0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Dorota Grand

• Burtininkė
  • 124
  • Lytis: Moteris
  • No.
Mokytojų kambarys
« Prieš 15 metus »
Atrodo, visi tie židiniai dabar turėtų nešti nelaimę. Bet kas gali atsispirti tam maloniam traškesiui, kuris pasigirsta užkūrus ugnį? Niekas. Todel čia, mokytojų kambaryje stovėjo didelis pleškenantis židinys, išraizgytas visokiausiais ornamentais ir išpuoštas spalvingom mozaikom. Viskas buvo tiesiog puiku - kvepėjo senais laikais. Net baldai buvo toki... lyg alsuojantys praeities paslaptim, nė nemanydami kam nors jas atskleisti.
Kilimas, einantis per visą kambarį taip pat pridėjo savito žavesio, nors jau kur ne kur buvo apkandžiotas kandžių. Taip orginaliai miela, saugu...

Medinės durys trenkėsi į kitą staktos pusė - sieną, ir subildėjo visu griausmu. Susiraukus įžengė Grandz, tarp pirštų laikydama blizgančią lazdelę.
-Gal per stipriai.. - sumurmėjo apžiūrinėdama duris. Neįbrėžtos, - padėk ją ant sofos.
Mergina žvilgtelėjo atgal, kur paskui tipeno Sanguinary su Tėja ant rankų. Atrodytų visai mielai, jei ne varvantis kraujas nuo kolegės galvos. Na, bet ką jau padarysi kai į tave laido neaiškius žaibus. Matyt bando imituot Dzeusą.
-Ir aptvarkyt žaizdą kiek reikėtų...
Murmėdama sau panosėje juodaplaukė nuslinko prie spintelių, apžiūrinėdama visas alei vienos, ieškodama ko nors, kas pagelbėtų.
Still no.

*

Neprisijungęs Mija SouthWest

• 46
Re: Tiesiog kambarys
« Atsakymas #1 Prieš 15 metus »
Mija vos laikydamasi ant kojų visoje pilyje ieškojo vietos, kur galėtų prigulti. Kabinetas dvokė dažais, tad nuo jų per visą korėdorių dvelkė chemija. jai tas kvapas patiko, tačiau nuo jo raibo akyse.
Pagaliau radusi kažkokias pravertas duris ir sofą kambario kairėje ji įslinko į patalpą. Čia netgi buvo židinys. Kažkur jai pasivaideno keli žmonės, tačiau ji taip blogai jautėsi, kad tiesiog aukštielninka griuvo ant sofutės ir nusisukdama į atlošą suaimanavo:
-Apsimeskite, jog manęs čia nėra, ačiū.
Profesorė apsivyniojo skara, o prie savęs, ant žemės numetė pergamento gabalą su ryškiu užrašu "NETRUKDYTI". Sunkiai alsuodama Amanita greit užmigo ir pradėjo sapnuoti daug avių nardančių Juodojoje jūroje.

*

Varlius

« Atsakymas #2 Prieš 15 metus »
Sanguinary įėjo į mokytojų kambarį ir paguldė merginą ant sofos. Jis ėmė apžiūrinėt kambarį. Hmm.. čia dar nebuvau, bet normaliem žmonėm turėtų būt gan jauku. Nors aš vistiek čia ir toliau užsuksiu tik reikalui esant, bet iš bėdos gyvent galimą..
-Reiktų, bet tiesa sakant aš nežinau kas ir kur čia laikomą. Kažkaip išverst visko nesinorėtų.
Burtininkas iš pradžių priėjo prie ant sienos kabančio didžiulio veidrodžio ir apsižiūrėjo ar pačiam viskas gerai. Kaip po dviejų užpuolimų per vieną vakarą visai gerai atrodau.. Tada patraukė prie didžiulio stalo stovinčio vidury kambario ir ėmė apžiūrinėt stalčius ieškodamas konors naudingo, vienam stalčiui jis rado burtininkų pirmosios pagalbos rinkinį.
-Ei, Dorota šitas gali pravers. Jūs aptvarstykit ją, o aš einu pažiūrėt kas čia dar naudingo guli.
Jis padėjo rinkinį ant stalo ir toliau ėmė knistis po stalčius.

