0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Arwen Evenstar

• Hogvartso direktorė
  • *
  • 202
  • Lytis: Moteris
  • miau
    • Sparnuota
Planuojami renginiai
« Prieš 4 mėnesius »
Renginius gali organizuoti bet kuris forumo narys. Apie planuojamą organizuoti renginį reikia pranešti šioje temoje, kad keli nariai panašiu metu nesuorganizuotų to paties ar panašių renginių. Jei reikia, galima sukurti apklausą, kartu su siūlomu renginiu, ir pasiteirauti, ar bus dalyvaujančių.

Prizus gali suteikti administracija. Tam reikia po įvykusio renginio užpildyti šią formą. Prašymai peržiūrimi kartą per savaitę, pirmadienį.

Prizus ir jų dydžius parenka renginio organizatorius, tačiau jei sugalvojamas nelogiškas dydis (pvz. per didelis galeonų kiekis), administracija perveda logišką pinigų kiekį, o likusią pinigų sumą organizatorius turi skirti iš savo kišenės.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 695
  • Religijas ir demonus tiek pat mylinti keistuolė.
Ats: Planuojami renginiai
« Atsakymas #1 Prieš 4 mėnesius »
Nuo spalio 1 (data gali keistis keliomis dienomis) - forumo rinkimai.
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 695
  • Religijas ir demonus tiek pat mylinti keistuolė.
« Atsakymas #2 Prieš mėnesį »
Gruodžio 20-27 dienomis - gražiausios eglutės konkursas.
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Vėtrūnė Kristė de Leighi

• Menininkė
  • 208
  • Kas nusprendžia, kas yra „teisinga“?
« Atsakymas #3 Prieš 1 savaitę »
Sveikučiai, draugai (giggle)
Man pačiai taip pat netikėta, kad čia rašau, kaip ir, jaučiu, tiems, kurie skaito šį pranešimą. Aš? IH? Kiek laiko čia nebuvau? Užvis keisčiausia - grįžimo priežastis: užplūdus nostalgijai ir paslampinėjus po senus archyvus, užėjo noras ne tik vėl rašyt, bet ir prisimint didingus laikus, kuomet sugebėdavau pratempt tokio dydžio renginius kaip BTT, kvidičas, sniego žaidynės ir adventas. Ot buvo laikai... :oo

Žodžiu, prie reikalo. Užsimaniau kažką panašaus sukurti vėl. Renginio stilius būtų panašus į kvidičą ir žaidynes, kur reikia per kelis rpg ratus reikia rašyti postus, rinktis veiksmą, taškus ir t.t. Bet tokį renginį suorganizuot ir tuo labiau sugalvot idėją nuo nulio yra DIDŽIUUUUUULIS darbas. Ir aš turiu omeny didžiulis. Tad jei jau padarysiu, nesinori, kad idėja nuplauktų veltui. Pagrindinė priežastis kodėl čia rašau - klausimas, ar būtų dalyvaujančių? Seniai čia nebuvau, kiek man žinoma, aktyvumas kritęs, tad gal reikėtų įvesti naują taisyklę ir leisti dalyvauti su keliais personažais? (aišku, dėl prizo galėtų kovoti tik vienas nuo autoriaus) Personažai galėtų būti tiek mokiniai, tiek suaugę. Norėčiau minimum bent 4 žmonių, tad ar paeitų? Nes šiaip labai norėčiau vėl prie šito reikalo sugrįžti (angel) Leiskit man žinoti, jei galimai dalyvautumėt, parašydami asmeninę žinutę. Ir galit pridėti savo nuomonę apie personažų skaičių nuo autoriaus ir kitas idėjas ❤

Pranešiu šioj temoj ar renginys įvyks, priklausomai nuo susidomėjimo. 💛

*

Neprisijungęs Vėtrūnė Kristė de Leighi

• Menininkė
  • 208
  • Kas nusprendžia, kas yra „teisinga“?
« Atsakymas #4 Prieš 1 savaitę »
Turiu minimalų norinčiųjų dalyvauti skaičių, tai bandysiu organizuoti! (angel)
Galvoju bandyt vasario mėnesiui (valentinio diena neįtakotų renginio temos), gal antrai savaitei?.. Ar tinka datos, ar derinam kitas?

*

Neprisijungęs Dafydd Carwyn Llewellyn

• Menininkas
  • *
  • 2280
  • Lytis: Vyras
  • Tingėti - Llewellyn'ų prerogatyva.
« Atsakymas #5 Prieš 6 dienas »
Taip iš anksto pranešu, bet planuoju velykinę/pavasarinę viktoriną. Tikriausiai aplink Velykas, nors net neprisimenu, kada jos bus. :D