0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Raven Elisabeth Evers

• *
  • 62
  • Taškai:
  • "Why raven is like a writing desk?"
Ats: Ateities būrimo profesorės kabinetas
« Atsakymas #60 Prieš 9 metus »
Raven viską išklausė labai ramiai. Kiti galbūt būtų pradėje šėlti arba tiesiog apsiverktų. Nors Elisabet ir buvo psichiškai nesveika, bet ta istorija jos kažkaip nelietė. Ta mergaitė iš pasakojimo buvo ne ji. Jau seniai ne ji. Raven giliai atsiduso. Iš tiesų, ji tikėjosi, kad kai viską sužinos jai sugrįš visi prisiminimai ir viskas bus gerai, bet mergaitės galvoje visdar žiojėjo juodoji skylė į save siurbdama kitus prisimininmus.
-Na, jeigu jūs nežinot kodėl mane ten laiko papasakosiu. Sužinojusi, kad mano tėvai mirė man užėjo agorofobija. Tai galima sakyti pačios baimės baimė. Kai mane nuvežė į psichiatrinę aš staiga praradau sąmonę, o kai pabudau ničnieko neprisiminiau,  bet agorofobija liko. Paprastai kai žmonės pasveiksta, juos paleidžia, šiuo atveku aš keliaučiau į vaikų namus. Aš ten nenoriu. Dėl to, gyditojai prisigalvoja man naujų diagnozių. Pavyzdžiui: kad mano asmenybė susidvejinusi. Būdama viena aš dažnai kalbėdavau su savimi. Balsu. Taigi, visą laiką mane norėdavo arba kišti į beprotnamį su visam arba į vaikų namus. Prieš išvykimą man sakė, jeigu kai grįšou man bus viskas gerai tai keliausiu į vaikų namus.
Raven pagaliau nutilo ir pakėlė mėlynas, pilnas baimės ir liūdesio akis.

-Why did you build me to die maker?
-I didn't. I built you to live.
"Chappie"

*

Neprisijungęs Kasiopėja Evers

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
  • Lytis: Moteris
  • I love cats. Yes, even Mrs. Norris.
« Atsakymas #61 Prieš 9 metus »
-Raven,-atsiduso Kasiopėja, įtemptai svarstydama ką gi jai daryti. Jos galvoje sukosi tik viena beprotiška mintis, kuri, tiesą sakant nebuvo tokia bloga. Profesorės žvilgsnis nuslydo link augintinių, o lūpose susiformavo šypsnis. Jiems irgi būtų neprošal nauja draugė. Vėl pažvelgusi į varnanagę, profesorė atsikrenkštė, mintyse formuluodama sakinį.-O gal norėtum gyventi pas mane?-mintyse vožtelėjusi sau per kaktą, Kasiopėja puolė taisytis.-Ta prasme, jeigu norėtum, galėčiau tave įsivaikinti,-šitas žodis nuskambėjo kažkaip keistai.-Vis tiek tas namas man ir augintiniams,-taip, tai tikrai tinkamas žodis liūtui apibūdinti.-Tikrai būtų vietos tau ir tavo katei,-Kasiopėja nusišypsojo glostydama katę

*

• *
  • 62
  • Taškai:
« Atsakymas #62 Prieš 9 metus »
Išgirdusi profesorės balsą, Raven tuoj pat pakėlė akis. Kasiopėja rodos šiek tiek nervinosi. Išklausiusi viską mergaitė paklausė:
-O jūs tuom tikra? Kartą, mane išsiuntė į normalių vaikų mokyklą. Ten buvo vienas toks berniukas ir jis sakė, kad aplink mane tvyro toos slegiantis liūdesys, kad jis laisvai bet ką suslėgtų į blyną,- per kabinetą nuaidėjo tylus, liūdnas, gal net melancholiškas juokas.
Elisabet pasižiūrėjo į profesorę.
-Aišku, aš nesakau, kad pas jus nenorėčiau gyventi. Netgi labai norėčiau, bet aš nežinau dėl kobjūs mane imsit. Jeigu jūs tik jaučiat pareigą mane priimti, tai ar tikrai verta?
Raven įdėmiai pasižiūrėjo į profesorę ir klausiamai pakėlė antakius.
-Bet jeigu jūs mane norite pasiimti tai jokių teismų nereikės. Užpildysit keletą blankų ir tiek.

