0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Adrijas Volkeris

• VII kursas
  • *
  • 142
  • Taškai: 84
Ats: I MGP pamoka visiems kursams
« Atsakymas #15 Prieš 1 savaitę »
- Skaityk pati. Aš tau nieko nesakysiu. Ką darysi, jei išsiris slibino jauniklis ir tu nemokėsi su juo elgtis? - Į kitus mergaičiukės žodžius niekaip nereagavo. Nebuvo nusiteikęs juokauti. Arba teisingiau pasakius nei nemanė rodyti, kad jam juokinga tai ką ji pasakė. Kas bus, kai aš išeisiu iš mokyklos? Pats metas jai rimtai kibti į mokslus. Pagalvojo Volkeris.
Jis Stovėjo rimtu veidu, rankoje laikydamas savo kiaušinį. Žinojo kaip reiktų jį pradėti perėti, bet nieko nedarė. Kad Kaja nepradėtų Grifo mėgdžioti. Galėjo taip užsispyrėliškai prastybsoti kad ir visą magiškųjų gyvūnų priežiūros pamoką. Tegul ji nei nemano, kad mudu čia paplepėsime apie papuošalus ar kitus dalykus. Jei jau pats priėjo prie jos, tai tik todėl, kad Adams kažko išmoktų pamokoje.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
  • Taškai: 19
« Atsakymas #16 Prieš 1 savaitę »
Regis, kad Adrijas nebuvo tokios geros nuotaikos kaip kad Kaja.
- Šiandien tu visai surūgęs, - murmtelėjo Kaja. - Žinau, kas tau padėtų. Juokingi vaizdeliai iš „YouTube“, bet, deja, čia nėra interneto!
Netrukus grifė susiraukė. Ir ji jau pasijuto surūgusi.
- Na ir nieko nedaryčiau. Paeičiau toliau. O kodėl tu kalbi apie slibinus? Čia juk drakono kiaušiniai, o ne slibino. Ar čia tas pats? - prisimerkė.
Kajai dabar tikrai pasidarė smalsu, ar slibinas ir drakonas - tas pats gyvūnas. Tačiau jau ji iš principo neims to vadovėlio į rankas.
- Ir nereikia man to kiaušinio! - sušuko.
Norėjo mesti ji ant žemės iš pykčio, tačiau susitvardė. Vis dėlto kiaušinio viduje yra gyvūnas, o ir taškų iš Grifų Gūžtos prarasti nesinorėjo, be to, į ketvirtą kursą reikės kažkaip pereiti, tad geriau nesišakoti.
Tad Kaja tiesiog padėjo kiaušinį iš ten, kur paėmė, ir parodė Adrijui liežuvį. Sukryžiavusi rankas ji stebėjo, ką bendrakoledžis darys. Tada to paties imsis ir Kaja.

*

• VII kursas
  • *
  • 142
« Atsakymas #17 Prieš 1 savaitę »
- Aš visai nesurūgęs. - Jau ėmė gailėtis, kad prie jos priėjo. Tai buvo klaida.
- Nemėgstu interneto. - Internetą ir Adriją skyrė didžiulė laiko duobė.
- Negalima nieko nedaryti. Reikia mokytis. Nes net jaunikliai yra pavojingi. Taip. Slibinai ir drakonai tas pats. - Lakotas vis dar tebestovėjo tokia pat akmenine poza.
- Paimk vadovėlį ir paskaityk. Juk tik porą eilučių reikia perskaityti. Nejau taip sudėtinga? O tada galėsi išperėti kiaušinį. Įsivaizduoji. Išsiris kažkas gyvas ir tikras. - Kalbino. Kaja jam dar ir liežuvį parodė. Vaikai. Atsiduso mintyse.
- Ar mes taip ir stovėsim čia? Jei tu nieko nedarysi, tai aš čia stovėsiu, kad ir visą pamokos laiką.
Daugiau niekada su ja nesusidėsiu. Vaikai mane erzina. Po šimts dabar negalėjo pasibandyti išperėti to nelemto kiaušinio. Aišku galėjo, bet ji juk darytų tą patį. O kas man darbo? Bet ne. Kad jau užsispyrė, tai ir ketino laikytis savo. Kol Kaja nepaims to vadovėlio ir neperskaitys apie slibinų kiaušinių perėjimą nepajudės iš vietos.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #18 Prieš 1 savaitę »
- Atrodai surūgęs. Kaip galima nemėgti interneto? Adrijau, aš niekada nepaklausiau! O tu grynakraujis ar žiobarų kilmės? Turbūt grynakraujis, nes kaip kitaip nemėgtum interneto?
Mergaitė atsiduso, kai vyresnėlis pasakė, jog reikia mokytis.
- Žinau, žinau, kad reikia. Bet aš ne gyvūnas, jog perėčiau kiaušinius. Geriau kokį rašinėlį parašyti. Bet kodėl jie yra tas pats? Skamba kaip skirtingi gyvūnai, - stebėjosi. - Aš neturiu vadovėlio, - išsišiepusi pasakė. - Nepasiėmiau. Ir nežinau, kur reikėtų skaityti. Geriau pažiūrėsiu, kaip tu peri. Tik nesakyk, jog užpakaliu reik užsėst kiaušinį? - sukrizeno. - Aš ir galiu stovėt. Be problemų, - gūžtelėjo pečiais.
Žinojo, jog gali stebėti ir kitus mokinius, ne tik Adriją. Bet kam, jeigu pamokos laikas greičiau pralėks kvailiojant su juo, o ne vaidinant, kad dirba.

