0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Linėja Roberts

• Kerėjimo profesorė
  • *
  • 238
Ats: Nenaudojama klasė
« Atsakymas #435 Prieš 2 savaites »
- Hogvartsas ir skirtas tam, kad vaikai ir paaugliai išmoktų valdyti burtų lazdelę, - šyptelėjo. - O šiaip, niekada negalim žinoti, kur gyvenimas mus nuves. Dar žiemą nebūčiau galėjusi patikėti, jog susidomėsiu augalais. O štai šiai dienai man jie išties patinka.
Ji nusijuokė Auriui prakalbus apie prisiminimus.
- Ak, nejaugi? Ir kokius prisiminimus man reikėtų padėti atgaminti? - neva nekaltai paklausė.
Ji atsisėdo ant purvino stalo, prisitraukė Aurį artyn. Perbraukė pirštais jam per smakrą ir sukrizeno. Jai patiko šitaip jį erzinti.
- Baik jau tu, gi visiškas senolis. Guldau galvą, kad pirmų kursų mokiniams atrodom visiškai seni.
Ji tuo pačiu ir juokavo, ir ne. Jautėsi jauna, tačiau net ir tie, kuriems virš dvidešimt, su Linėja bendravo labai oficialiai, bent jau kol jos geriau nepažindavo. Tai versdavo sutrikti.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 2 savaites sukūrė Linėja Roberts »

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2303
« Atsakymas #436 Prieš 2 savaites »
- Aha. Taip. - Auriui vis mažiau šiuo tarpu rūpėjo kam skirtas tas Hogvartsas. - Taigi. Gyvenimo keliukai nežinomi. - kur ten. Prisiminęs tą šou, kaip ji lėkė su tais vienuolės rūbais prapliupo kvatotis. Kaip tada jis skuodė per tą gatvę, Ir ji iš paskos.
- Nekreipk dėmesio. - Pasakė baigęs juoktis. - Tiesiog prisiminiau tą lėkimą per Oksfordo gatvę.
Kaip jis galėjo gyventi be jos prisilietimų? Be jos pačios. Nesąmonė. Nelabai suprato kaip galėjo su tuo susigyventi. O dabar Nėja čia pat mokykloje ir jis galėjo bet kada ją apkabinti ir ne vien apkabinti.
- Neee. Vaikai su manim kalba kaip su savu. Eik tu yra tokių, kurie kartais dar man sako ką nors tokio... Tarkim Žinai Eleinę iš Švilpynės? Tą šviesiaplaukę penktakursę? Praeitais metais su berniūkščiais gegužę žaidėm vandens karą. Buvo ilgoji pertrauka prieš mano pamoką. Jie suėjo pas mane ir pasiautėm. Tai ji pirma atėjo į klasę nuskambėjus pamokos varpui. Ir kad tu būtum mačius kaip žiūrėjo į mane ir kokiu tonu pasakė. Profesoriau Senkleri... Jūs rimtai? Ji visada mėgsta mane paganyti. Arba Timotis pavyzdžui. Jis kartais irgi... Kad ir šią vasarą aš biškį išsivoliojau smėlyje ir jis man sako rimtu tonu. Kad aš per didelis taip daryti ir kad išsipurvinau. - Et, smagus jo gyvenimėlis. Auris šiuo tarpu net ir nerimaudamas dėl Leo ar Aarono taip galvojo.
- Tarkim tokius prisiminimus. - Apkabino ją, ėmė bučiuoti. Kaip ir tais laikais, kai jie dar buvo mokiniai.

