0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Badis Smudge

• Burtininkas
  • 126
  • Lytis: Vyras
  • Prekeivis
Grimaldžio dvylika
« Prieš 2 metus »
Tai buvo niekuo neišsiskiriančios daugiabučių laiptinės. Tik tiek, kad viena - vienuolikta, kita - trylikta. Žiobarams tai atrodė kaip paprasčiausia numeravimo klaida. Tačiau, jei pro šalį einančiam burtininkui labai reikėdavo prieglobsčio, atsiverdavo dvylikta, žiobarams nematoma laiptinė.

[Dabar čia nebe Badžio namai, o tiesiog Grimaldžio dvylika ir čia gali rašyti visi]

Taigi apsipirkęs Skersiniam Skersgatvy Badis ėjo. Tiesiog ėjo nežinodamas kur. Jis nenorėjo nuolat gyventi Kiauram Katile iš nuomos, būtų visus pinigus išleidęs. Grįžti į vaikų namus? Tai jau ne. Vaikinas nieko nenutuokdamas ėjo pro namą su "numeravimo klaida". Jis ją pastebėjo, bet nuėjo šalin. Daug nenuėjo, nes išgirdo tarškėjimą. Atsisuko į namą ir pamatė... dvyliktą laiptinę! Kai suvokė, kad žiobarai jos nemato, smuko vidun. Na, ne per švariausia, bet susitvarkysiu. Iš tiesų viduj nebuvo labai tvarkinga. Name buvo daug miegamųjų, bet Badžiui jaukiausia vieta miegoti atrodė sandėliukas po laiptais. Daiktus vaikis padėjo viename iš miegamųjų, o į sandėliuką su savim paėmė tik jam įdomiausias knygas ir lazdelę. Šiuos daiktus jis sudėjo sandėliuko lentynose. Per tą dieną Badis nusivarė nuo kojų. Apsivilkęs pižamą nušlepsėjo į sandėliuką ir uždarė dureles. Atsigulęs dar sušuko:
- Aš turiu namus! Jeigu kas nors žino jog aš čia ir nori būti mano šeima, prašom užeiti!
« Paskutinį kartą keitė: Prieš 1 metus sukūrė Badis Smudge »
- Žinote, kaip mes sakome: "Paprastas lankininkas treniruojasi kol pataiko. Žvalgas...
- ...treniruojasi, kol niekada neprašauna", - užbaigė keliolika balsų.
Holtas mažumėlę susigėdęs šyptelėjo.
- A, kaip matau, jau girdėjot, - tarė.