0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Katherine Rivers

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
  • Lytis: Moteris
Re: Eversų namas
« Atsakymas #30 Prieš 10 metus »
Katerina buvo patogiai įsitaisiusi ant paplūdymio gulto, ko tie visi taškėsi ir šokinėjo kaip maži vaikai. Prie jos buvo priėjusi Aistė, padavė jai gėrimą - apelsinų sultis. Katerina būdama kultūringa, padėkojo RM. O pati RM net neišgirdo ką Katerina pasakė, nes staigiai apsisuko ant kulno ir nuskuodė Semo ir Kesės link, bet dar prieš tai žemiau nusileido savo maudymuko viršutinę dalį ir aukščiau pasikėlė apatinę.
-Ji gal kokia iškrypėlė? O gal tiesiog prietranka...- garsiai reiškė mintis Ketė, Aistei nuėjus. Laimei Semas nekreipė į Aistę dėmesio, nes kitaip nežinia ką Kasiopėja būtų padariusi. Vien nuo minties, Katerina nusipurtė. O tada išgirdo ją kviečiant Kasiopėją. Katerina nenoriai nulipo nuo savo minkšto ir patogaus gulto ir lėtai briste įbrido į baseiną. Vanduo buvo palyginti šiltas. Tada, kai įsidrąsino ir priprato prie vandens, pradėjo plaukioti. O vėliau dar ir šokinėti nuo bokštelio. Šokinėjo visaip - bombute, kareivėliu, ožiuku, kartais dar ir "batonu" nusileisdavo. Bet laimei skausmas greitai praeidavo.
-Tai Kasiopėja, kiek jūs jau maždaug laiko draugaujate?- paklausė balandėlių Aistė. O tada Katerina jau nebegalėjo pakęsti. Ji paėmė Aistei už rankos ir nusivedė kuo nuošaliau.
-Au, man skauda...- inkštė RM.
-Klausyk Aiste, gal gali nelipt šitaip prie Semo, matai jis net nekreipai į tave dėmesio. O tave domina tik jo išvaizda, tu su juo pažystama tik kelias valandas! Daugiausia pusė dienos! Be to, tu siutini Kasiopėją, o mums šiandien šito nereikia. Matai, kad jie laimingi, be tavęs. O tu limpi ir stengiesi jiems sutrukdyti? Tai žinok tau nepavyks, gali net nebandyti. Jie pora kaip tvora! Nelysk, arba...- neužbaigė sakiniop Katerina, nes Aistė puikiai suprato viską. Bet ji vis tiek nepasidavė, tik apsisuko ant kulno ir eidama dar šūktelėjo Ketei:
-Neturiu supratimo apie ką tu kalbi?- Katerina net amo neteko. Žinojau, kad spiritinės kvailos, bet negi tokios..., eidama atgal baseino link, pagalvojo Ketė.

