0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Sadoko Miraclle

• V kursas
  • *
  • 16
  • Taškai:
  • Lytis: Moteris
Kaip praleidote vasarą?
« Prieš 14 metus »
Kaip jau visi žinome , galų gale vasara artėja prie pabaigos.;/ Tad papasakokime kaip vasara praėjo, į kelintą klasę eisit ir panašiai. Man visai įdomu būtų paklausyt. : D

*

Neprisijungęs Vivian de Havilland

• *
  • 46
  • Taškai:
  • A woman who cannot be ugly is not beautiful.
Re: Štai ir baigiasi Vasara.
« Atsakymas #1 Prieš 14 metus »
Birželis- tupiu namie.
Liepa- tupiu namie.
Liepos vidurys- ruošiuosi prie jūros.
Liepos vidurys apsergu.
Liepos pabaiga- baigiu sirgt ir negaliu miegot- kosčiu.
Pradžia rugpjūčio- paguldo į ligoninę dėl širdie, skundžiuosiu perplakimais.
Pradžia rugpjūčio- paleidžia namo, rado psichikos sutrikimų. sako, kad perplakimus tik išsigalvojau.
Vidurys rugpjūčio- važiuoju prie jūros.
Antradienos ( šis)- grįžtu namo.
Vakar -ruošiuosi kaiman
Šiandien- apserga brolis. Jam tik sloga, bet dėl silpnos sveikatos turi tupėt namie. Norėčiau paminėti, kad man gerklės ir kosulio taip ir neišgydė. Nustatė bacilą gerklėj, o davė antibiotikus nuo plaučių.
Šiandien vakaras- eisiu pasivaikščiot.
Rugsėjo 1- eisiu į 9 klasę pas super griežtas mokytojas ( panašias į Edną), į savo seną ir blogą mokyklą ir naują klasę. Aišku mano auklėtoja ko gero bus nenormali, ir eisiu su tais vaikais, kurių negaliu pakęst. Susirasiu daug draugų bus visiem labai smagu.
Rugsėjo penkta- pusė mokytojų atsisakys dirbt, nes rašau nugraužtu pieštuku.
**Aš esu idealistas. Nežinau, kur einu, bet einu savu keliu.**
Karlas Sandbergas
http://www.youtube.com/watch?v=T0FmGwUDFf0

http://www.youtube.com/watch?v=d7_7he9bi-Q

*

Neprisijungęs Emille Ann de Flores

• VII kursas
  • *
  • 122
  • Taškai:
  • Everybody dies but not everybody lives
« Atsakymas #2 Prieš 14 metus »
Birželio pirmas dvi savaites - Praktika. Kasdien piešėm po šešias valandas visokius padūkusius šunis, karves, arklius (Jie neišstovi vietoj nei kelių sekundžių, taigi turbūt galima įsivaizduot kaip juos "lengva" nupiešt) bei visokius ežerus, sulūžusius pastatus ir pan., kovojom su kraugeriškais uodais, siaubingu karščiu, lietumi ir tampėmis su kalnais popieriaus bei dažų. Nepaisant to, jog įkritau į ežerą, praradau vieną batą (Įkrito į upę) ir sulaužiau mylimiausią teptuką buvo visai linksma.
Nuo birželio vidurio iki liepos pabaigos tūnau namie. Į liepos pabaigą išvažiuoju į Jūros šventę. Ten prisiryju kepintų migdolų ir išpilu girą kažkam ant kojų. Grįžtu namo maždaug po savaitės ir toliau tūnau skaitydama visokias debiliškas knygas, užduotas lietuvių mokytojos. Rudenį vėl keliausiu į nekenčiamiausią mokyklą, esiu į aštuntą klasę ir paišysiu visokius kvailus daiktus. Po savaitės mane aprėk visi mokytojai, kad ''blaškausi per pamokas ir triukšmauju''. Po dvejų mėnesių ruošiuos peržiūrai. Pusmečio pabaigoj mane aprėks matiekos mokytoja, sakydama: "Tu grybas ir nieko nesugebi''.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 14 metus sukūrė Elina Baja Lindsay »
"Life is what happened to you, when you are busy making other plans" - John W. Lennon

*

Neprisijungęs Rosa Fabes

• VI kursas
  • *
  • 79
  • Taškai:
« Atsakymas #3 Prieš 14 metus »
Visą birželį mėnesį pratupėjau namie, bet neatsisakiau ir mytų su draugėm.
Liepos mėnesį važiavau į stovyklą ir prie jūros ir buvau jūros šventėj.
Rugpjūtį prabuvau prie jūros ir vėl tupiu namie. Ai, tiesa dabar kaime.
Rugpjūčio dvidešimt trečią - į šokius. Kojų prasitempimas, šokių prisiminimas. Kojų skausmas ;/
Rugsėjį - Eisiu į penktą, teks priprasti prie vis kitokių mokytojų. Pasiilgsiu pradinės mokytojos. 