*

• Burtininkė
  • 124
  • No.
« Atsakymas #3 Prieš 15 metus »
Kilstelėjus antakį, kai sušmuturiavo Mija su savo skara, profesorė vyptelėjo ir gūžtelėjo.
-Jokios Amanitos nematau.
Tuomet paėmė tą rinkinį ir šyptelėjo Sanguinary, kuriam būtų pravertės rūbų cheminis valymas... kaip ir jai pačiai. Mergina astiklaupė prie Tėjos veido ir atsargiai atsegė tą daiktą. Paėmus buteliuką su bespalviu skysčiu, užlašino kelis lašus ant žaizdos ir kryptelėjo galvą į dešinę pusę.
-Gal turi pažįstamų kurie už tav galvą sumokėtų krūvas galeonų? - dalykiškai paklausė darbuodamasi rankomis, - tik taip.. smalsu.
Nusausinus žaizdą, profesorė švelniai pridėjo lazdelę prie Kader kakots ir spustelėjo žaizdą.
-Episkey, - sumurmėjo tyliai.
Mažytė žaizda beregint užsitraukė, net gražu buvo žiūrėt. Baigus darbą Grandz sunkiai atsiduso ir susmuko ant grindų, nugara remdamasi į sofos ranktūrą.
-Tik grįšk Hogvartsan, ir jau prasideda linksmybės.
Keista... Įdomu, kodel jis nedėstė anais metais? Kaip ir visi mes, kiek trenktas. Manau pritaps... Bent jau turėtų.
Still no.

*

Varlius

« Atsakymas #4 Prieš 15 metus »
Sanguinary besiknisdamas net nepastebėjo kaip į kambary įėjo dar viena žmogysta- iš pažiūros profesorė. Bet kadangi prie ji pati gulėjo, o prie jos gulėjo labas su užrašu "NETRUKDYTI" nusprendė, kad neverta ir gilintis šiuo metu.
-O tu nustebtum sužinojus kiek tokių draugų prisikaupti galėjo per tuos metus. Hm.. liudytojų po manęs nelabai lieka, nors ką gali žinot.. Aš įtariu ne vienas ir ne du už mano galva krūvas aukso sumokėtu. Deja daug kam jau nepavyko ir nebepavyks - nusijuokė - Man kilo įtarimas, kad tas padaras "Kiauram katile" norėjo mano galvos, bet neįsivaizduoju kaip atsekt mane galėjo. Hmm... nieks gi nežinojo, neskaitant kelių artimiausių žmonių, kad jau kelis mėnesius gyvenu Anglijoj, ir jau tikrai nieks nežinojo kur esu ir kuo šiuo metu užsiimu.. Keista, situacija, bet man visai patinka..
Sangu atsisėdo ant vieno iš fotelių ir ėmė žiūrėt pro langą, kažkur į tolį.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 15 metus sukūrė Sanguinary Black »

*

• Burtininkė
  • 124
  • No.
« Atsakymas #5 Prieš 15 metus »
Įdėmiai žiūrėdama pašnekovui į akis, Grandz pasirėmė ranka smakrą ir dalykiškai linktelėjo. Nudūrus akis žemyn, mergina atsiduso. Tik staiga... Kambarį užpildė lengvas juokutis, o jo savininkė buvo pati Dorota. Vis dar kikendama ji pasirėmė į atlošą ir trūktelėjus prisitraukė, tuomet prikando lūpą.
-O tu toks slapukas...
Papurčius galvą Grandz pažvelgė į saldžiai miegančią Tėją. Kaip jai gerai šiuo momentu... Niekas jai nerūpi. Gali sau skrajonti kur tik nori. Kad taip mes visi sugebėtume... Pasikasius kaklą, profesorė atsistojo priešais židinį, nugara į Sanguinary.
-O tavo mintys kaip atversta knyga. Jau kad įkliuvai, tai turėsi viską ir papasakot, - vyptelėjo liepsnai.
Abiejų jos rankų nagai įsirėžė į odą, pro megstinį. Taip ir girdėjosi draskomų siūlių šiugždesys. Rausvos merginos akys lėtai nuslinko per patalpą. Jie visi, įskaitint ir ne prie ko Miją, atrodė kaip po kokio gero vakarėlio. Nors taip nebuvo. Atrodo, laisvalaikiui jau nebėra laiko. Tik bėgti, kovoti, gintis, ir narplioti painias mintis su dar painesniais klausimais apie gyvenimą. Blah.
-Tai gal jau einam ten? - tarstelėjo.
Still no.