"Chappie"

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #63 Prieš 9 metus »
Kasiopėja tik nuoširdžiai nusišypsojo. Ji tikrai norėjo priglausti Raven, priglausti ir mylėti, tarsi savo dukrą. Ji norėjo jai padėti. Kasiopėja kiek pasisūpavo kėdėje, prieš atsakydama. Visgi, galvoje sukosi daugybė minčių. Juk įsivaikinti, išties didelė atsakomybė, bet Kasiopėja buvo tikra, kad galės su tuo susitvarkyti.
-Brrangioji, žinoma, kad noriu tave priimti. Net klausti nereikia. Tuoj baigsis mokslo metai, galėsim užpildyti blankus ir persikelsi pas mane. O tas berniukas... Jis tiesiog nusišneka. Esi labai žavi mergaitė, tiesiog tavo praeitis daro savo,-ji nusišypsojo dar kartą ir dar kartelį paglostė Atėnę. Šioji miegojo. -Nagi, bus tikrai smagu. Tu, aš ir katės. Ir liūtas. Negi nenori ištrūkti iš ten?

*

• *
  • 62
  • Taškai:
« Atsakymas #64 Prieš 9 metus »
Pamačiusi profesorės-būsimos globėjos šypseną, Raven susimąstė. Ji neatsiminė kada paskutinį kartą taip šypsojosi. Kada paskutinį kartą jautė laimės jausmą. Ne, laimės jausmą jautė neseniai. Kai gavo Binx. Raven pasižiūrėjo į katytę su begaliniu švelnumu. Išgirdusi Kasiopėjos balsą galvos nepakėlė, bet sukluso. Buvo malonu girdėti, kad kažkam tu tapai svarbi. Net jos giminaičiai nebenorėjo jos priimti.
-Labai norėčiau pas jus gyventi. Aš kaip tik galvojau kur dėsiu Binx, o dabar ne reikės apie tai galvoti. Aš turėsiu namus,- staiga Raven vėl pajuto tą laimės jausmą. Kaip malonu buvo tarti, galvoti "mano namai". Kad ir kokie tie namai bebūtų, svarbu tai, kad ji bent jau juos turės. Turės kur sugrįžti. Staiga prisiminė dar kai ką. Ji ištrūks. Ji ištrūks iš to balto kambario. Bus laisva. Tai buvo geras jausmas. Mergaitė nejučiom nusišypsojo. Tikra, nuoširdžia ir pilna laimės šypsena, o akyse įsižiebė laimės ugnelės išvaikydamos visą liūdesį ir baimę.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 9 metus sukūrė Raven Elisabet Chaffee »

"Chappie"

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #65 Prieš 9 metus »
-Tai nuspręsta,-suplojo rankomis Kasiopėja, taip netyčia pažadindama Atėnę. Šioji niurzgėdama pamataravo uodega, tačiau greitai vėl užmigo.-Sutvarkysim dokumentus ir ne už ilgo keliausim į namus. Galėsi net pati išsidekoruoti savo kambarį. Sienų spalvą, lubas... viską. Kaip tik norėsi,-šią akimirką Kasiopėja džiaugėsi, kad jos namuose buvo vienu kambariu per daug. Mergaitė galės pasiimt tą kambarį ir tai bus jos naujasis kambarys.
Kasiopėja nusišypsojo ir palietė lazdele popierius. Šie, tvarkingai susidėlioję, pasislėpė stalčiuose ir lentynose, palikdami tuščią stalą. Profesorė pažvelgė į laikroduką ir vėl atsisuko į Raven.
-Tiesą sakant, jau galime eiti,-ji pažiūrėjo pro langą, lazdele mostelėdama į savo daiktus. Gražiai susilankstę jie sulindo į lagaminą.