*

Neprisijungęs Kasiopėja Evers

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
  • I love cats. Yes, even Mrs. Norris.
« Atsakymas #31 Prieš 10 metus »
Kasiopėja prunkštelėjo, Aistei padavus Katerinai sultis. Mama gėrė savo limonadą, Katerina gavo sultis, o Kasiopėja turėjo tenkintis vandeniu. Laimei, Semas yra šalia, tad Kasiopėja neliko engiama pasikėlusios Aistės.
-Ko nenardai?-apsimestinu linksmu tonu paklausė Aistės Kasiopėja.-Bijai, kad špaklius nubėgs? -ji suburbėjo panosei,  Aistei atsisukant į jos pusę.
-Man nepatinka nardyti,-mergina vyptelėjo varvindama seilę į šalia Kasiopėjos stovintį Semą.  Kasiopėja prunkštelėjo - kurgi ne, nardyti nepatinka.
Apsisukusi Kasiopėja užsilipo ant Semo nugaros, ir šiam smagiai stryktelėjus,  ji nusileido į vandenį, sukeldama purslus ir bangeles. Ji išniro, pažerdama raibulų spiečių, ir apkabino Semą iš šono.
-Aš būčiau visai nieko prieš, jeigu ir mane kas nors mesteltų į orą,-Aistė atsistojo prieš Semą. Kasiopėja vėl atsirėmė Semui į krūtinę, gindama jį nuo kaimynės, gerokai aukštesnės už Kasiopėją.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #32 Prieš 10 metus »
-Aš būčiau visai nieko prieš, jeigu ir mane kas nors mesteltų į orą,- išgirdo Semas tariant Aistę. Semas greitai paėmė Kasiopėją į rankas.
-Atleisk, mestelčiau, bet mano rankos užimtos.- prisipažino Semas. O jau mestelčiau tai kaip reikiant, pamanė. Tada pakėlė Kasiopėją ir panėrė gilaii, prieš tai perspėjęs Kasiopėją.
-Vienas, du trys... Neriam!-skaičiavo ir panėrė gilyn į baseino dugną. Jiems išnirus, saulė jau slėpėsi už debesų. -Geriau jau lipkim. Saulės nebėra, nebeįdomu.
Kai jis išnešė
Kasiopėją iš baseino, apgaubė ją jos rankšluosčiu su katėmis, pats apsisiautė melynu rankšluosčiu ir pasikvietęs Kateriną su Aiste ir Savana, žengė į Eversų namus. Namai buvo sušilę nuo saulės. Tik jiems įžengus viena koja pro duris, lauke pradėjo lašnoti, o paskui ir pliaupti kaip iš kibiro.
-Visiškai nesitikėjau, kad diena taip pakryps,- prisipažino Semukas. Kol jie visi apsirengė sausais drabužiais, ir namie jau buvo spėję atšalti. Rėgis jie visi buvo ustrigę laukti, kol lietus praeis.
-Gal pažaiskime kokių stalo žaidimų?- Aistė stengėsi laikyti linksmą nuotaiką. Ji buvo išsišiepusi iki ausų, o kai buvo viena laisva minutė, kai prie Semo nebudi Kasiopėja, Aistė prieina prie jo siūbuodama klubais, prisėda ir pradeda flirtuoti vis sukdama savo plaukų sruogą. O kai Kesė grįžta, Aistės jau ir pėdsakai atšalę.
-Kasiopėja, gal eime į tavo kambarį?-paklasuė Kesės.
-Aš irgi eisiu!- sušuko Aistė.
-NE! Mes norime pabūti vieni,- pasižiūrėjo į Kasiopėją pasiilgusiu ir pavargusiu žvilgsniu. Tada paėmė kaire ranka Kasiopėją, o dešine Kateriną ir nuvedė laiptais į antrą aukštą. Katerriną paguldė į svečių kambarį, o patys nukeliavo į Kesės kambarį, patogiai įsitaisė jos "King Size" lovoje ir pradėjo plepėti apie niekus. Jie buvo labai pavargę, nuo visų tų maudynių saulėkaitoje, tad visai nenuostabu, kad jie nejučiomis užmigo.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #33 Prieš 10 metus »
Kasiopėją pažadino Katės murkimas ir trynimasis jai į veidą. Mergina stengdamasi išlikti miego karalystėje, apsivertė ant kito šono. Bet čia ji jau pajuto kažkieno šiltą kvėpavimą,  atsimušantį jai į kaktą. Mergina nenorom atmerkė akis. Į ją meiliai žiūrėjo jau pabudęs Semas.
-Labas rytas,-Kasiopėja atsisėdo lovoje, žiovaudama ir ražydamasi. Perbraukusi pirštais per plaukus, kurių garbanėlės dabar labiau priminė Grifo karčius, ji atsistojo.
Ji miegojo su vakarykščiais drabužiais, yad iš spintos išsitraukė suknelę. Greitai šmurkštelėjusi į ją, ji šiaip ne taip išsišukavo garbanėles, vis labiau panašėdama į pudelį.  Ji prisėdo ant lovos, laukdama išsiropščiant Semo.
