0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Ats: Veikėjų laiškų tema
« Atsakymas #30 Prieš 6 mėnesius »
Auri Senkleri,

Tikiu, kad puikiai suvoki, kodėl atvykau į Kiauliasody - susitikti su seserimi. Šis miestelis netoli vienos pagrindinių magijos mokyklų - Hogvartso. Kadangi yra didelė tikimybė, kad ji mokosi būtent čia, o tu šioje mokykloje dėstai, neabejoju, kad puikiai žinai, mokosi ji čia ar ne.

Prašau, būk geras, jei ji čia mokosi, pasikalbėk su ja ir paprašyk, kad kada atkeliautų su manimi susitikti - labai noriu ją pamatyti ir su ja susipažinti. Taip, puikiai suprantu, kad praėjo šitiek laiko, bet ji visgi mano sesuo...

Labai prašau, susisiek,
Džamilė.

*

Neprisijungęs Auris Senkleris

• Apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius
  • *
  • 2042
« Atsakymas #31 Prieš 6 mėnesius »
Džamile,

Kai gavau tavo laišką susitikau su ja. Mes kalbėjomės. Aš jai papasakojau apie tave. Palydėsiu rytoj Leticiją į Tris Šluotas, būsim ten apie dvyliktą po piet. Ar taip tiktų?
Ji labai nustebusi. Nieko nežinojo apie savo tikrąją šeimą. Ją augina žiobarai, įsivaikino ją. Bet dabar, kai jie sužinojo apie jos galias... Na jie nusiteikę prieš magiją ir gali išmesti ją iš namų. Aš juos pažįstu. Jie jau buvo įsivaikinę kitą vaiką, ta mergaitė irgi pasirodo buvo burtininkė ir kai jie tai sužinojo mergaitė atsidūrė vaikų namuose. O tada jie paėmė Dar mažą Leticiją, tavo seserį.
Dabar jos pavardė Leticija Mendel ir jai dvylika metų.
Ji gerokai nusiminusi ir manau pasimetusi dėl tos visos situacijos su savo įtėviais.
Man atrodo, kad tikrai džiaugiasi dėl to, kad atsiradai. Nors kaip ir rašiau yra nustebusi.

Džamile, atsiprašau, kad kai tada susitikome miestelio stotyje pradėjau tau aiškinti. Bet tiesiog žinau kaip gali būti tokiame mažame miestelyje. Būk atsargi. Venk Šerno galvos užeigos. Geriau ten neik. Ten renkasi nelabai aiškūs žmonės ir kas nors gali tave pažinti.
Aš rimtai.
Pasisaugok.
Iki rytojaus.

Auris

*

Neprisijungęs Kaede Siobhán OConnor

• IV kursas
  • *
  • 148
  • Taškai:
  • „Jeigu lemta žūti, mirsiu kaip nugalėtoja.“
« Atsakymas #32 Prieš 6 mėnesius »
[laiško popierius aplietas ašarom, vietomis pasiliejęs rašalas ir neįmanoma įskaityti raidžių]

Labas, tėti,

Am, kaip gyveni? Turbūt keistas klausimas, žinant aplinkybes, bet... Kaip leidi dienas? Ar netrūksta maisto? Gal atsiųsti pelėdą su maistu, nugvelbtu nuo pietų stalo?
Noriu, kad žinotum, kad... man tavęs trūksta. Atsiprašau už viską ką pasakiau ir ko nepasakiau, kai buvom susitikę. Labai viliuosi, kad kada galėsiu užsukti dar. Arba sutrumpins bausmę.
Labai tikiuosi, kad gausi laišką. Ir turėsi galimybių atrašyti, norėčiau išgirsti bent žodelį iš tavęs.
Nežinau ką rašyti daugiau, bet... myliu tave.

Tavo Kaedė.
„Kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais“

*

Neprisijungęs Eliotas Llewellyn

• III kursas
  • *
  • 566
  • Taškai: 88
  • Tingėti - Llewellyn'ų prerogatyva.
« Atsakymas #33 Prieš 5 mėnesius »
Mama!

Mokslo metų pradžioje nutiko toks reikalas. Aš... Pabandžiau vieną dalyką. Na, pabandžiau užvaldymo užkeikimą. Su Džefu. Per Aurio pamoką. Jis papasakojo apie tuos kerus, ir man buvo įdomu pabandyti! Nepavyko, bet jis vis tiek labai supyko. Ne Džefas, nes jam irgi buvo įdomu! Auris net areštą man paskyrė! Ir pasakė, kad kadangi aš neturiu daug patirties, galėjau sugadinti Džefo protą. Bet man atrodo, kad taip negali būti. Mama, ar įmanoma sugadinti protą su tais kerais? O gal Auris tik bandė mane apgauti? Šiais metais jis iš viso kažkoks piktas ir ilgą laiką net neleido sėdėti su draugu!