« Atsakymas #437 Prieš 2 savaites »
Timotis linksmas vaikščiojo po pilį. Jam patiko ją tyrinėti, bet tikrai ne visada galėdavo bastytis ten, kur geidžia širdis. Tačiau kai Nėja pradėjo profesoriauti Hogvartse, berniukas pajuto kur kas didesnę laisvę. Auris tapo laimingesnis ir labiau užsiėmęs, tad Timotis gavo galimybę gyventi kur kas laisviau.
Jis vaikščiojo penkto aukšto koridoriais, ieškojo kambario iki pareikalavimo. Niekaip nepavyko rasti. Tačiau berniukas pamatė, kad durys, kurios šiaip visada būna užrakintos, dabar šiek tiek pravertos.
- Alohomora, - mostelėjo savo žaisline burtų lazdele ir tyliai jas pravėrė.
O tada sustojo tarpdury ir tiesiog spoksojo išsižiojęs. Taip, jis jau žinojo, kad vaikai negimsta, kai suaugę tiesiog seilėjasi. Bet tas seilėjimasis jam skambėjo tiesiog siaubingai, o pamatęs tai realybėje atrodė net susidomėjęs.

*

• Kerėjimo profesorė
  • *
  • 238
« Atsakymas #438 Prieš 2 savaites »
Ji šyptelėjo.
- Gal ir juokinga, bet nelabai smagiai jaučiuosi prieš vienuolyną. Ir šį kartą esu itin savanaudiška. Nes sunku susitaikyti su tuo, jog apie tai rašė žiobarų laikraščiai, ką jau bekalbėti apie jų internetą...
Išklausiusi apie tai, kaip vaikai drausmina Aurį, Linėja pasistengė ištarti kuo rimtesniu tonu, nors, aišku, buvo akivaizdu, jog ji juokauja.
- Tai gal jie galvoja, kad tau senatvinė silpnaprotystė.
Bet netrukus Linėjai jau neberūpėjo nei paskui vyrą lekianti vienuolė, nei senatvinė silpnaprotystė. Ji pasinėrė į Aurio bučinius, sėdėdama ant stalo apsižergė jį kojomis.
- Galime tuos prisiminimus papildyti, - sušnabždėjo jam į ausį.
Moralinės normos šiuo metu gulėjo stalčiuje su prisiminimais apie Oksfordo gatvę ir mintimis apie senatvinę silpnaprotystę. Tai kas, kad jie profesoriai. Užsirakins ir viskas. Be to, juk abu mėgo kvailioti, o šitoks azartas santykiams tikriausiai dar niekam nepakenkė.
Bučiniai darėsi reiklesni ir rimtesni, Linėja tarė:
- Užkerėk tas sumautas duris.
Ir tada į jas žvilgtelėjo. Tą pačią sekundę išsigandusi atšoko, grubiai nustūmė Aurį nuo savęs, atsistojo.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 2 savaites sukūrė Linėja Roberts »

*

• *
  • 2303
« Atsakymas #439 Prieš 2 savaites »
- Jos tave suprato juk taip? - O dėl tos informacijos žiobarų pasaulyje jam galvos visiškai neskaudėjo.
- Tada žinok man ta silpnaprotystėmatyt nuo gimimo. - Nusijuokė.
Auris bučiavo ją, rankoms jau taipogi davė daugiau valios, jį kurstė merginos žodžiai. Ir jis jau buvo beimąs lazdelę,kad užrakintų duris. Bet Nėja jį nustūmė ir jam aišku buvo labai aiški to priežastis.
- Va tai tau. - Sumurmėjo.
- Net negirdėjau kada atidarei duris. Ir seniai tu čia? - Auris ramiai atsisėdo ant stalo krašto. Nepanikavo,kad buvo čia užkluptas. Nieko gi tokio dar ir nedarė. Bet rimtai kai vėl liks dviese nesvarbu kada ir kur reikės užrakinti duris. Ir dabar norėjosi Timotį išprašydinti lauk ir pratęsti ką pradėjo. Bet gi jis ir pats turbūt išeis ar gi ne? Tikrai pasinaudos proga, kada galės ramiai vienas klaidžioti po koridorius.