*

• *
  • 62
  • Taškai:
« Atsakymas #66 Prieš 9 metus »
Raven akys išsiplėtė. Taip greitai? O ji galvojo, kad profesorė bent jau užduos kokį tuziną klausimų apie ją pačią. Paskui dar ištikrins sveikatą, dar pas psichiatrą nubes, kad pažiūrėtų ar ji nepadegs namų. Tai buvo keista, nes į psichiatrinę retkarčiais užsukdavo žmonės klausdami ar neturi jie "problematiško" vaiko. Tipo, nori išbandyti savo tėviškus gabumus. Vienu iš siūlomų vaikų būdavo Raven, bet ji buvo "per mažai problematiška". Reiškias Kasiopėja pasitiki Raven. Tai vėl buvo geras jausmas. Šiajai pasakius apie kambarį Liz užsibrėžė, kad jis jokiu būdu nebus baltas. Bus ryškus. Arba pastelinės spalvos, bet ne baltas. Kitaip naktimis sapnuos savo senuosius "namus". Profesorei susikrovus daiktus, Raven tik linktelėjo ir klusniai nubidzeno paskui.

"Chappie"

*

zaibas2000

« Atsakymas #67 Prieš 8 metus »
Urtė nuskubėjo į profesorės kabinetą, ji nusprendė ten nueiti ir apžiūrėti sapnų gaudyklių. Dar mergaitė norėjo pasitreniruoti prieš egzaminą ir pabandyti pamatyti sapnus suriktus iš visų mokyklos kampų. Ji net nežadėjo žiūrinėti svetimų sapnų, ne ji tik norėjo pamatyti ką ji sapnavo vakar naktį. Tada ji pabudo išpilta prakaito ir su šypsena veide, tačiau nieko neatsiminė.
Švilpė atėjo ligi lentynos su gaudyklėmis skirtomis švilpynės sapnams, tada susirado gaudyklę priklausančia jai, jos sesei dvynei, jos geriausiai draugei ir mergaitei kuri irgi pateko į jų kambarį. Tik dabar Urtei toptelėjo mintis kaip sužinoti kur jos rutuliukas. Ji prisikišo dar arčiau gaudyklės ir tamsiai mėlynos spalvos rutuliuke pamatė savo atvaizdą. Mergaitė nebedvejojo, surikusi Fehilo nėrė į rutuliuką net nežinodama ar pavyks. BUM!! Na žinoma, kaip ji galėjo pamiršti stiklą, jis ne tik sutrukdė jai nerti į savo rutuliuką, bet ir neprileido kerų. Jau atidarius stiklą ir sumurmėjus burtažodį švilpę staiga sulaikė pasikeitusi rutuliuko spalva. Bučiuok varle, jis raudonas kaip kraujas! Mėgstamu keiksmažodžu išsireiškusi ji ėmė dvejoti, juk raudona reiškia meilę, o mylėjo ji tik vieną ir jis buvo žiobaras. Kiek padvejojusi ji pasiryžo nerti.
Atmerkusi akis ji nustebo, galvojo jog žiūrės į vaizdą iš šono ar viršaus, o ji štai yra pati savimi. Nustojusi stebėtis mergaitė apsižvalgė ir suprunkštė. Ji stovėjo dideliame kaugyje cukraus vatos, o aplinkui tyvuliavo rausvas ežerėlis. Fui, koks saldus sapnas... Urtė net nusipurtė. Staiga ji pamatė kažką artinantis. Merlinai, negi čia..? Negali būti, jis gi gyvena kitam pasaulio gale... Tada ji prisiminė, kad tai sapnas ir išsigando: kas dabar bus?
Ėjo jis taip ilga, kad mergaitė jau ėmė baimintis, kad nebespės vakarienės ir atsisėdusi ėmė šlamšti vatą. Kaip nekeista jautėsi sotesnė, bet tada priėjo jis ir viskas Švilpės galvoje išnyko.
Urtė iškilo visa įraudusi ir su šypsena lygiai kaip ir atsibudusi iš sapno originalo. Tai buvo geriausias sapnas kurį ji buvo sapnavusi. Mergaitė susirado burtažodį ištrinantį kerus ir pradangino tą sapną. Dėl visa ko...