*

Neprisijungęs Roma Keit

• Magiškųjų gyvūnų priežiūros profesorė
  • *
  • 261
  • Lytis: Moteris
  • Dingsti iš akių arba nužudysiu!
« Atsakymas #19 Prieš 1 savaitę »
  Eion buvo aiškiai nepatenkintas pamoka. Tačiau ką Roma turėjo daryti? Liepti jam nedirbti? Juk ir taip nedirbs. Tai kam dar vargintis? Ne, dabar jau jam tikrai neskirs papildomo dėmesio. Juk padariau tik vieną klaidą! Juk nesugrioviau jam gyvenimo! Pagalvojo tamsiaplaukė. Vis dar nesuproto kodėl Eion dėl tos klaidos toks piktas. Juk ji irgi žmogus!
  Greitai problemas jau kėlė nebe jis. Nors... Ir jis. Dabar į gyvūnų žaidimą įsitraukė dar vienas klastuolis.
- Baigiat! - sušuko ir atsisuko į Eion. - Eion, gali nedirbti. Paveik ką nori, - pasakė ir akis nusuko į kitą klastuolį, kuris neprarado progos pasityčioti. Kažkaip šio veido nebuvo įsiminusi. Bent kaip problemų kėlėjo. - O tu eini dirbti! - ir vėl Eion leido daugiau. Nenorėjo to, tačiau kažkaip taip išėjo... Negalėjo jiems abiems liepti dirbti, nes būtų ir toliau pykęsi. O iš judviejų labiau norėjo padėti Eion. Tokia jos širdis jau buvo.
  Ne, problemos palaukti negalėjo. Jos kilo nežmoniškus greičiu. Vos Roma tik spėjo atsikvėpti ir, tiesą sakant, jau galvoti apie kokį gėrimą su laipsniais, ir vėl prasidėjo problemos. Šįkart ji akies krašteliu pamatė degantį stalą, todėl nuskubėjo ton pusėn. Greitai užgesino stalą ir pažvelgė į kaltininką.
- Degink klasės stalus kiek tik nori, tačiau ne svetimų! Ir kodėl visi krečiat išdaigas tada, kai reikia daryti priešingai! - pasakė ir kelias sekundes patylėjo, kad nurimtų. - Atiduok lazdelę. Praktiką turėsi pabaigti be jos, - ramiai pasakė ir ištiesė ranką.
Iš tiesų man patinka uodai, aš tik sakau, jog jų bijau