« Atsakymas #440 Prieš 1 savaitę »
Taigi, Auris seilėjosi su Nėja, o tada Nėja pasakė, kad brolis užkerėtų tas sumaustas duris. Per vėlu, pasakė sau mintyse Timotis. Jau viską mačiau.
Tada Linėja pamatė Timotį. Nustūmė nuo savęs Aurį, atrodė išsigandusi, o devynmečiui pasidarė juokinga, jis stengėsi laikytis nekrizendamas, nors matėsi, kad tramdo šypseną.
- Jos neatsidaro, - atsakė broliui, bet vos tik išsižiojo, šypsena kone pasiekė ausis, nors berniukas tikrai stengėsi tvardytis. - Bent jau su žaisline lazdele tai tikrai, - pažvelgė į savo burtų lazdelę, kurią laikė rankoje. - Durys buvo praviros.
Raudonplaukis ėmė vaikščioti po patalpą, neretai pagalvodavo, kas slepiasi už šitų durų. Dabar apžiūrinėjo paveikslus.
- Ką čia darėt? - nejučiom paklausė, itin smalsiai kaip Timočiui.

*

• Kerėjimo profesorė
  • *
  • 238
« Atsakymas #441 Prieš 1 savaitę »
- Taip, suprato, - patikino Linėja dėl vienuolių. - Bet tai vis tiek nepašalina kaltės jausmo. Tačiau jos sakė, kad pasitaiko tokių kaip aš. Kurie ten atvyksta dėl to, jog užsimirštų ar susitvarkytų savo gyvenimą...
Auris į Timotį sureagavo daug ramiau nei Linėja. Ji mokėjo išlikti rami daugelyje situacijų, tačiau tam tikrai nebuvo pasiruošusi. Ir šiaip pagalvojo apie tai, kad vis tik su metais labiau dėl visko jaudinasi ir žymiai daugiau svarsto, kaip pasielgti. Paauglystėje ar išvykusi į gastroles dėl nieko nesukdavo galvos, o dabar yra kitaip.
Timočiui, regis, ši situacija pasirodė juokinga. Vaikas net išdrįso paklausti, ką jie čia darė, o tokio klausimo iš šio berniuko Roberts tikrai nesitikėjo. Ir neatsakė nieko. Auris kur kas geriau pažįsta savo brolį, gal jis žinos, kokius žodžius parinkti?
Ir štai, vėl tos suaugusiojo mintys. Ji pradėjo galvoti apie tai, kad pasielgė neatsakingai. Juk Linėja - nebe mokinė, jie abu su Auriu yra profesoriai. Jų elgesys labai neatsargus. O jeigu būtų užklupęs koks mokinys? Ir nulėktų papasakoti draugams apie tai, ką pamatė?
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 savaitę sukūrė Linėja Roberts »

*

• *
  • 2303
« Atsakymas #442 Prieš 1 savaitę »
Kažin kas didesnė atgaiva sielai? Bučiniai su Nėja ar neišsigandęs ir klausinėjantis brolis? Kuris tiesa galėtų ir išeiti. Bent trumpam.
- Reikės gerai kitą kartą uždaryti. - Linėja atrodė tokia rimta, tarytum pričiupta baisiai siaubingoje situacijoje ir tai kažkodėl juokino. Nutarė, kad reikės paklausti ką ji jau tokio galvojo.
- Bendraujam. Kalbamės, dalyjamės prisiminimais. O tu ką veiki? - Auris jam šuypsojosi.Regis visgi reikės kažkaip išprašyti mažių iš čia. Bet kaip? Kaip tą padaryti, kad jis neįsižeistų ar neišsigąstų?
- O šiaip čia nuobodi klasė. Man atrodo pilyje yra daug įdomesnių dalykų. Ane Linėja? - Pamokėlę gavo gerą. Visada turės tikrinti duris ir jas rakinti. Mokykloje pilna visokių smalsučių. Kurie aišku būtinai ima ir įlenda kur nereikia.