*

Neprisijungęs Sadoko Miraclle

• V kursas
  • *
  • 16
  • Taškai:
« Atsakymas #4 Prieš 14 metus »
Nuo Birželio 15 :: Visos dienos prie kompo.;o
Liepa :: Kompas, draugai.
Rugpjutis :: Kelias dienas praleidau prie jūros. O šeip daug maž visas su savo širdies (rofl)  Draugu. (sun)
Rugsėjį :: Keliauju į dešimtą klasę. ;xx

*

Neprisijungęs Stela Vy

• V kursas
  • *
  • 56
  • Taškai:
« Atsakymas #5 Prieš 14 metus »
Birželio pražioj- buvau su choru Klaipedoj ,,Didžiojoj Džiazo bangoj"
Birželis- Poilsis, tinginyste.
Liepa- Poilsis, tinginyste, Hogo ikurimas.
Liepos pabaiga- smagus ir legendinis drauges gimtadienis jos kaime.
Rugpjučio pradžia- susipikiau su draugais.
Rugpjučio pabaiga- susitaikymas su draugais, naujujų Mokslo metų pasiruošymas.

Dabar eisiu į šeštą klase. Vel ant manes rėks mokytojai (ipač Dūdą), kad išdikauju.. xDDDDD

*

Melanie Grow

« Atsakymas #6 Prieš 14 metus »
Birželio 1-Vasaros šventė(deja,ne mokslo metų pabaigos)
Birželio 2-16-einam į mokyklą ir per karščius laikom egzus.Hrrrrrr...
Birželio 17-jip jip huray!Švenčiam mokslo metų pabaigą pas mano BFF sode.
Birželio 18-pirmas miegas iki dešimtos ir minkštučių pyragaičių valgymas.
Biržellio 19-20-nakvynė pusseserių sode.Orai šalti ir lietūs,taigi gan niūri viešnagė.
Birželio 21-23-miegas iki dešimtos ir tie patys seni geri pyragaičiai(supraskit,jie ne seni,o šviežūs)
Birželio 24-Joninės,tiesa?Neturim jokių pažįstamų Jonų,taigi tupim namuose ir su šeima žiūrim koncertus.
Birželio 25-30-linksmi žaidimai su augintiniu ir TV teikiami malonumai.
Liepos 1-būvimas kieme ir karstymasis ant senų turėklų bei supynių stovų.
Liepos 2-3-Viešnagė pas pusseseres.Tik šį kart jau linksmesnė.Saulės spinduliai ir baseinas greta namo-kas gali būti geriau!Ir dar su gera kompanija!
Liepos 4-įprasta,bet pasakiška diena,turiningai praleistas laikas su šeima.
Liepos 5-pas dantistą.Kodėl turėjo sugadinti tas atostogas?!
Liepos 6-PYRAGAAAAAIIIIČIAIIII...Mmm,NIAMU!
Liepos 7-sukrauti lagaminai ir riedėjimas į Palangą.Ak,kas gali būti nuostabiau-šurmulys,triukšmas,maudynės jūroje,šokoladinis įdegis,kavinės,kavinės,ledai ir DAUG...Ne,ne pyragaičių,o nuotraukų!
Liepos 8-skrandžio trauma-tikriausiai prisivalgiau per daug pyragaičių...
Liepos 9-susitikimas su draugais,senais,gerais ir pamirštais.
Liepos 10-stiliaus pakeitimas-iki pečių patrumpinti plaukai.
Liepos 11-kelionė į miesto centrą.Valkiojimasis po parduotuves ir naujų batų įsigijimas-pradedu suprast,kas yra atostogos...
Liepos 12-nemiga per naktį dėl kaimynų keliamų triukšmų-miegai išsisklaido,kai atlekia policija ir kieme tramdo kaimynus.
Liepos 13-dieną parpimas iki vienuoliktos ir svarbaus susilėkimo su riedučiais užsimiršimas.
Liepos 14-TV,pyragėliai,draugai,laukas parduotuvės...Žodžiu,diena pilna įspūdžių.
Liepos 15-17-nenusibostantys susitikimai su draugais ir naujos pažintys su kaimynais.
Liepos 18-PYRAGĖLIAI!!!(man atrodo,kad šitas jau buvo...Ar gali kartotis diena du kartus?)
Liepos 19-Išvyka į kaimą-kapinių aptvarkymas,pasisvečiavimasis pas tetą ir pažįstamo aplankymas.
Liepos 20-Žinokit nepamenu :-[.Neužsiračiau į dienoraštį,tai turbūt buvo daug PYRAGĖLIŲ ir LEDŲ.
Liepos 21-legendinių karščių įsismarkavimas.Pasakiškas oras ir pasakiški citrininiai ledai.
Liepos 22-pirma šiais metai kelionė prie ežero.Vėl iš naujo bandymas plaukti,nes jau viskas pamiršta.Nardymas,šuolis nuo tiltelio ir BUM,kuris,laimei,pasibaigė laimingai.
Liepos 23-eilinė diena,kaip ir visos kitos.Užtraukė tokią šventinę nuotaiką,kad vakare surengėm mažą baliuką namuose(nealkoholiniai kokteiliai,sausainiai ir saldi vakarienė žvakių ir TV ekrano šviesoje).
Liepos 24-PYRAGAIČIAI!Mmm,NIAMU NIAMU!(tas irgi jau buvo,ar ne?)
Liepos 25-Prie Skype all day(mama neišsitempė į lauką)
Liepos 26-sužinojimas,kad Liepos 30 esame kviečiami į pobuvį prie šašlykų su visa gimine(kad nepamirščiau pakraut fotoaparato!)
Liepos 27-nuskuodimas iki lauko kavinės,sotus prisivalgymas,ir užuot poilsio pramogos!