*

Varlius

« Atsakymas #6 Prieš 15 metus »
Iš netikėtumo Sanguinary vos nepaspringo nors nebuvo kuo. Kurį laiką tylėjo, bet pagaliau kai sutvardė pyktį prašneko:
-O tu legilimantija užsiiminėji? Kas per įžūlumas svetimas mintis skaityt. Kita kart žinosiu, jog būnant su tavim reik smegeninę užsidaryt.
Sanguinary atsistojo, pažiūrėjo pro langą link miško, į kurį nuėjo keli siluetai, į mišką kuriame spindėjo kelios ugnelės, galbūt laužai ten gyvenančių sutvėrimų, galbūt akys. Tada nukreipė akis į dangų, į pro debesis prasišviečianti mėnulį.
-Rodos ir vėl ilga naktis laukia. - sau sumurmėjo, tada atsisuko į Dorotą - Turbūt galim grįžt, vistiek tą padarą sugaut reik. Na, o kadangi įsipainiojai ir tu į šitą reikalą, turbūt teks bent kažką papasakot apie savo praeitį, kai tik būsi pasiruošus, duok ženklą ir keliaujam.

*

• Burtininkė
  • 124
  • No.
« Atsakymas #7 Prieš 15 metus »
Sumirksėjus nekaltom akytėm Dorota gūžtelėjo pečiais ir pasivalė užsilikusias dulkes ant nosies galiuko.
-Negaliu visiškai paneigti... bet jau Die, labai garsiai galvoji... - sukrizeno.
Mergina paskutinį kartą žvilgtelėjo į du miegančius siluetus kambaryje. Dzingtelėjo idėjo. Grandz nuėjo ties "NETRYKDYTI" ženklu, ir tiesiog vienu rankos mostu nutraukė Mijos žalią skarą. Negana to, dar pabaksnojo ją pirštu.
-Mija, prižiūrėk Tėją. Kapiš.
Vėl užmetus ant jos veido jau kiek apgalmžytą skarelę, juodaplaukė vyptelėjo vyrui ir įsikišus lazdelę į kišenę praėjo pro jį, šį kartą ranka atidarydama duris. Ji stabtelėjo ant slenksčio, nes tas keistas jausmas; praeities jausmas nutvilkė ją. Štai ir vėl prasideda.. Tiksliau, niekad ir nebuvo pasibaigę.
-Eime jau.
Mostelėjus, Dorota žengė pro duris, o paskui ją ir Sanguinary. Tykiai tykiai, ir jie abu ištirpo nakties tamsoje, ir tik pelėda, stebinti viską iš ištręšusios drevės neramiai suūkė pati sau.
Still no.