-Kasiopėja! Semai! Katerina! Valgyt!-iš pirmo aukšto pasigirdo mamos riksmas, o pro duris skverbėsi gardus makaronų su vištienos padažu kvapas. Kasiopėjai net seilės burnoje ėmė kauptis - šie makaronai buvo jos mėgstamiausi.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #34 Prieš 10 metus »
Semas jau buvo senokai pabudęs, bet nenorėjo žadinti kaip kokia meška miegančios Kasiopėjos. Kai ji atsikėlė, jos plaukai atrodė kaip tikri liūto karčiai. Semas buvo su tais pačiais drabužiais kaip vakar, tad paprašė Kasiopėjos, apsirengusios suknele, kad jam išburtų naujus. Apsirengęs naujus drabužius, jiedu susikabinę už rankų nulipo laiptais žemyn. Ten jų jau laukė lėkštės su makaronais ir vištiena.
-O kur Katerina?- paklausė Semas ponios Evers.
-Ji? Ji pas jus tikras Vyturys! Kai tik atsikėliau, o aš pati keliuosi labai anksti, jau mačiau ją darbuojantis virtuvėje! Tad žinokit,  kad šitas šedevras,- parodė į patiekalą,- štai čia, ne mano nuopelnas.
Semas visiškai nesistebėjo, dėl to, kad Katerina yra Vyturys, jsi stebėjosi dėl to, kad ji moka gaminti!!!
Jiems susėdus prie stalo ir pradėjus kimšti maistą, Semas pastebėjo, kad nėra ir Aistės.
-O kur Aistė?- pasiteiravo ponios Savanos.
-Vakar, jinai buvo bent kiek aprimę lyti, ji išėjo namo. Aš jai siūliau pasilikti, bet ji pasisakė, kad namuose jos laukia.- informavo juos Savana.
-Dėkuj dievui,- iš Semo lūpų išėjo tyli padėka. Jam bevalgant, ir džiaugiantis šia ramybės akimirka, ją būtinai turėjo sugadinti kažkas. Bet ne šiaip kažkas - pats šėtonas.
-O sveika Aiste!- pasisveikino ponia Savana, atidariusi duris Aistei, kuri buvo apsirengusi suknelę, kurią galėjai pavadinti palaidine. Ji buvo super duper trumpa!
-O Dievuliau šventas...- suaimanavo Semas.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #35 Prieš 10 metus »
Kasiopėja greitai išbūrė Semui marškinėlius ir šortus.  Padavusi jam drabužius,ji timptelėjo žemyn levandų spalvos suknelę. Vasarinė suknelė buvo vėsi, tad Kasiopėja nebijojo sukaisti vasaros saulėje.
Pora nusileido žemyn, ir Kasiopėja apkabino mamą su ja pasisveikindama ir sėdo prie spagečių.  Šakute pasmeigusi vištienos gabaliuką, ji įsidėjo jį į burną ir ėmė kramtyti,  sukdama makaronus aplink šakutę. Įsikišusi makaronus į burną ji ėmė kramtyti, bet netikėtai ji paspringo,  pamačiusi Aistę.  Ši vilkėjo trumputę baltą suknelę aptempiančią jos apvalumus. Kasiopėja neabejojo, kad jeigu Aistė pasilenktų, pasimatytų ir jos milžiniška subinė.
-Aistule, tu kartais sijono neužmiršai?-paklausė mama, nežinoda, kad čia suknelė. Aistė ji nusišypsojo ir atsosėdo prieš Semą, išdidžiai atsisakydama makaronų.
Kasiopėja nurijo kasnį ir atsistojusi įpylė iš ąsočio sau ir Semui sulčių. Vos tik jai padėjus Semui jo sultis, Aistė gurkštelėjo iš jo stiklinės, palikdama rožinę ir blizgančią dėmę nuo lūpų ant stiklinės kraštų. Kasiopėja pastatė prieš Aistę tą stiklinę ir įpylė Semui sulčių į kitą stiklinę, tačiau šįkart įbruko ją Senui į rankas.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #36 Prieš 10 metus »
Semui paėmus Kasioėjos į rankas įbruktas sultis, jų atsigėrė ir pasilenkęs pakštelėjo Kasiopėją į skruostą. Tada dar nespėjus atsitraukti, greitai sušnibždėjo jai į ausį:
-Ten palaidinė ar tik šiaip koks skuduras?- prajukkindamas Kasiopėją.
-Kas čia taip juokinga? Papasakok ir man.- paprašė Semo Aistė. Tuomet uždėjo ant jo rankos savąją ir žiūrėjo tiesiai jam į akis. Jis greitai nusipurtė jos  ranką ir pasakė:
-Suupras tik protingi žmonės,- pasijuokė iš Aistės. Ji regis nė trupučio nesutriko, tik atšovė:
-Na tai kodėl, tu tai pasakojai Kasiopėjai o ne man?- apsimetė sutrikusia. Jos laimei, ponia Savana buvo trumpam išėjusi, nes jeigu būtų išgirdusi, kad Aistė pavadino Kasiopėją kvaila...
-Klausyk Asta,- Semas tyčia ištarė jos vardą klaidingai,- kodėl tu iš viso čia vaikštai jeigu tau taip nepatinka Kasiopėja? Juk čia vis dėl to jos namai...- su pašaipia šypsenėle klaidino Astą Semas. Jis atsisuko į Kasiopėją,  laukdamas jos reakcijos. Bet tada Aistei buvo būtina įtrrpti savo trigrašį. Ji nulipo nuo savo kėdės ir atsisėdo Semui ant kelių.
-Neees aš vaikštau pas TAVE,- paaiškino, bandydama flirtuoti ir atrodyti patraukliai.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #37 Prieš 10 metus »
Kasiopėja nusikvatojo į makaronų lėkštę. Semas tikrai turėjo puikų humoro jausmą. Bet Aistė ne. Kad ir kaip ji bandė juokauti, jai neišėjo. Bet kiekvieną kartą jai palietus Semą ir pasakius kokią pastabą Kasiopėjai, ši juodai blykstelėdavo akimis ir tyliai suurgzdavo į stiklinę.
Kasiopėjos kantrybė išseko, kai Aistė atsisėdo Semui ant kelių. Kasiopėja ranka pastūmė stiklinę, ir šios turinys išsiliejo ant Aistės suknelės, palikdamas oranžinę dėmę.
-Atsiprašau, ranka nuslydo,-kandžiai numetė Kasiopėja, o Aistė pašoko ir greitu žingsniu pasuko link durų. Kasiopėja švilptelėjo, ir lyg iš niekur iššokusi Katė užkliuvo Aistei po kojom, ir kaimynė nukrito plika subine ant grindų. Kasiopėja uždengė Semui akis, ir pagaliau Aistei su triukšmu išsineždinus iš namų ji atidengė Semui akis. Pagaliau ramybė, kuri truko neilgai.
Į namus vėl grįžo Aistė,  apsisiautusi šilkine skara ir vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Viršutinė dalis vos dengė jos krūtinę, o apatinė labiau panašėjo į stringus.
-Gal einam pasimaudyti?-ji apsimestiniu džiaugiu balsu sušuko porelei.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #38 Prieš 10 metus »
-Na mes su Kasiopėja nueisim pasimaudyti. O ką tu darysi, tai neturiu žalio supratimo. - atkirto Semas. Tada pasilenkęs pšnibždėjo Kasiopėjai į ausį:
-Jeigu dabar pro duris įžengtų kokia nors nukriošusi boba ir paviestų Astą nes jai jau laikas ją nuprausti ir nuvesti į toletą, visiškai nenustebčiau. O dar geriau būtų, jeigu atritų jos brolis ir pasakytų: Aiste, laikas keistis pampersus!.- pajuokavo Semas,  ir vien nuo tokios minties iš juoko nuktito nuo kėdės. Aistė staigiai pribėho prie jo.
-Nesusižeidei, branguti?- susirūpinusi pakalusė Semo. Sčmas nustūmė ją, nes ši jau ruošėsi padėti jam atsistoti.
-Branguti, mums metas išsiaiškinti mūsų santykius... Vieną minutę, tu kimbi prie manęs kaip bitė prie medaus, o kitą yu jau mane atstumi. Žinok tai žeidžia...- apsimestinai nuliūdo Aistė. Šitaip ji stengėsi supykdyti Kasiopėją, bet Aistei tai nesiseka.
-Asta, man asmeniškai tu nepatinki. Atleisk, kad sugniuždžiau tavo viltis, bet man patinka Kasiopėja. Ir niekas kitas.- nukirto Aistę Semas. Tada priėjo prie Kasiopėjos ir nusivefė ją laiptais į antrą aukštą, pamodamas atsisveikindamas Aistei, kuri vis dar stovėjo virtuvėje sutrikusi ir sukryžiavusi rankas.
-Eime maudytis!!!- sušuko Kasiopėjai Semas.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #39 Prieš 10 metus »
Kasiopėja surinko purvinus indus ir sukrovė į indaplovę. Grįžusi ji prasibrovė pro Aistę prie Semo. Aistė kažką sapaliojo apie jos ir Semo santykius, o Kasiopėja tik iškėlė vidurinį pirštą jai prieš nosį.
Porai užlipus į antrą aukštą, Kasiopėja leido Semui persirengti jos kambaryje, o pati greitai persirengė vonioje. Patuksenusi į kambarį ji užėjo ir padavė jau persirengusiam Semui mėlyną rankšluostį. Pati persirengusi tuo pačiu katininiu maudymuku prispaudė sau prie krūtinės katininį rankšluostį, ir pora nubildėjo prie baseino.