Liepos 28-parduotuvės rytą,dieną,vakare.I'am in a Drems Island...
Liepos 29-išsidūkimas su draugėmis ilgas filmo žiūrėjimas drauge su šeima.
Liepos 30-Pasaka o ne diena!Iš pat ryto pusryčiai į lovą(tik deja,kad aš pati juos dariau),nuostabiai praleista diena sode su šašlykais,o paskui...Giminės susitikimas,kuriame buvo labai daug jaunesnių vaikų,virto cypimu ir lakstymu aplink namą.Iš pradžių gaudynės,tada laistymasis žarną...Viena šauniausia tų legendinių dienų,kurios visą gyvenimą įstriks atminty...
Liepos 31-prabudau pažadinta kažkieno knarkimo.Mes su viena pussesere apsiginklavusios pagalvėm nulėkėm į kambarius,kur miegojo vaikai(įsivaizduokit,per 10 vaikų ir per 15 suaugusių 2 aukštų name(jė,vaikams atiteko antras aukštas ir palėpė!))ir apmėtėm paduškom^^.Prasidėjo mūšis,kuris baigėsi servizo sudaužymu(smulkmenų nepasakosiu),laimė,kad jis buvo senas.Maudynės baseine,o kai jame per 10 giminystės ryšiais siejančių žmonių,neįmanoma,kad nebūtų linksma.Vietoj grižimo iki pietų,namai tik septintą ir nusikalimo miegas nuo aštuntos(nebesulaukiau gero filmo...)
Rugpjūčio 1-miegas iki vienuoliktos(sumušau visus rekordus!)ir pavakarėj krepšinis su kiemo bernais.
Rugpjūčio 2-4-eilinės dienos parduotuvėse ir prie kompo bei TV.
Rugpjūčio 5-pas akių gydytoją.Grįžus tikra nuobodybė-negalimas nei knygų skaitymas,nei TV žiūrėjimas.
Rugpjūčio 6-akims nespėjus atsigaut su kiemo vaikais žaidžiant gaudynių mus užpuola DYDELIS šuo ir išsislapstom laiptinėse.Paskui tupim dvi valandas ir bijom išlyst,mama manęs pasigenda,bet pagaliau aš kaip pati drąsiausia išlendu pirma ir perspėju kad šuns nėra.Tada mus užpuola širšės  :D.Ir taip visą dieną.
Rugpjūčio 7-10-TV,ledai ir...PYRAGAIČIAI!!! :D :D :D
Rugpjūčio 11-kosminių rutuliukų manijos pradžia.Per vieną dieną girdėjau tris kartus šnekant apie juos^^.
Rugpjūčio 12-važiuojam važiuojam,ir sustojam pakeliui į kaimą.Kviečiamės pagalbos,ir mus nugabena tėčio pažįstamas.Nepaisant nesusipratimų,nuostabiai praleista diena ir įvairių kombinacijų fotosesija.
Rugpjūčio 13-parduotuvės ir bandymas keliaut dviračiais su draugais iki ežero,bet išsimaudžius pradėjo pliaukti,ir dar mano padangą nuleido,taigi grįžom šlapi ir nuvargę(kitaip tariant,pėškomis)
Rugpjūčio 14-pirmasis apsipirkimas mokyklai.Ir pirmą kartą nemalonus.Stebiuosi,kaip greitai bėga laikas.
Rugpjūčio 15-paskutinė išvyka prie ežero.Pasibaigusi šuoliu į tolį "ant užpakalio" ir varlių gaudymu.
Rugpjūčio 16-Paskutiniai šašlykai :'((ir kodėl mane taip trikdo žodis paskutinis?)
Rugpjūčio 17-bandymas užmiršti,kad atostogos jau smenga į juodą smalos duobę,į kurią įsmigsime ir mes sulig rugsėjo pirma.Paskutinė išvyka su gera chebra į mišką.Su palapinėm ir guminiais batais.Oras mums nebuvo dosnus,pliaukė kaip iš kibiro,tad turėjom apsistoti nepasiekę kelionės tikslo.Pradėjus mum žaisti Aliasą,šašlykai nuplaukė į šoną su lietum,nes prasidėjo perkūnija su žaibais ir vėtrom.Buvom išsigandę,šakas laužė,palapines nešo,tai mes trys panos cypėm.Vėliau tai pasidarė gan linksma,o kai žaibai truputį aprimo,išėjome į lauką ir gąsdinom viena kitą,atseit vaiduokliai ir panašiai,bet aš iš tikro išsigandau,kai kažkas mane pervertė į purvą.Per naktį kažkaip nesimiegojo,nors buvo ramu.Gryžom:šlapi,purvni,pavargę,neišsimiegoję,susiraukę,bet ką jūs norit tą sakykit,man visai patiko.Juk reikia gyvenime visko.
Rugpjūčio 18-dar vienas apsipirkimas,o prieš tai madų šou.Teko viską matuotis kad žinotumėm,kokius drabužius pirkti mokyklai reikia,o kokių ne.Dar buvo keletas šaunių nuotraukų,o naktį kilo baisiausi nervai kad nerodo filmo,vietoj to užkišo krepšinio varžybas.
Rugpjūčio 19-per žaibus vėl nerodo filmo >:(
Rugpjūčio 20-22-įprastos dienos,parduotuvės,draugai ir t.t.
Vakar:Pajutau,kas yra vasara.Iš ryto TV ir miesto centras,vakarop draugai,naujos pažintys ir mažių gaudymas.Ach,pasaka! ;D
Šiandien:Štai sėdžiu prie kompo ir rašau jums savo atostogų įspūdžius.Ką jūs norit,taip galvokit,bet man šios atostogos patiko.Kiekviena diena.

