0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 674
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
Forumo rinkimai '24
« Prieš 2 dienas »
Forumiečiai!

Metas pradėti rinkimų magiją!

Šį kartą kasmetinį renginį organizuoju aš, tad labai tikiuosi, kad noriai dalyvausite!

Pirmasis žingsnis mūsų kasmetiniuose forumo rinkimuose – tai jūsų galimybė sukurti pačias įdomiausias nominacijas!  Ar norite „Metų profesoriaus“ titulą suteikti kažkam ypatingam? Galbūt Metų juokdarys ar Įkyriausias forumietis yra tos nominacijos, kurias norėtumėte matyti šiais metais? Siūlykite nominacijas jau dabar!

Nominacijos, kurios iškart patenka į kitą etapą:

Citata
Forumo nariai:
Metų naujokas
Metų senbuvis
Metų pažanga (forumietis, padaręs didžiausią progresą, labiausiai patobulėjęs)
Metų pelėda (tas, kuris daugiausia „ūbauja“ pelėdyne)
Aktyviausias forumietis
Draugiškiausias forumietis
Kūrybiškiausias forumietis
Ramiausias forumietis
Rūpestingiausias forumietis
Forumo siela

Personažai:
Metų profesorius
Metų grifas
Metų klastuolis
Metų švilpis
Metų varnas
Metų personažas (geriausiai išvystytas personažas)
Metų RPG pora (gali būti grįsta draugystės, giminystės ar kitokiais santykiais, nebūtinai romantiniais)
Metų frazė

Taigi, jei norite, kad šių metų rinkimuose galėtumėte išrinkti pikčiausią, o gal kaip tik laimingiausią narį, rašykite man asmeninę žinutę su siūlomomis nominacijomis jau dabar!

Kadangi šis etapas visada susilaukia mažiausiai dėmesio, nusprendžiau jį sutrumpinti, tad nominacijas siūlyti galite iki spalio 5 d.!

P.S. Naujovė! Bandydama pasiekti didesnį susidomėjimą renginiu, dalyvavimas kiekvienoje etape atneš jums po 10 siklių (pervesta bus pasibaigus renginiui)!
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.