*

liusinda

« Atsakymas #68 Prieš 8 metus »
 Šį vakarą Liusinda neturėjo noro vaikščioti po apylinkes. Mergaitė nusprendė nueiti pas ateities būrimo mokytoją ir išbandyti galimybių vandenį. Pirmakursė pasibeldusi užėjo į kabinetą. Jis buvo gan erdvus. Kabinete buvo tik mokytoja.
 - Labas vakaras. Aš atėjau išbandyti galimybių vandens.
 Varniukė priėjo prie vandens. Šalia buvo padėtas dubenėlis su fenikso pelenais. Liusinda susikaupė ir paėmė į delną šiek tiek pelenų. Pirmakursė subėrė į vandenį pelenus. Po akimirkos vanduo pradėjo keisti spalvą.  Mėlynas. Vanduo buvo mėlynas kaip ramusis vandenynas. Varniukė lėtai panardino galvą į vandenį.
 Labai keistas jausmas.
 Ir štai prasidėjo vizijos. Mergaitė iškarto suprato, kad pirmoji vizija buvo iš praeities. Tą dieną Liusinda su savo komanda laimėjo šalies čempionatą. Tada prasidėjo antroji vizija. Ji buvo iš ateities. Liusinda joje apžiūrinėjo savo prizų sieną. Joje buvo du dideli ir išskirtiniai trofėjai. Vienas buvo už laimėjimą pasaulio futbolo čempionate, kitas už kvidičo čempionato laimėjimą.
 Kvidičas? Aš galiu laimėti kvdičo čempionate?
 Varniukė ištraukė galvą iš galimybių vandens.
 Liusinda atsisveikino ir išėjo iš kabineto.

*

Neprisijungęs Rokas Sviper

• V kursas
  • *
  • 236
  • Taškai:
  • Lytis: Vyras
  • noriu valgyt, miegot ar verkt
« Atsakymas #69 Prieš 8 metus »
Rokas atėjo į ateities būrimo egzaminą. Jis turėjo vykti Profesorės Kasiopėjos Evers kabinete. Jis atėjo į kabinetą pasisveikino su mokytoja ir nuėjo prie galimybių vandens. Jis pasiėmė fenikso pelenų iš maišelio gulinčio netoliese. Jis juos įbėrė į vandenį. Vanduo nušvito žalia spalva ir varnanagis nėrė į jį.
Pirmiausia jis matė viziją iš praeities. Ji buvo apie tai kaip praeitais metais jis buvo labai supykęs ant vieno berniuko ir trenkė jam į pilvą. Tada mokytoja jį aprėkė ir jis buvo nubaustas dviems savaitėms po pamokų.
Šiai vizijai pasibaigus pasirodė kita iš ateities ji buvo apie tai kaip jam mama liepė neiti į mišką. Pirmiausia ėjo galimybė jeigu jis paklausytų mamos ir neitų į mišką. Tada jam nieko neatsitinktų ir jis ramiausiai grįžtų namo. Pasibaigus šiai ėjo kita galimybė. Joje bernukas neklausė mamos ir nuėjo į mišką. Ten jis pasiklydo ir prabuvo iki kito ryto. Grįžo visas sušalęs ir apdraskytas. Tada mama ant jo labai supyko.
Varniukas pajuto kaip jis neria iš vandens. Vizija baigiasi. Kai man mama neleis eiti į mišką tikrai klausysiu jos.
 – Viso gero, – Rokas atsisveikino su profesore ir nuėjo į Varno Nago bendrąjį kambarį.
Ir kodėl aš tada trenkiau tam berniukui.
I think stupid people were put on this planet to test my anger managment skills