*

• VII kursas
  • *
  • 142
« Atsakymas #20 Prieš 1 savaitę »
- Aš tiesiog esu rimtas žmogus Kaja. - Atrėžė. Kodėl aš toks kvailas ir susidėjau su ja?
- Grynakraujis. Bet gyvenu su žiobarais. Ir vis tiek internetas man nepatinka. Jis nuobodus. - Pats veli save į bėdą. Kam tu jai atsakinėji? Truputėlį jinai linksmino jį ir gana.
- Čia ne visai perėjimas. Reikia mokėti išristi drakono arba slibino kiaušinį. Ir sėst ant jo nereikia. Iš kur aš galiu žinoti Kaja kodėl tai yra tas pats, nors žodis kitas. - Norėjosi nusijuokti,. bet ir toliau stovėjo nutaisęs rimtą miną.
- O, tai labai greit pataisoma. - Dabar jau išėjo iš akmeninės stovėsenos ir iš kuprinės ištraukė vadovėlį. Atvertė ir padavė Kajai.
- Perskaityk. Juk tai taip paprasta ar ne? - Kažin ką pasakys profesorė pamačiusi ką mes čia darom. Bet ji atrodė itin užsiėmusi kitais svarbesniais reikalais. O juk Adris ir Kaja triukšmo ar kitokių bėdų nekėlė. Taigi ir neturėjo kristi niekam į akis.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #21 Prieš 1 savaitę »
- O man labai labai patinka internetas. Jis mano geriausias draaauuu...gaaas! - maivydamasi išdainavo. - Nežinau, tu vyresnis, tai viską gal žinai. Nežinau, - juokėsi.
Kaja pajuto, kad šiandien tikrai nenori dirbti. Užsimanė kvailioti. Gaila, jog Adrijas, regis, visai tam nusiteikęs nebuvo.
- Žinai, liūdna, kad baigsi Hogvartsą jau tuoj. Gal nori pasilikt antrais metais? - krizeno toliau.
Kajos nelaimei, Adrijas padavė jai vadovėlį. Ši ir kikeno, ir dūsavo, bet paėmė jį į rankas. Ėmė garsiai skaityti, taip pat besimaivydama.
- Kiaušinių perėėėjimas. Laikyti kiaušinį ugnyjeee, tra lia lia lia...
Tačiau baigė skaityti jau mintyse ir pasibjaurėjo.
- Fui, ką? Brendžio su vištų krauju? Čia rimtai? Taigi jis bus girtas! Tas slibinas - drakonas... - ji užvertė knygą ir atidavė ją Adrijui.

*

• VII kursas
  • *
  • 142
« Atsakymas #22 Prieš 1 savaitę »
- Nejaugi? Jis gi negyvas. Kaip jis gali būti tavo draugas? - Adrijo rimtis ėmė sklaidytis. Kažkokia nesąmonė. Ką aš čia darau? Klausinėjo savęs. Bet jei reiktų atsakyti teisingai jam patiko šita pamoka ir tai, ką jie čia pliurpė.
- Tu velniškai teisi. Esu labai smarkiai už tave vyresnis. Bet daug dalykų aš nežinau. - Kažin kas būtų jeigu aš jai papasakočiau kiek esu vyresnis. Nusivaipė mintyse.
- Nenoriu. Man jau metas keliauti. - Kad ir kaip patiko saugi aplinka reikėjo palikti mokyklą. Jam tuo labiau. Adrijas jau seniai, seniai turėjo bųti baigęs mokyklą.
Galop neištvėė ir nusijuokė. Turbūt baigęs mokyklą truputėlį pasiilgs šitos mažės.
- Matai ir perskaitei. Nebuvo taip sudėtinga. Nebus jis girtas. Man atrodo. Taip jau jis stiprėja. Tas slibinas. Tai kaip? Ar perėsim šiandien kiaušinį ar apsiribosim tik knygos perskaitymu?

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #23 Prieš 1 savaitę »
- Ir dar kaip gyvas! - paprieštaravo Kaja. - Ar tu žinai, kiek žmonių yra tiktoke ir instagrame? - pakilnojo antakius. - Pff, ne taip jau ir labai smarkiai. Tik kiek? Vienas, du, trys, keturi, - ėmė skaičiuoti ant pirštų. - Tik ketveriais metais! Bet tu nugalėjai tą baisų padarą taip, lyg būtum vyresnis šimtas ketveriais, - pajuokavo. - Kur keliauti? Kažkur keliausi? Gal į Paryžių pažiūrėti Eifelio bokšto? Na, gerai, galim perėti, - pasiryžo. - Bet ar galim perėti tą patį, Adrijau? Prašau... Aš nenoriu perėt jo viena.
Atrodė, jog Adrijo nuotaika pasitaisė. Ir Kaja dabar jautėsi linksma. Net atsirado noras išperėti tą kiaušinį. O jei dar tai pakels Grifų Gūžtos taškus, jeigu jie labai gerai pasirodys, taip pat ir Kaja gaus neblogą įvertinimą. Investiciją į ateitį, tada kitose pamokose galėsiu daugiau bimbinėt, pamanė mintyse. Juk jos tėtis - verslininkas. Visada sako, kad reikia investuoti.