Kaip ir vakar, Kasiopėja bomba šoko į vandenį, aptaškydama šalia Semo stovinčią Aistę.  Mergina įsitempė ir Semą į baseiną, palikdama Aistę it musę kandusią.
-Su tavim dar deramai nepasisveikinau,-Kasiopėja pasakė Senui ir pabučiavo jį. Bučinys turėjo būti ilgas, bet Aistė kostelėjo, sutrikdydama Kasiopėjos romantišką nuotaiką. Rudaplaukė dėbtelėjo į peroksidinę blondinę ir atsorėmė į Semo krūtinę.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #40 Prieš 10 metus »
Semas tik dėbtelėjo į Aistę. Tada į Kasiopėją. Semui nepatiko Aistė, ir norėjo ja greičiau atsikratyti.
-Aiste, gal gali eiti namo ir mums ne...- nebaigė sakinio Semas, nes jį pertraukė ponia Savana.
-KKasiopėja brangioji, aš išvykstu kelioms dienoms. Atleisk, kad tik dabar pranešu, bet ką tik gavau laišką iš Paryžiaus. Nuk žinai kad ten gyvena dėdė Melvinas? Tai vat jam reikia pagalbos, ir aš išvykstu, kad jam padėčiau. Nesugriauk namų, nesivesk nepažystamų ir užsirakink duris prieš einant miegot. Ate.- Ponia Savana viską detaliai išaiškinusi priėjo prue Kesės ir stipriai apkabino. Tada Semas įkišo savo žodį:
-Kasiopėja galėtų per tą laiką kol jūs būsit išbykusi pagyventi pas mane! - džiugiai ir viltingai sušuko Semas. -Tada ji ir namų nesugriautų,- mirktelėjo pajuokavęs.
-Man tai atrodo puiki mintis, ir aš labai nepergyvenčiau dėl jos, kad nėra šalia suaugusiųjų. Gerai,  Kasiopėjyte, rinkis daiktus ir keliaukit pas Semuelį. Ate!- eidama pro duris atsisveikino Kasiopėjos mama. Semas pradėjo šokinėti vandenyje iš laimės.
-Semai? O kur tu gyveni? Aš gal irgi jus aplankyčiau...- paklausė Aistė. O Semas nekreipė į ją dėmesio, jis išlipo iš vandens ir ištraukė Kasiopėją.
-GGirdėjai ją sakė vadas?  Greitai eik rinktis daiktų!!!- sušuko Semas ir pats nubėgo persirengti sausus drabužius. Persirengęs jau laukė Kasiopėjos lauke ir žiūrėjo į giedrą ir saulėtą dangų. Kol prie jo netikėyai prisitatė Aistė.
-Žinai, t uturėtum mesti Kasiopėją. Ji tau per sena. Kodėl tu nekreipi dėmesio į mane?- paklausė Semo, rodydama į save,  ir į savo apvalumus.
-Suupranti, tu man nepatinki, nes kad ir kokia simpatiška būtum išorėje, visuje vis tiek būsi bjauri. O Kasiopėja grapi ir vidumi ir išore. Ji yra TOBULA.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #41 Prieš 10 metus »
Kasiopėja kaip vijurkas šovė į antrą aukštą. Greitai persivilkusi ir burtais išdžiovinusi šlapią maudymuką ir rankšluostį, į Hogvartso lagaminą sukrovė viską ko jai reikės.
Nors dėdė Melvinas nebuvo tikra Kasiopėjos kraujo giminė, ji visą gyvenimą jį vadino dėde. Dėdė Melvinas buvo artimas šeimos draugas, tad dažnai į jį buvo kreipiamasi pagalbos, o ir pats Melvinas nevengė jos prašyti.
Kasiopėja su pilnu lagaminu, lazdele kišenėje, narveliu su Eos rankose ir dar lydima Grifo ir Katės nubildėjo laiptais žemyn. Ji sukosi kaip viesulas - padėjusi lagaminą ir kitus daiktus kampe ji į pintinę prikrovė keksiukų,  saldainių, ledų ir net sulčių pakelių.
Kasiopėja išėjo į kiemą su visais daiktais ir pasilenkusi užrakino duris, prieš tai uždariusi visus langus ir balkoną. Kasiopėja atsisuko į Semą. Bet Aistė matyt nesuprato, kad ji Semo nedomina, ir pabučiavo Semą tiesiai į lūpas. Kasiopėjos akys užsidegė juoda liepsna. Kasiopėja priėjo prie Aistės ir nežinia kodėl tapusi nenormaliai stipri, ji pakėlė kaimynę už pakarpos ir paleido. Mergina susmuko ant žemės, vaizduodama nuskriaustąją, nors daugų daugiausiai ji tik nusibrozdino kelius.
-Nelįsk prie jo,-Kasiopėjos balsas nuaidėjo visoje gatvėje, išgąsdindamas tysančią Aistę. Grifas, prisidėdamas prie šeimininkės, galingai suriaumojo ir Aistė cyptelėjusi pabėgo. Kasiopėja atsisuko į Semą žiūrėdama jau švelnesniu žvilgsniu.-Tau nieko neatsitiko?-ji rūpestingai priglaudė delną prie jo skruosto.

