokį degėsių kvapą. Būtų žiema, būčiau supratus, gal nuo židinio, bet gi vasarą niekas pečiaus nekurena. Ir žolės gi mieste nedegina. O vat aš buvau ten prisiskaičius, kad tipo jeigu name yra dvasia, vienas iš pačių pagrindinių simbolių yra tas toks svilėsių kvapas. Taip persigandau, galvojau, kažkas mano kambary jau bastos.
Ir prikolas, rytą mane žadina mama, sako, naktį močiutė numirė.
Tai taip nejaukiai pasijaučiau.

*

Neprisijungęs Vivian DarkBloom

• IV kursas
  • *
  • 133
  • Taškai:
  • “Off with their heads!”
Ats: Re: Mistika
« Atsakymas #333 Prieš 9 metus »
Na tikiu, kad dvasios yra, bet visos tos istorijos... Kažkaip nelabai tikisi. Gal dėl to, kad žinau žmones turint lakią vaizduotę.
Na o kalbant apie mistiką... Mano giminėje kalbama, kad giminės moterys iš mamos pusės yra prakeiktos. Netikiu tuo, bet pastarųjų kelių kartų moterys toje giminėje visos mirė nuo skirtingų formų vėžio (bet manau čia genai, ne prakeiksmas). Kitas gandas skraidantis giminėje - kad konkrečiai mūsų šeima prakeikta, nes kaskart kai mama laukiasi kas nors giminėje miršta. Na, bet trys kartai gali būti ir sutapimas.
O grįžtant prie vaiduoklių, tai mama pasakojo kažkada, kad barake kvietėsi vaiduoklį (nežinau kokį, lb seniai pasakojo) ir kad esą ją smaugti jis pradėjo. Na, bet žinant mano mamą, tai 99,99% kad ji išsigalvojo :D

Huh, pas mane iš mamos pusės irgi, kažkas laukiasi - kažkas miršta. Jau kokie penki kartai taip buvo nutike... Kai mano mama laukėsi mano sesers tuo metu merdėjo mano prosenelė ir mamai grėsė persileidimas, o paskui ta prosenelė mirė ir mamai viskas susitvarkė.

"You can keep doing that forever, the dog is NEVER going to move."
-Jack Sparrow

*

Neprisijungęs Noel Nathan Takemi

• VI kursas
  • *
  • 447
  • Taškai:
  • Niekas nėra tobulas
« Atsakymas #334 Prieš 9 metus »
O jums nebūna taip, kad sėdi tyloj ir kažką darai. Ir atrodo tave šaukia. Taip tikroviškai atrodo. Einu pas mamą ir klausiu ar mane kvietė. O kai būnu virna namuose tai būna tokia tyla, kad gali girdėti kaip kažkas vaikšto, bilda

*

Neprisijungęs Jamison NightWalker

• VII kursas
  • *
  • 89
  • Taškai:
  • Lytis: Vyras
  • Mirk,bet Aukso Šmaukštą pagauk!
« Atsakymas #335 Prieš 8 metus »
Na, jeigu yra tokia tema tai pasidalinsiu savo ,,mistiniais" nutikimais...

Turbūt niekam nebuvo taip nutikę...
Žodžiu, sėdžiu vienas namie ir kažkas į duris skambina. Nueinu pažiūrėti- nieko. Tada vėl grįštu prie kompo ir žiūriu- užsidaro kambario durys (visi langai uždaryti). Nueinu prie durų, persižegnoju ir atidarau tas duris. Bet girdžiu- kompiuteris groja muzikytę ( nu pas mane kai išjungi kompiuterį muzikytė sugroja)
Po kelių valandų vėl kažkas skambina į duris. Nueinu pažiūrėt- moteris. Atidarau duris, bet ten nieko nera!
Na, čia tai tikrai biški kraupoka buvo... Ir svarbiausia- toje vietoje kur stovėjo ta ,,moteris" numestas sulūžęs kryžius.
Jamisonas pateko tarp TOP 10 turtingiausių saugykloje:
2016 metai, liepos 25 diena, 16:36
Nebūsiu nuo 06.28 iki ... (Kažkada)
((Visiems, kam turiu parašyti RPG, parašysiu grįžęs))

*

Neprisijungęs Noel Nathan Takemi

• VI kursas
  • *
  • 447
  • Taškai:
  • Niekas nėra tobulas
« Atsakymas #336 Prieš 8 metus »
Būna jums taip, jog sapnuoji daug kartų tą patį žmogų, bet realiai nesi sutikęs jį. Tik bendrauji per skype ir rašaisi. Man taip yra.