*

• VII kursas
  • *
  • 142
« Atsakymas #24 Prieš 1 savaitę »
- Bet jų nėra. Tų žmonių arti tavęs nėra. Ne. Man internetas nepatinka. - Toliau ginčyjosi. -  ką pasakytum, jei tikrai būčiau vyresnis už tave šimtas ketveriais? - Buvo įdomu. Aišku, paklausė to šypsodamasis. Lyg nerimtai.
- Man pasisekė. Pasisekė, kad ta elfė mane išgirdo. Štai ir viskas. Gal ir ten. Bet noriu pakeliauti visur. Noriu pamatyti daug pasaulio. Per ilgai sėdėjau vienoje vietoje. - Mąsliai pasakė. Bijojo pasaulio, bet ir norėjo pamatyti. Jau praėjo tas optimistinis momentas, kai mylėjo viską. Saulę, lietų, žolę. Dabar dažniausiai jausdavo tuštumos jausmą. Jautėsi ne savo laike ir viskas.
- Gerai jau gerai. Perėkim vieną. - Jis paėmė savo kiaušinį.
- Koks ugnies uždegimo burtažodis? - Ir toliau mokslų neketino pamiršti.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #25 Prieš 1 savaitę »
- Bet Adrijau, juk tuo internetas ir yra nuostabus! Kad tu sau gali sėdėti patogiai lovoje ir bendrauti su daug žmonių!
Kai Adrijas juokavo apie šimtą ketverius metus, Kaja prapliupo kvatoti.
- Na, pasakyčiau, jog esi labai labai senas. Ir paklausčiau, kokia tavo jaunystės paslaptis. Mano mama tikrai tavęs paklaustų. Ji vis tepa kremą nuo raukšlių ir paakius. Pasiūlyčiau tau kurti verslą. Adrijo ir Kajos jaunystės verslas. Būk šimto septyniolikos, o atrodyk tiesiog kaip septyniolikos, - ir toliau juokėsi.
Per akimirką Kaja visai surimtėjo, nes ją nukrėtė šiurpas pagalvojus, o kaip viskas būtų pasibaigę, jeigu ne elfė ir ne kardas.
- Na, pasaulio daug galima pamatyti ir internete, - pasakė. - Visokių nuotraukų ir vaizdo įrašų. Bet man įdomiau influencerės, kurios reklamuoja kosmetiką.
O tada jie ėmėsi darbo.
- O, aš tau galiu ne tik pasakyti, bet ir parodyti. Incendio! - Kaja, išsitraukusi burtų lazdelę, smarkiai pamojo ja.
Bijojo, kad gali nepavykti, todėl persistengė. Uždegė didelę liepsną, kuri iškart ėmė plisti.
- Ai, Adrijau, daryk ką nors! - sušuko.
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 savaitę sukūrė Kaja Adams »

*

Neprisijungęs David Dominguez

• IV kursas
  • *
  • 143
  • Taškai: 25
« Atsakymas #26 Prieš 1 savaitę »
David pamiršo burtažodį. Jis norėjo užgesinti ugnį. Bet jis neprisiminė, kaip iššaukti vandenį. Atėjo profesorė ir viską padarė.
- Ačiū, - pasakė David. Tada klastuolis suprato, kad mokytoja pyksta. Jis nustebo. - Aš netyčia, - bandė paaiškinti David. - Vadovėlyje parašyta, kad reikia ugnies.
Mokytoja paprašė atiduoti burtų lazdelę. David supyko. Jis bandė atlikti užduotį.
- Ne, - pasakė berniukas. Daugiau nieko. Gerai, kad profesorė nematė vagystės. Bet David tikrai neatiduos lazdelės. Jos reikia praktikai.
- Man reikia ugnies, - pasakė berniukas. Jis atvertė vadovėlį. Klastuolis parodė, kur tai parašyta. Profesorė negali paimti jo lazdelės. - Aš bandžiau atlikti užduotį.
Kiaušinis buvo šiek tiek šiltas. David pagalvojo, kad to užteks. Jis pradėjo skaityti tolimesnę instrukciją. Bet jam greitai nusibodo. David norėjo dar ką nors pavogti.