*

• VI kursas
  • *
  • 247
  • Taškai:
« Atsakymas #42 Prieš 10 metus »
Semas buvo išsihandęs.
-Taip, tik primink Astai, kad valytūsi dantis kasdien. Fuj...- pasibjaurėjęs pajuokavo. Tada paėmė Kasiopėjos lagaminą ir nusinešė gatve.
-Pala pala. O kur Katerina?- pasiteiravo Kasiopėjos, bet šnešiai nespėjus atsakyti, jiems virš galvų praskrido Ketės pelėda. Semui į rankas nusileido laiškelis.

Citata
Semai,
Dėl manęs nesijaudink, aš sveika ir gyva. Tik man atsirado daugybė visokių darbų. Gavau laišką iš Pyto, tad nieko nepraneešusi išvykau. Labai dėl to atsiprašau. Gaila, bet susitiksim tik per mokslo metų atidarymą.
Katerina.

PPerskaitęs laiškelį garsiai, kad ir Kasiopįja žinotų,  kad nėra dėl ko pergyventi. Jie toliau keliavo gatvele, kol jau buvo pačiam miestelio pakraštį. Tada ten susirado saugią vietą ir Semas su Kasiopėjos pagalba nusiteleportavo į Semo gimtąjį miestelį.

*

• VII kursas
  • *
  • 888
  • Taškai:
« Atsakymas #43 Prieš 9 metus »
Sunkus dunkstelėjimas ir vidury nakties, gatvėje atsirado keturios žmogystos ir dar kažkoks padaras. Siluetai buvo smulkūs, tarsi ten būtų susirinkusios kelios mergaitės. Tiesą pasakius, taip ir buvo. Na, ne visai taip.
Gatvėje stovėjo trys mergaitės ir Kasiopėja (kad ir kokia ji bebuvo žema, jos garbanota galva vis tiek buvo aukščiau už kitų - juk galų gale, jos dar jaunesnės). Šalia pastarosios - liūtas Grifas, jau užsitarnavęs pagirtiną reputaciją kaimynų tarpe.
-Čia,-Kasiopėja mostelėjo ranka, vesdamasi mergaičių trijulę link namo. Neilgai trukus visas namas užsižiebė, kažkam įjungus šviesą.-Tualetas ten, durys iš kairės,-ji mostelėjo ranka į duris, svarstydama ar visgi kuriai nors iš jų pasidarė bloga.

*

Neprisijungęs Yecatherine Delilah Lutterworth

• 1309
  • Intellectual passion drives out sensuality.
« Atsakymas #44 Prieš 9 metus »
   Pažįstamas jausmas lyg tave trauktų per gerą vamzdį ir išspjovimas lyg pro kanalizaciją. Jekaterina atsitiesė ir paleidusi profesorės ranką pasivalė kelnes galvodama, kad per spaudimą galėjo susiglamžyti, nors taip ir nebuvo. Nubraukusi sutaršytus plaukus susimąstė, kodėl ji čia kėlėsi, bet tai nebuvo svarbu. Šis tas naujo dar nepakenkė. Mergina krenkštelėjo, nes kažko kirbino gerklę ir pasižiūrėj į Emily tikrindama, ar jai viskas gerai. Tikėjosi, kad nebus mergaitėms labai blogai per pirmąją kelionę, nes bent Klastuolė jau buvo keliavusi oru ne vieną ir ne du kartus.
 - Taigi kas dabar bus su Emily? - paklausė ji. Visgi buvo įdomu, nes Kasiopėja, rodos, nesiruošė mergaitės grąžinti namo taip lengvai, kaip kad norėjo grįžti pati Emily.
Clever as devil and twice as pretty