*

Neprisijungęs Yecatherine Delilah Lutterworth

• 1309
  • Intellectual passion drives out sensuality.
« Atsakymas #337 Prieš 8 metus »
Man nebūna taip, įprastai žmogiškų dalykų nesapnuoju, bet mane žmons sapnuoja. Nuolat :')))
Clever as devil and twice as pretty

*

Neprisijungęs Yura Natayaki

• II kursas
  • *
  • 37
  • Taškai:
  • keep calm and try you best
« Atsakymas #338 Prieš 6 metus »
Yra čia tikinčių graikų mitologiją ir senovės dievais???
Nes aš tikiu.
(\__/)
(+'.'+)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny to your signature help him gain world domination.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 695
  • Religijas ir demonus tiek pat mylinti keistuolė.
« Atsakymas #339 Prieš 6 mėnesius »
Tokia faina tema, bet lygiai tokia pat mirus. Tad gal kas nori ją prikelti?

Aš Dievu netikiu (ironiška - į etiką ėjau tik tada, kai nebuvo tikybos. O į tikybą einu savo noru - niekas iš šeimos to nesupranta:D), kitom religijom irgi, tačiau pačios religijos mane itin žavi.
Kitais dalykais - ekstrasensais manau tikiu, o dvasiom, taip pusiau. Žinoma, nei ekstrasensų, nei dvasių nesu mačius/jutus/sutikus, tačiau visi tie eksperimentai mane gąsdina. Bijau visų tų dvasių kvietimų ir pan.
Dėl magijos, tai klausimas kokia: visų žynių ir pan. - norėčiau tikėti, tačiau nieko panašaus nemačius gyvai, sunku. Bet visokia "mini" magija, kur apsaugos namų visokios, kur svarbiausia tavo ketinimas - tai taip. Dar, neseniai pradėjau skaityt taro kortas, tuo tikiu, tik dar nesu tikra, kaip aš noriu jas interpretuoti: tai magija, ar labiau pasąmonės dalykas. Bandžiau susidraugaut su švytuokle, kol kas nepavyksta, bet jos magija nelaikau.

Kas dar pamalonins mano širdį atsakymu čia?:D
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Patrick Maddison

• Burtininkas
  • 34
  • Personažas priklausė Dafydd Carwyn Llewellyn
« Atsakymas #340 Prieš 5 mėnesius »
Kalbant apie ekstrasensus, tai šeimoje buvo žmogus, kuris maždaug tuo užsiėmė. Sunku papasakot, bet ten jausdavo dalykus. Tai nori nenori tiki, tuo labiau, kad nuolat turėjo klientų (jeigu čia tas žodis tinka), kuriems reikėdavo pagalbos nusiperkant butą/sklypą ar pan. (kad nebūtų bloga vieta), su sveikata ir pan. Bet tai nebuvo į kažkokią ateities spėjimo pusę ar kas. Nelabai moku paaiškint.

Dvasiomis ir pan. dalykais netikiu, horoskopai man iš viso nesąmonė. Tiesa, vėlgi šeimoje yra buvę atvejų, kurie tarsi įrodo, kad dvasios egzistuoja, bet vis tiek sunku patikėt kažkaip. Well, mano požiūriu, po mirties žmogus tiesiog išnyksta, kaip neegzistavo iki gimdamas.

Dėl dievo... Na, danguj tikrai joks žilabarzdis senukas nesėdi. :D Prijaučiu pagonybei, nes ji šventais laiko dalykus, kurie ir man atrodo šventi. Gamta, saulė, ugnis ir pan. Bet kiek ten yra kažkokie dievai ar kas, tai irgi nah.