*

karolizx

« Atsakymas #8 Prieš 15 metus »
To įslinko į kambarį. Jautėsi kaip šuniui aštunta galūnė. O gal ir neaštunta, gal devinta, jis nelabai draugavo su matematika. Vaikinas išvydo knarkiančią Miją ir nusprendė pasilabinti. Juk taip mėgstu žadinti žmones... praktikuodavausi su pussesere.. jėga, tik truputį skaudėjo kai ji mane trankė su ta savo magiška kuoka... Todas palietė pakaušį toje vietoje kur buvo žaizda ir susiraukė kaip ką tik pauostęs šūdą ant lopetos.
-Pergamentas... - numykė To ir  perskaitė: - Ne-tr-u-k-dy-ti. Hm. Netrukdyti tai netrukdyti, nieko čia nepakeisi, - dar baisiau susiraukė ir atsisakė savo ketinimų pasilabint (pačiu laiku).
Tėja irgi, rodos, miegojo. Visi miega ir miega. Užkniso. Staiga Baudenas lazdelės mostu užkūrė ugnį židinyje, tuomet pasirideno po sofa, išsibūrė antklodę ir pergamento.
"NETRUKDYTI. Kai pabundu būnu piktas lyg širšinas, tik šiknoje neturiu geluonies." užrašė ant lapo.
ToTo pergamentą pastūmė iš po sofos, užsiklojo antklodę ir užknarkė. Kambary girdėjosi tik knarkimas ir degančių malkų traškesys.

**
Po kelių valandų Todas išsirito iš po sofos, pergamento lapą sudegino židinyje ir išbindzeno į koridorių.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 15 metus sukūrė Todas Baudenas »

*

Neprisijungęs Mija SouthWest

• 46
« Atsakymas #9 Prieš 15 metus »
Mija kilstelėjo antakį. Jos skara voliojosi kažkur kitame kambario gale ir rodės, jog į ją būvo susisukęs kažkoks gyvis. Ji mostelėjo ranka kažką burbėdama ir skara kaip mat apsivijo jai aplink pečius.
Sunkiai stodamasi ji paspyrė pergamentą su didžiuliu užrašu NETRUKDYTI ir atsistojusi pasirąžė. Jos veidas buvo apsiblausęs, lūpos nusvirusios žemyn tarsi liūdno mimo. Profesorė greičiau buvo panaši į nuo vilko bėgusią avį, o ne į šiek tiek kvankštelėjusią herbalogę.
Tris kart apsisukusi aplink ji stvėrė už durų rankenos ir suplėvesavus skarai ore galėjai jausti tik jos levandų kvapo rankų kremą.

*

Neprisijungęs Xantoria Taraxanum

• Burtininkė
  • 65
« Atsakymas #10 Prieš 15 metus »
Koja už kojos, žingsnis po žingsnio. Moteris su keistai svajinga išraiška, beveik sunkiai atsispirdama pagundai pačiupinėti sienas, įslinko į seniai pamirštą ir ne itin lankomą mokytojų kambarį. O kas kaltas?...Patys... Esam labiausiai užimtos personos... Nag gal ne visi. Reiktų kalbėti už save. Ai, visada bus pirmas kartas. Man šiandien. Jau treti...Vaje, velniai mane rautų, jau Ketvirti metai trynuos šioj mokykloj. Kas galėjo ir patikėti. Na bent jau aš tai ne. Arba senstu ar ba tingstu. Arba tas ir tas. Nė pati nepajusiu kai pavirsiu sukriošusia tarka, kuri pusaklė šmirinės šios mokyklos koridoriais bandydama būti mokytoja. O kad jau pagalvojau apie tai. Rodos kuo ilgiau čia būnu, tuo mažiau sveiko proto lieka. Magijos Istorija, kad mane kur. Hm... Teks suktis iš padėties arba gražiai lėkt iš darbo. Žavumėlis.... Kamuojama tokių ir panašių apmąstymų Xantoria sudribo į aukštą gilų krėslą. Aplinkui pakilo dulkių debesėliai. Nerūpestingas mostas lazdele ir nešvariomis grindimis jau lingavo miniatūriniai pilki drmabliai. Iš dulkių.
Disclaimer: Ideas and opinions expressed by Xantoria are fictional and in no way represent the real person behind this character.