« Atsakymas #443 Prieš 1 savaitę »
- Jūs nekalbėjot, - nuotaikingai pasakė Timotis. - Jūs seilėjotės. Aš vaikštau. Man patinka vaikščioti po Hogvartsą.
O toliau pridūrė tik savo mintyse: ypač, kai yra tamsu. Kai pateksiu į Klastūnyną, pilyje vaikščiosiu naktį.
- Tai kam čia atėjot, jei nuobodu? - paklausė berniukas.
Bežiūrint paveikslus jis pamatė vieną labai baisų. Atrodė lyg žmogus... su išversta oda? Raudonplaukį tiesiog nukrėtė šiurpas ir jis nusigręžė nuo sienos.
Tuomet priėjo prie stalo, ant kurio pro dulkes švietė kažkas žalio. Palietus rankos ėmė lipti. Klasė jam tikrai neatrodė nuobodi, kaip kad sakė Auris.
Berniukas toliau vaikščiojo, pamatė dideles duris, kone susiliejusias su siena. Pabandė jas atidaryti, tačiau jos buvo užrakintos. Prašyti Aurio ir Linėjos, kad atrakintų, tikrai nedrįs. Jau ir taip reikia džiaugtis, kad pavyko patekti į šitą klasę.

*

• Kerėjimo profesorė
  • *
  • 238
« Atsakymas #444 Prieš 1 savaitę »
Linėja nusišypsojo. Suprato, kad Auris nori išprašyti Timotį iš čia.
- Visai čia nenuobodi klasė, - tarė. - Yra daug visokių įdomybių. Auriui ji atrodo nuobodi, nes jis jau ilgai gyvena Hogvartse. O tiems, kurie čia buvo labai seniai arba nebuvo išvis, čia tikrai nenuobodu, - kilstelėjo antakį pažvelgdama į vaikiną.
Jie dar spės prisibūti dviese ir prisibučiuoti. Linėja neturėjo jokio noro tęsti to, ką jie pradėjo. Net jei Timotis ir išeitų, nuotaika nebe ta.
Dalį apie seilėjimąsi moteris praleido. Nežinojo, ką sakyti. Gal ir skambėjo linksmai, bet tik ne tada, kai ne kas kitas, o ji pati buvo pričiupta. Galbūt geriausia būtų nukreipti Timočio mintis kitur.
Jis pažvelgė į vieną iš baugiųjų paveikslų. Rudaplaukė vylėsi, jog vaizdas berniukui neįsirėš į atmintį. Tada jau geriau galvotų apie seilėjimąsi.
- O kokia tavo tavo mėgstamiausia vieta Hogvartse, Timoti? - paklausė vaiko. - Tos durys neatsidaro net su kerais, - pasakė, kai devynmetis pabandė jas atidaryti. - Aš ten irgi niekada nebuvau. Bet tikriausiai ten būtų nuobodu, - kumštelėjo Auriui į petį tramdydama šypsnį.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 savaitę sukūrė Linėja Roberts »

*

• *
  • 2303
« Atsakymas #445 Prieš 5 dienas »
- Bet prieš tai mes kalbėjom. - Ar tu negalėtum vaikštinėti kur nors kitur? - Ir ką gero jau šiandien pamatei beveikštinėdamas po mokyklą? - Regis Linėjos planai skyrėsi nuo jo. Nieko, likus dviese sugražins ją prie to, ką jie pradėjo.
- Šiaip. Norėjom dviese pasikalbėti ir susėdom šitoje nuobodžioje klasėje. - Ak, bet dabar jau tikrai nepavyks Brolio iš čia iškaburkštinti. Tai ką daryti? Galimai visus bučinius reikės atidėti kažkuriam laikui.
- Matai. Tikra nuobodybė. Durys neatsidaro, klasė tikrai nekelia įspūdžio. - Auris ėmė svarstyti kokia galėtų būti pati atokiausia vieta į kurią broliukas galėtų nukeliauti. Gal astronomijos bokštas arba kokia paveikslų galerija ar dar kas.
Kaip ten bebūtų jam vis tiek patiko jį matyti tokį. Tiesiog smalsaujantį ir neįsibauginusį vaiką. Jis kažkuo išsiterliojo rankas, bet auris nieko dėl to šį sykį nepasakė.