*

Lala

« Atsakymas #7 Prieš 14 metus »
Melanie? :O Kaip tu atsimeni KIEKVIENĄ vasaros dieną? :-\

*

Neprisijungęs Stela Vy

• V kursas
  • *
  • 56
  • Taškai:
« Atsakymas #8 Prieš 14 metus »
Ji iš dienoraščio ( PAti vienoj vietoj paraše.)

*

Lala

« Atsakymas #9 Prieš 14 metus »
Aaa... Tai turbūt praleidau :-\

*

Melanie Grow

« Atsakymas #10 Prieš 14 metus »
Jo,rašau dienoraštį,nors kartais vargina,bet kaip matau,praverčia. ;D

*

Neprisijungęs Sayuri Qinzu

• *
  • 74
  • Taškai:
  • - perfection
« Atsakymas #11 Prieš 14 metus »
Eeee, pasiilgot manęs? :D
Tai va, mano vasarėlė tokia, čia maždaug chronologine tvarka, bet gal ko nors neatsimenu arba sumaišiau :D
Ispanija, kaimas, Palanga, savaitė juodo namų tvarkymosi, savaitė su savo gyvenimo meile :D, tada.... ruošimasis "baliui", "balius", tada kaune kelios dienos, tadaaa... namai namai namai, tada Palanga, tada gimtadienis + 3d su savo meile, tadaaaa... vėl Palanga... savaitė prie ežero... ir berods viskas. O dabar namai namai, ši savaitė arba savaitgalis arba kita savaitė bus labai juodo (juodesnio, nei vasaros vidury) namų tvarkymo iiiir į dešimtą klasę :))

*

Saulės Spindulėlis

« Atsakymas #12 Prieš 14 metus »
 Aš vasaros pradžioje buvau Anglijoje. O būdama Anglijoje buvau Kings Kroso stotyje, ir prie pertvaros! Na vidūryje birželio grįžau namo.. Nubodžiavau su draugėmis. Birželio 30 d. švenčiau savo gimtadienį, gavau daug nuostabių dovanų, na žinoma pati nuostabiausia buvo: "Haris Poteris ir Netikras Princas".Liepos mėnesis: nuobodybės, draugai, jūra, kompiuteris... Rugpjūčio mėnuo: vėl jūra, draugai naujo draugo susiradimas.... : P   Pabaigoje pasiruošimas mokyklai....

Dabar jau būsiu šeštokė. PAGALIAU mokykla!!!!! Ir susitikimas su Stela Amelija Vy. : )

*

Neprisijungęs Stela Vy

• V kursas
  • *
  • 56
  • Taškai:
« Atsakymas #13 Prieš 14 metus »
Bela, tu dar nepasakei Dinos Craizy..  O gal aš tau svarbesne?