*

Neprisijungęs Jesse Diamond

• VII kursas
  • *
  • 218
  • Taškai:
  • I may leave, but I'm never gone
« Atsakymas #70 Prieš 8 metus »
Ramią popietę tamsiais džinsais apsirengęs vaikinas atėjo link Ateities būrimo kabineto ir laisva ranka pravėrė duris. Grifas įėjo į kabinetą ir apsižvalgė akimis ieškodamas profesorės Kasiopėjos Evers. Džesis norėjo pakviesti savo merginą vėliau nueiti kur nors į kavinę ar kartu papietauti, ar šiaip pasikalbėti apie dieną, paklausti, kaip šiai sekasi darbe ir panašiai. Rudaplaukis rankoje laikė grandinėlę su žaliu, gražios formos smaragdu. Per atostogas vaikinas buvo išvažiavęs į Kroatiją ir ten nupirko Kasiopėjai apyrankę lauktuvėms, tačiau niekaip nerado progos ją padovanoti. Ir ši nuostabi, saulėta diena buvo beveik ideali proga pralinksminti merginą ir pasilinksminti pačiam. Grifas prisėdo ant sofos ir laukė Kasiopėjos.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #71 Prieš 8 metus »
Profesorė, nežina kažkokia dėže, sustojo prie durų ir kišenėje suradusi raktus, paskubomis sugrūdo juos į spyną. Kasiopėja, besikeiksnodama panosėje, kaip įmanydama suko raktą spynoje, bet tas nesisuko, nors tu ką. Galiausiai tiesiog paklibinusi rankeną, mergina nustebo, žiūrėdama kaip durys girgždėdamos atsiveria.
Šiaip ne taip iškrapščiusi raktą iš spynos (matyt, netyčia bus palikusi spyną atrakintą) ji įsispraudė pro duris su visa dėže, kaip mat pašokdama vietoje ir vos neišmesdama tos pačios dėžės ant žemės.
-Dėl Dievo meilės,-sau panosėje sumurmėjo ji, koja uždarydama duris.-Labas,-šyptelėjo ji Džesiui, pasilenkdama ir pakštelėdama į jo skruostą. Atsitraukusi ji pasistiebė, uždėdama dėžę ant lentynos, o po to dar ir pirštų galiukais stengdamasi ją pastumti gilyn.-Kas gi tave čia atvedė?

*

Neprisijungęs Rokas Sviper

• V kursas
  • *
  • 236
  • Taškai:
  • Lytis: Vyras
  • noriu valgyt, miegot ar verkt
« Atsakymas #72 Prieš 8 metus »
Buvo ketvirtadienis. Rokas su Andrea norėjo savaitgalį keliauti apžiūrėti naujojo namo, dėl to jiems reikėjo gauti leidimą iš koledžo vadovės. Varnanagiai nuėjo prie ateities būrimo kabineto durų ir pasibeldė. Durų niekas neatidarė, todėl jie patys jas atsidarė ir  įėjo į kabinetą. Prie stalo sėdėjo mokytoja. Ant sovos buvo kažkoks vaikinas. Jis buvo maždaug Andreos amžiaus. Tikriausiai atėjo čia dėl ko nors pasikoncultuoti. Tikiuosi mūsų neišvarys. Nes labai nenoriu ilgai lauki.
 – Laba diena, ar galime užeiti – pasisveikino vaikai.
Mokytoja palinksėjo galva.
 – Mes šią savaitę gavome  šiuos laiškus, – pasakė Rokas.
Vaikai padavė mokytojai laiškus ir ji imė skaityti kažkurį.
 – Ar savaitagalį galėtumėme apsilankyti ten aprašytame name?
((Laiškai:
Rokai, čia rašo tavo mama. Aš dabar guliu šventojo skutelio ligoninėje, tuoj mirsiu. Tai neišvengiama. Noriu tau kaiką pasakyti. Prieš susituokiant su tavo tėčiu, aš turėjau kitą vyrą. Taip pat turėjau dukrą. Mano praeitas vyras taip pat tuoj mirs ir jo žmona taip pat mirė. Tavo tėtis taip pogi mirė. Tu su sese kraustaisi gyventi į Londoną. Oksfordo gatvė 1000. Šis namas paslėptas. Norint patekti į jį reikia prieiti prie paskutinio gatvės namo ir lazdelę nusukus į takelį ištarti Geonomus
Tavo sesės vardas Andrea Rachell, ji taip pat gaus panašų laišką.

