0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Deklanas W. Senkleris

• III kursas
  • *
  • 222
  • Taškai: 23
  • Not good enough.
Jūs tik pagalvokite! Šita pasikėlusi mergiotė prisipažino kažko nežinanti? Deklanas kilstelėjo antakius, bet nutylėjo. Šlykštus tėvo elgesys privertė susimąstyti apie savąjį. Taigi reikia bent pasistengti elgtis gražiau. Kol kas. Na, bent jau iki anas išsinešdins iš mokyklos.
Apie tai, kad tėvas dirba Hogvartse, žinojo tik Eliotas, Džefas ir Maiklas. Bent jau taip tikėjosi Deklanas. Na, dar Aurora, nors apie ją berniukas dažnai pamiršdavo. Bet kuriuo atveju tikėjosi, kad žiob... Leticija to nežino.
- Jis sugeba keisti spalvas, - trumpai paaiškino. O tada baisiausiai nustebo: Leticija kažką papasakojo apie save.
- Kaip dovana gali būti per prasta? - pasipiktino Deklanas. Žinoma, dar ne taip seniai pats dažniausiai gautus daiktus įvertindavo būtent taip, bet dabar atrodė, kad dovaną kaip netinkamą numestų nebent tėvas. Taigi pridūrė: - Ji kvaila.
Jau ketino eiti pristatyti savo gyvūno, kai išgirdo dar vieną stulbinančią frazę.
- Žiūrėk, turime kažką bendro. Gal tu mano sesuo? - kandokai paklausė. Į tai, kas buvo beveik atsiprašymas, nereagavo. Nors bjaurus tėvo elgesys skatino apgalvoti savąjį, Deklanas ištarti "atsiprašau" dar nebuvo pasiruošęs.
Mus žemino, bet mes nepažeminti. Pažeminti tie, kurie taip elgėsi. E. M. Remarque

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• VII kursas
  • *
  • 539
  • Taškai: 112
Kaja taip jaudinosi, buvo balta kaip popierius. Bet sugebėjo išgirsti, ką sakė profesorius. Toliau mokinei kalbant sakinius sudėlioti rišliai darėsi vis sunkiau.
- Čia yra... yra čia... japoniškasis... gaidukas. Žuvytė tokia va... raudona. Gaidukas... Aš nežinau, ar čia berniukas, ar mergaitė... Mano draugai... - trumpam užsikirto.
Ar Adrijas ir Sakura tikrai yra jos draugai? Ar tiesiog pora, kuriai gaila nevykėlės Kajos?
- Mano draugai sako, kad galima uždėti vardą... kuris tiks abiems. Ir mergaitei, ir berniukui... Bet neradau nei vieno gražaus...
O elgesys. Koks žuvytės elgesys?
- Ji tiesiog... plaukioja, - šiaip ne taip išlemeno.
Ir tada jau Kaja nuėjo atgal į savo darbo vietą. Ėmė po truputį atgavinėti normalią veido spalvą.