*

Neprisijungęs Beatrice Mae Peck

• VII kursas
  • *
  • 292
  • Taškai:
    • YOUSHOULDBURN
« Atsakymas #11 Prieš 15 metus »
Profesorė ramiai ėjo link mokytojų kabarį. Jis buvo nykus - matosi, kad retais kas čia lankosi. Ant krėslo ji pamatė dar vieną profesorę, apie trisdešimties metų.
- Hm... Sveika. Aš Qrane, nauja astronomijos profesorė. Tu turbūt... Magijos istorijos profesorė? Atleisk, dar nelabai įsiminiau visus profesorius. Tik nuo dabar pradedu čia dirbti...
Qrane pažvelgė į profesorę. Jos plaukai buvo ilgi, karamelinio atspalvio. Manau, ji čia nepirmus ir ne antrus metus dirba...

*

• Burtininkė
  • 65
« Atsakymas #12 Prieš 15 metus »
Ragana lazdele pavarė dramblius į sieną ir šie pranyko. Tik tuomet tingiai pakėlė galvą ir akimis įsigrežė į merginą:
- Esate puikiai informuota. Xantoria Taraxanum.- Ji linktelėjo prisistatydama,- Girdėjau daug profesorių pasikeitė. Na bent su vienu jau susipažinau. Jumis,- Xan šykščiai šyptelėjo. Tuo tarpu rusvos akys tiriamai nužvelgė pašnekovę, bet jokių minčių nekilo. Taraxanum galvoje buvo lyg išluota. Juk jau išmokai, kad negalima knygos vertinti pagal viršelį....
 Moteris kostelėjo nutraukdama nejaukią tylą ir mandagiai, tačiau be didelio entuziazmo pasiteiravo:
- Kaip patinka Hogvartse?
Per visą laiką Xantoria iš krėslo nė nepajudėjo, tik mantijos gilumoje nukišo lazdelę.
Disclaimer: Ideas and opinions expressed by Xantoria are fictional and in no way represent the real person behind this character.

*

Neprisijungęs Beatrice Mae Peck

• VII kursas
  • *
  • 292
  • Taškai:
    • YOUSHOULDBURN
« Atsakymas #13 Prieš 15 metus »
- Malonu, šyptelėjo ir prisėdo prie netoliese buvusio krėslo.
Išgirdusi Taraxanum klausimą, pasakė:
- Na, visai neblogai. Aišku, dar neįpratau, kadangi tai pirmieji mano karjeros mokymo metai, tačiau tikiuosi, kad priprasiu, - atsakė šyptelėjusi. - O kiek metų jūs dirbate Hogvartse?
Nežinau... Kaip man čia taip. Nelabai draugišką... O gal tik dabar? Nors... Koks skirtumas. Šiaip ar taip nėra iš to naudos. Qrane šiek tiek pamąstė ir prisiminė, jog turėjo išsiųsti laišką vienam žmogui.
- Atleiskit, tačiau jau turiu eiti. Iki , - atsisveikino ir išėjo iš mokytojų kambario.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 15 metus sukūrė Qrane Moris »

*

• Burtininkė
  • 65
« Atsakymas #14 Prieš 15 metus »
Moteris dar kartą nužvelgė pašnekovę ir jai kalbant lėtai linksėjo galva lyg sena bobutė. Kai ta mintsi šovė į galvą šyptelėjo.
- Aš čia jau nebe pirmus,- Taktiškai, kad nenori atskelisti prasitarė Xantoria.
Išeinančiai merginai ji vėl mandagiai linktelėjo,- Linkiu visokeriopos sėkmės mokykloje.
Turiu daug ką apsmastyt, bet tiesiog gėdingai tingiu. Pats laikas nešdintis ir man iš čia ir prasibalškyt. Gal lauke? Taip, lauke šalta. Pašaldysim smegensi, pramankštinsim kojas. Ne. Pramankštinsim smegensi, pašaldysim kojas.
Taraxanum pakilo nuo krėslo iš "oro" ištraukė storą apsiaustą ir apsiautė. Moterį nukratė šiurpas pagalvojus apie būsimą šaltį, bet tai tik dar labiau pakėlė norą pabėgti iš buvimo tarp keturių akmeninių sienų. Skambiai trinktelėjo durys ir Xan jau lėkė koridoriumi.