Andrea, čia rašo tavo tėtis.Aš tuoj mirsiu. Noriu tau kai ką pasakyti. Adrija iš tikrųjų yra tavo pamotė. Po kelių mėnesių kai tu gimei, mes su tavo tikrąja mama išsiskyrėme. Tavo mama susituokė su kitu vyru ir jiems gimė sūnūs. Tavo mama, Adrija, ir tavo mamos vyras jau mirė. Tu su broliu kraustaisi gyventi į Londoną. Oksfordo gatvė 1000. Šis namas paslėptas. Norint patekti į jį reikia prieiti prie paskutinio gatvės namo ir lazdelę nusukus į takelį ištarti "Geonomus".
Tavo brolio vardas Rokas Sviper, ir jis taip pat gaus panašų laišką.))
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 8 metus sukūrė Rokas Sviper »
I think stupid people were put on this planet to test my anger managment skills

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #73 Prieš 8 metus »
Kasiopėja žvilgtelėjo į septyniolikmetį, koja uždarydama pravirą spintelę.
-Prašau,-šūktelėjo ji, išgirdusi beldimą į duris. Dar kartą pažvelgusi į Džesį, šįkart jau atsiprašančiu žvilgsniu ji atsisuko į duris, išvysdama savo brangiuosius varniukus.-Labas vakaras,-pasisveikino profesorė, pakeldama katę nuo kėdės ir atsisėsdama savo vietoje (Afroditė, nelabai tuo patenkinta, susirangė netoli Grifo jo guolyje).-Kuo galėčiau padėti?-gavusi kažkokius laiškus, Kasiopėja pradėjo skaityti pirmąjį, matyt, skirtą mergaitei. Permetusi akimis ir kito laiško turinį, ji dailiai sulankstė popierius ir įdėjo atgal į vokus.-Žinoma,-švelniai šyptelėjo ji, grąžindama mokiniams laiškus. Susiradusi pergamento ji greitai brūkštelėjo raštišką sutikimą.-Dėl visa ko, jeigu netyčia susitiktumėte su dar kokiu profesoriumi,-padavusi leidimą, Kasiopėja pažvelgė į varniukus.-Taigi, išvykstate, sakykim, šeštadienį ar penktadienį, tačiau sekmadienį iki vakaro privalote būti pilyje. Kaip keliausite?-žinoma, garbanė negalėjo pamiršti paklausti ir keliavimo priemonės.

*

Neprisijungęs Somin Ishii

• 69
  • 1
« Atsakymas #74 Prieš 8 metus »
Andrea su savo broliu Roku, norėdami gauti Ateities būrimo profesorės leidimą į Londoną, savo naujuosius namus, ėjo per koridorius link kabineto, kur buvo profesorė. Rankose Andrea nešė vokelį, kuriame buvo abiejų vaikų gauti laiškai. Ir neužilgo jie jau lipo mažomis, neaukštomis kopetėlėmis, kurios vedė prie virš galvos esančių durelių. Rokas, kadangi kabarojosi pirmas, greitai pasibeldė, o bildesys nuskambėjo tarsi per visą Hogvartsą. Bet jau po kelių akimirkų vaikai išgirdo, kad gali užeiti. Vos šie pamatė kabinetą ir profesorę, iš karto, nedelsdami pasisveikino. Pradėjo kalbėti, kalbėti neitin svarbius dalykus, bet po poros minutėlių Andrea padavė vokelį su laiškais, o profesorė Kasiopėja, ištraukė pirmąjį laišką, ir pasinėrė skaityti, o po to kitą. Tada išklausiusi Kasiopėjos, mergina palingavo galvą.
- Žinoma, profesore, laikas mums puikiai tiks. O keliausime mes su kelionmilčių pagalba, dar kažkur turiu stalčiuje nuo seniau,- pasakė varnanagė ir nusišypsojo.
- Na, Kasiopėja, labai dėkojame, kad leidote išvykti, ir..- nutęsė mergina. - Ir tenorime palinkėti geros dienos, - pasakiusi visa tai, Andrea dar kartelį maloniai vyptelėjo ir išskubėjo pro duris.                                                                                                                                                                           
1