0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 673
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
Hello, turbūt visi žinote, kas yra faktas, ar ne?;DD Šiame kontekste, tai reiškinys, veiksmas, dar kažkas, kas TIKRAI įvyko. Taigi, ši pamoka būtent apie tai, klausimai bus 5, kiekvienas vertas dviejų taškų.
So...

1. Kas yra faktas? Paminėkite nors vieną magijos istorijos faktą.

Į klausimą atsakykite savo žodžiais, nekartokite kitų atsakymų.
Klausimas iki rytojaus 10h.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš mėnesį sukūrė Erka Forrm »
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 673
Kiti klausimai bus labiau kūrybiniai, aš parašysiu arba magijos istorijos faktą, arba visiškai išgalvotą dalyką (iš HP ar FG), jūs turėsite parašyti, faktas tai ar ne. Jei faktas, kaip tą įrodyti, jei ne, kodėl tai negali būti tiesa.

2. Hogvartso mūšis.
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Deklanas W. Senkleris

• II kursas
  • *
  • 100
  • Taškai: 61
Faktas. Mūšyje dalyvavo labai daug žmonių, todėl šis įvykis turi daugelį liudininkų. Vadinasi, jis niekaip negali būti išgalvotas.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 673
Deklanas - 2 t.

3. Uždraustojo miško sudeginimas.

*

• II kursas
  • *
  • 100
Išgalvotas dalykas. Jeigu tai būtų faktas, visi mokiniai tai žinotų, to būtų mokoma magijos istorijos pamokose. Be to, Uždraustajame miške gyvena daugybė padarų, kai kurie iš jų - labai seniai. Jeigu miškas būtų buvęs sudegintas, jie būtų žuvę (sunaikinti), tad dabartiniame miške (jeigu jis egzistuotų) gyventų tik nauji gyventojai.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 673
Deklanas - 2 t.

Raganų teismai, deginimai.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš mėnesį sukūrė Erka Forrm »

*

Neprisijungęs Kristupas Danil

• III kursas
  • *
  • 88
  • Taškai: 28
  • Neprasidėk su žvalgais.
Faktas. Daug raganų buvo sudeginta, tad jų šeimos, jei dar gyvos yra liudininkai. Be to, apie tai mokoma magijos istorijos pamokose.

*

• II kursas
  • *
  • 100
Faktas. Nors raganų teismai yra senas dalykas, vis tiek yra saugojami išrašai, kurie įrodo, kad jie iš tiesų egzistavo.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 673
Kristupas - 0 t. Pirmasis argumentas būtų geras, jei ne faktas, kad raganų teismai vyko XV - XVIII a., todėl jų giminaičiai negalėjo išgyventi. O dėl antrojo punkto, jį jau buvo paminėjęs Deklanas, o kartoti negalima.
Deklanas - 2 t.

5. Pamąstykite, ką daro/darė burtininkai, kad melagingų įvykiai, faktai ir pan. nepaplistų.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• *
  • 673
Ačiū už dalyvavimą pamokoje, taškai surašyti.