*

• VII kursas
  • *
  • 142
« Atsakymas #27 Prieš 1 savaitę »
- Bet koks įdomumas? Ne. Man labiau patinka matyti žmogų akis į akį, kai su juo kalbu. - Kad viskas būtų taip paprasta. Adrijo jaunystės paslaptis niekam nepatiktų. Net jam pačiam nepatiko. Bet vis tiek šypsojosi klausydamasis jos kalbų.
- Nieko tokio pasenti. Tai natūralu. Kam žmonės vaikosi jaunystės. Nuo amžių amžinųjų mes senome ir bėgo laikas. Taip jau yra. - Pasakė kiek surimtėjęs.
- Bet internetas neperteiks to jausmo, kai išties esi kažkur kitur. Nuotrauka ir tikras buvimas kažkokioje vietoje skiriasi. Ar esi kur nors keliavusi? - Kalbai pasisukus apie kosmetiką ir influenceres. Neįtikėtina. Bet jo žodyne jau atsirado net šito žodžio reikšmė. Nepasakė nieko. Nes nelabai dar mokėjo tokiomis temomis kalbėti.
- Oi. Po šimts kojotų. - Jis atšoko nuo staiga įsiplieskusios liepsnos. Tada stvėrė savo lazdelę ir sureguliavo ją, kad bųtų ne tokia pasiutusiai kaitri.
- Puiku. Matau, kad jau visai gerai sekasi kerėti. Na ką. Dabar jau perėsim. - Lakotas atsargiai nuleido kiaušinį ugnin ir ėmė jį stebėti.
- Įdomu išsiris iš jo kas nors ar ne. Man atrodo, kad tam reikia labai nemažai laiko.

*

Neprisijungęs Kaja Adams

• III kursas
  • *
  • 181
« Atsakymas #28 Prieš 1 savaitę »
- Bet kiek laiko susitaupo! - toliau vardino virtualaus bendravimo privalumus Kaja. - Nereikia ruoštis, nereikia niekur eiti.
Nepagalvojo apie tai, jog tą sutaupytą laiką iššvaisto veltui internete.
- Mano mama labai nenori pasenti, nes ji yra modelis. Jau ir taip sako, kad užsakymų nebe tiek, kiek anksčiau, - tarė. - Nelabai keliauju. Tėvai keliauja darbo reikalas, todėl manęs pasiimti negali. Aš lieku su aukle namuose ir dar ateina virėja ir tvarkytoja, - papasakojo. - Kerėti sekasi geriau, nes mane mokė apsigynimo nuo juodosios magijos profesorius ir dar jis mane palydėjo pirkti kitos burtų lazdelės. Bet aš ant jo pykstu, nes... - nutilo. Žinojo, kad nebūtų gerai išpasakoti visai mokyklai apie Eion. - Nes pykstu, - pabaigė sakinį.
Kiaušinis buvo ugnyje, o Kajai pasidarė nuobodu. Gal jie per vėlai pradėjo perėti. Nebuvo panašu, kad kas nors greitu metu išsiris. Pamoka jau ėjo į pabaigą.

*

Neprisijungęs Roma Keit

• Magiškųjų gyvūnų priežiūros profesorė
  • *
  • 261
  • Dingsti iš akių arba nužudysiu!
« Atsakymas #29 Prieš 1 savaitę »
- Dabar nebandyk išsisukti vadovėlio užduotimi. Žiūrėk man, kad daugiau tokių nebūtų. Galėsi stalą pirkti už savus. Daugiau specialiai netaisysiu! - pasakė supykusi. Jai buvo pikta, kad dabar klastuolis viską bando pridengti vadovėlio pagalba. Žinoma, stalą ir toliau taisytų, tačiau tikėjosi, kad toks dalykas jį išgąsdins.
  Išgirdusi, kad jis neatiduos lazdelės tik prunkštelėjo. Buvo juokinga.
- O ką tu padarysi? Atiduok ir džiaukis, kad grąžinsiu po pamokos. O gal parašyt tavo tėvams laišką, kad šie atvyktų ir pasiimtų lazdelę? Kaip labiau norėtum? - paklausė. Toks klastuolio įžūlumas ir supykdė, ir paglostė širdį. Juk iš pradžių taip elgėsi ir Eion.
  Berniukas atvertė vadovėlį ir parodė užduotį. Ugnies jam mat reikia. Kažkaip nematau, jog būtų parašyta, kad reikia deginti stalus. Pagalvojo. Jau buvo pavargusi nuo šiandienos ginčų, tačiau pasakė:
- O kur parašyta, kad reikia deginti stalus? Manai, kad nemoku skaityti? Deja deja, turiu tave nuvilti. Tuo labiau užduotį žinau. Atiduok lazdelę! Beje, kuo tu vardu? Žinosiu kam braukti taškus.
Iš tiesų man patinka uodai, aš tik sakau, jog jų bijau