Tik nieko apie tai nesakyk tėčiui!

E.

[Matosi, kad laiško gale yra prirašyta daugiau teksto, bet stengtasi jį užbraukyti taip, kad neišeitų perskaityti. Pasistengus galima įskaityti, kad yra paminėtas Rachel vardas]

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 678
  • Lytis: Moteris
  • Einu į tūliką, parašyk žinutę, kad nebūtų nuobodu!
« Atsakymas #34 Prieš 5 mėnesius »
Gerbiami ponai Llewellyn,

Esu Erka, Hogvartso burtų ir kerėjimo mokyklos magijos istorijos profesorė. Norėčiau pakalbėti apie jūsų sūnų Eliotą. Pamokose jis mieliau bendrauja su draugais, nei mokosi, nemėgsta dirbti, tik domisi dalykais, kurie jam pačiam įdomūs. Tačiau nesistebiu - tokie yra dauguma šiuolaikinių paauglių.

Man labiau nerimą kelią tai, jog jis nejaučia ribų. Vis pasitaiko, kad jis pradeda ant manęs rėkti, kas, mano nuomone, nėra adekvatu. Kartą tai nutiko dėl to, kad jis, nesusipratęs kas nutiko, manė, jog gina sesutę. Tokį atvejį dar galėčiau pateisinti, nors ant manęs ar ant kažko kito rėkti Eliotas tikrai neturi teisės. Tačiau metų eigoje jis visiškai nebejaučia ribų - atrodo, rėkia, kada tik nori, kada tik jam patinka. O kur dar nepagarbus bendravimas su manimi...

Taip pat, praeitais metų buvo vienas incidentas - dvynių namų darbai buvo visiškai vienodi! Tada pasikalbėjau, jei neklystu, nusirašinėjo būtent Eliotas nuo Oliverio. Dabar to nebematau, laimei.

Prašyčiau kada atvykti pasikalbėti, mat pati nebežinau, ką daryti. Kalbame ne tik apie jo elgesį, ar nemalonius mano pačios jausmus, tačiau (pirmiausia!) ir apie jo ateitį. Tai būtina spręsti, tačiau jau pati nebežinau kaip.

Tikiuosi, šis laiškas jus pasieks.
Pagarbiai, Erka Forrm.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 5 mėnesius sukūrė Erka Forrm »
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Eion Faolán Bláán Breathnach

• VI kursas
  • *
  • 855
  • Taškai: 67
  • Su kuo sutampi, tuo ir pats tampi.
« Atsakymas #35 Prieš 5 mėnesius »
Gruode,

nežinau, kaip tau tai pasakyti. Prieš keletą dienų sužinojau, kas yra mano tėvai. Buvau su jais susitikęs. Pasirodo, tai jie pasirūpino, kad mano gyvenimas būtų toks, koks jis buvo. Jie mane specialiai paliko Airijoje, nes norėjo, kad užaugčiau žmogumi - jie taip kalbėjo. Jie yra juodieji magai ir Aurio priešai. Jis mane palydėjo į tą susitikimą ir jo metu nukentėjo, tad dabar yra ligoninėje.

Gruode, neįsivaizduoji, kaip aš blogai jaučiuosi. Žinoti, kad atsiradau iš tokių žmonių, yra tiesiog... Tragiška. Nebegaliu būti Hogvartse tarp normalių žmonių. Nesijaučiu čia gerai. Nežinau ką daryti toliau, kaip gyventi. Artėja egzaminai, bet nepajėgiu apie juos galvoti. Neturiu su kuo pasikalbėti ir noriu tiesiog nuo visų pasislėpti.

Atsakymo nereikia, nes nieko nepakeisi. Norėjau tik papasakoti apie šitą naujieną.

Eion
Visi mes norim būti įdomūs, svarbūs ir reikalingi, ar ne? Ypač tiems, kurie mums patiems yra įdomūs, svarbūs ir reikalingi. Ką daryti, jeigu taip nėra? Gana paprasta: išmok būti neįdomus, nesvarbus ir nereikalingas. Išmok dėl to nesijausti blogai. Išmokus gyvenimas pasidaro žymiai paprastesnis. Taip spėju, nes buvimas niekam neįdomiu, nesvarbiu ir nereikalingu padaru vis dar skaudina. Bet aš mokausi. Galbūt vieną dieną galėsiu žodžius patvirtinti ar paneigti.

*

Neprisijungęs Gruodė Rimeikaitė

• Burtininkė
  • 451
  • Personažas priklausė Alanas Senkleris
« Atsakymas #36 Prieš 4 mėnesius »
Eion,

Niekas nepasirenka savo tėvų. Nepasirenka gimimo ir kur gims. Tu neturi dėl ko savęs kaltinti. Prašau pagalvok apie tai. Pasistenk aprimti.
Viskas Auriui bus gerai.
Įsivaizduoju, kad nerimauji. O sužinoti tokį dalyką apie savo tėvus, sužinoti, kad jie taip su tavimi pasielgė labai sunku. Galėčiau kelionmilčiais atvykti, bent jau dalinai, kad galėtume pasikalbėti. Labai norėčiau atvykti.
Laikykis
Ir prisimink, kad tai ne tavo pasirinkimas. Tėvų nepasirinksi.
Parašyk ir atvyksiu per židinį.
Apkabinu

Gruodė

*

• *
  • 2042
« Atsakymas #37 Prieš 3 mėnesius »
Sveikas Dafydd

Vakar su Miriam apturėjau tokį pokalbį. Viskas prasidėjo nuo pamokos. Mokėmės apie atkeikimus. Na žinai, kartais magai užkeri buitinius daiktus ir jie tampa pavojingais. Tai mokėmės kaip juos nukenksminti. Ji paklausė ar nepamokyčiau ne atkeikimų, o tų užkeikimų. Pasakiau, kad ne.
Po pamokos kalbėjomės toliau. Miriam atrodo, jog nemėgstu jos. Kad kalbinu mažiau nei kitus ar kad su dvyniais elgiuosi kažkaip kitaip nei su ja. Ji klausė ar taip yra todėl, kad ji jaunesnė, ar todėl, jog yra mergaitė. Bandžiau išaiškinti, kad taip nėra. Nes taip ir nėra. Miriam man pasirodė drovesnė, kaip Oliveris. Todėl nenorėdavau užversti jos klausimais ar panašiai. Maniau, kad pati taip įsidrąsins, kad duosiu jai erdvės kaip Oliveriui. Bet nesu tikras ar ji tuo tiki. Manau ne. Kaip manai kodėl taip yra?
Tiesiog pagalvojau, kad reiktų tau tai papasakoti.
Iki.
Auris.

*

Neprisijungęs Dafydd Carwyn Llewellyn

• Menininkas
  • *
  • 2103
  • Lytis: Vyras
« Atsakymas #38 Prieš 3 mėnesius »
Sveikas, Auri.

Net nežinau, kaip tau tai pasakyti, bet noriu pradėti laišką nuo geros naujienos. Turbūt pasakysiu tiesiai šviesiai, ir tiek. Mayra laukiasi trynukų! Kol kas negaliu šito iki galo suvokti, bet nekantriai laukiame, kada mažyliai ateis į šį pasaulį.

Taip pat noriu dar kartą paprašyti, kad pastebėtum, kaip sekasi dvyniams ir Miriam. Žinau, kad jiems patinka tavo pamokos, bet Eliotas visai neatrodo nusiteikęs mokytis. Ne kartą su juo viską aptariau, tad tikiuosi, kad tai pagaliau duos naudos. Bet jeigu elgesys nesikeis, tiesiog parašyk, ir mes su Mayra imsimės griežtesnių priemonių.

Turiu ir dar vieną klausimą. Vasarą dvyniai buvo pakviesti į Kiauliasodį. Juos kvietė bendramokslė Nikolė Parker. Ką gali apie ją pasakyti? Žinau, kad ta mergina keleriais metais vyresnė, bet ar ji nesukels pavojaus mano vaikams? Nenoriu drausti šitos draugystės, tuo labiau, kad bendrauja ir Oliveris. Vis dėlto vaikų saugumas man yra pats svarbiausias.

Lauksiu atsakymo.
Dafydd

*

• *
  • 2042
« Atsakymas #39 Prieš 3 mėnesius »
Sveikutis

Ohoho! Tai bent. Tai trigubai sveikinu jus drauguži.

Gerai. Ir jei kiltų kokių nesklandumų parašysiu tau. Labai tikiuosi, kad jų nebus.

Man ji pasirodė draugiška mergina. Mačiau juos ir savo pamokose kartu. Nemanau, kad dėl jos turėtum rūpintis. Aišku neteko labai daug bendrauti. Bet tiesiog nemanau, kad ši draugystė galėtų atnešti kažkokių problemų.
Iki.
Sėkmės
Auris

*

• Menininkas
  • *
  • 2103
« Atsakymas #40 Prieš 2 mėnesius »
Mielas Eliotai,

Oliveriui viskas bus gerai, maždaug po savaitės jis grįš į Hogvartsą. Per daug nesigraužk ir nesijaudink, tik jam grįžus nepamiršk pasikalbėti apie tai, kas nutiko.

Vis dėlto privalome priminti, kad būtum atsargesnis. Suprantame, kad tau įdomu viską išbandyti ir ištyrinėti, bet su nepažįstamais magijos kupinais daiktais reikia elgtis labai apgalvotai. Esi protingas vaikinas, todėl tikimės, kad supratai savo klaidą, ir ji daugiau nepasikartos.

Jeigu to dar nepadarei, padėkok Auriui už pagalbą tą dieną.

Mama ir tėtis

*

• Menininkas
  • *
  • 2103
« Atsakymas #41 Prieš 2 mėnesius »
Auri,

Kadangi augini tris vaikus, galbūt mane suprasi, nors nežinau, ar esu to vertas. Gavęs tavo pranešimą be galo išsigandau ir supanikavau, be to, turėjau pranešti Mayrai. Pamatę sūnų, šaltą ir nejudrų gulintį ligoninės lovoje, abu jautėmės taip, tarsi einame iš proto. Negalime prarasti dar vieno šeimos nario. Nekaltinu tavęs dėl to, kas atsitiko, bet tą dieną reagavau ne taip, kaip turėjau. Manau, supranti, kad savo vaiko saugumas yra svarbiau už viską, todėl negalėjau elgtis adekvačiai. Ko nepadariau tą dieną, tai nepadėkojau. Ačiū už pagalbą Eliotui ir už tai, kad skubiai pranešei mums.

Kaip Eliotas laikosi? Gal pernelyg nerimauja? Labai norėtume būti šalia, deja, galime palaikyti ryšį tik laiškais. Kaip į viską reagavo Miriam?

Oliveris pamažu sveiksta, turėtų po savaitės ar kiek grįžti į Hogvartsą. Atsiprašau, kad rašau tik dabar.

Suprasiu, jeigu nenorėsi palaikyti ryšio, nes tai jau ne pirmas kartas. Vis dėlto tikiuosi sulaukti atsakymo.

Dafydd
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 2 mėnesius sukūrė Dafydd Carwyn Llewellyn »

*

• *
  • 2042
« Atsakymas #42 Prieš mėnesį »
Labas Dafydd

juk žinau, kad labai išsigandai. Ir tai dar per švelniai pasakyta. Niekas buvo neaišku. Nežinia kas bus ir ar viskas susitvarkys. Tai juk labai jaudina, kai nežinia kas bus tavo vaikui.
Eliotas laikosi neblogai. Pasikalbame. Jis nerimauja, bet laikosi neblogai. Miriam. Na ji gana tyli ir rami. Bandau ir ją pakalbinti. Pasakysiu, kad Oliveris sveiksta.
Labai džiaugiuosi, kad Oliveriui gerėja. Lauksim jo Hogvartse. Perduok jam linkėjimus.
Viskas gerai Dafydd.
Iki ir laikykitės.
Auris

*

• *
  • 2042
« Atsakymas #43 Prieš mėnesį »
Labas Dafydd

Net nežinau kaip čia paaiškinti. Papasakosiu tau tai, kas nutiko šiandien vakare.
Pas mane užėjo Oliveris ir tokia Leticija. Jie pasakojo apie Miriam. Leticija matė, kaip ji skriaudžia gyvūnus ar vabalus. Tarkim. Tyčia kerais iškėlusi laiko ore žuvį. Sako, kad taip ruošiasi egzaminams. Leticijai pasakius, kad žuvis negali kvėpuoti Miriam jos paklausė na ir kas?
Ji skriaudžia vabalus. nutraukia jiems sparnelius ir panašiai. Kol kas pats su ja aš nekalbėjau. Kai sužinojau tai pradėjau rašyti tau laišką. Manau, kad ji supranta ką daro. Tai yra supranta, jog jos veiksmai nėra geri ar įprasti. Dėl to slapstosi. Pats to nesu matęs. Oliveris beje irgi ne. Bet būtų keista, jei Leticija būtų išsigalvojusi tokius dalykus. Su Oliveriu jie nemažai bendrauja, manau tikrai gerai sutaria.
Ar man bandyti jai kažką sakyti? Jei ką sugalvotume kaip jums kuo greičiau su Miriam pasikalbėti.
Lauksiu atsakymo
Auris