0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

*

Neprisijungęs Milanas Lestreindžas

• Šluotų meistras
  • 132
Ats: Klubas “Jaunystės pavasaris”
« Atsakymas #105 Prieš 2 mėnesius »
- Aišku. O ką turėčiau bijoti? - Jau pasitikėjimo savimi netrūko. O jei pritrūktų mokėjo vaidinti. Galėtų ką tik nori suvaidinti. Rūmų gyvenimas visko išmokė Lestreindžą.
- Eik tu sau oho. Magijos istoriją. Kiek prisimenu puikiai kerėdavai. Kodėl nenorėjai imti kažko susijusio su kerais? - Še tau, kad nori. Jei jau buvo keista, kad Erka Forrm profesoriauja, tai jos pasirinktas mokomasis dalykas dar labiau nustebino vaikiną.
- Jei kada norėsi įdomiai paskrajoti pasakyk, turime visą treniruočių centrą. - O ką. Galėtų jai suorganizuoti.
- Supratau. O ką veikei tuos porą metų pabaigusi mokyklą? Iki tol, kol ėmeisi kilnios mokytojos profesijos? - Vis dar stebėjosi viskuo, ką išgirdo apie šią merginą. Tikrai tas gyvenimėlis įdomus daiktas.

*

Neprisijungęs Erka Forrm

• Magijos istorijos profesorė
  • *
  • 695
  • Lytis: Moteris
  • Religijas ir demonus tiek pat mylinti keistuolė.
« Atsakymas #106 Prieš mėnesį »
- Na nežinau, ne visi tokie drąsūs kaip tu, - šyptelėjo vaikinui. Žinoma, šokis yra svarbiau, bet nagi, gėrimai irgi kainuoja! Pagalvojo. Nors pala pala, nuo kada man rūpi pinigai?
  Muzika tikrai buvo graži, tad Erka pradėjo judėti ritmu. Ir tuo pačiu iškart atsakinėjo į klausimus:
- Nu jau, negi kerėjimas tau įdomu?! O šiaip, nežinau, atrodė lengviausia, bent jau niekas nesijuoks, jei nesugebėsiu kokių kerų. O manau, kad magijos istorija toks gan lankstus dalykas Ir nežinau, man visai patinka.
  Apie skraidymą reikėjo taip pat pamąstyti. Erkai atrodė, kad tai tikrai būtų labai įdomu.
- Būtų smagu. Kada nors, - šyptelėjo.
  O išgirdus kitą klausimą, pasidarė truputėlį gėda. Kaip čia gražiau pasakyti, kad Erka nieko neveikė? Kitų sąskaita gyveno? Šito ji nežinojo.
- Ar atsakymas, jog nieko, tenkins tave?
Vieną dieną aš išvarysiu manyje tūnantį demoną ir atsiversiu į krikščionybę. Gal.

*

Neprisijungęs Milanas Lestreindžas

• Šluotų meistras
  • 132
« Atsakymas #107 Prieš mėnesį »
- Oi mergyt, paimti gėrimėlį, tai tikrai nėra drąsiausias dalykas, kurį esu padaręs. - Kažin ar laikytų save drąsiu žmogumi. Gal labiau įžūliu. Štai ir viskas. O be to jam dažniausiai nelabai rūpėjo ką kas pagalvos, štai ir visa drąsa.
- Aišku. Kerėjimas visa magijos esmė. O jei kas žvengia nepavykus kerams. Na, tokius labai lengva užčiaupti. - Nesirūpino ar jį nugirs koks žiobaras, mat muzika plėšė visu garsu.
- Eik tu rimtai? Kur jau ten lanksti. Klaiki nuobodybė ir kalimas. Aš negalėdavau nusėdėt per tas pamokas. Nebent tavo kokios nors kitokios. Bet šiaip ne, klaikiausias dalykas iš visų. Nors gal konkuruotų su astronomija. Sėdi ir braižai žvaigždėlapius. Nesąmonė. Arba ateities būrimas. Rimtai... Pažįsti bent vieną pranašą? - Plepėjo užsivedęs vaikinas. Šiuo tarpu jautėsi visai gerai ir kol kas į galvą nelindo klaikiai sudarkytas gruodės kūnas ar dar kokios blogybės.
- Tai gerai, pranešk jei užsimanysi paskrajoti. - Šypsojosi. - Aišku. O ką negi būtina vos baigus mokyklą užsikrauti darbais. Jau vien ta mokykkla siaubingai išvargina. Amžinos pamokos ir namų darbai. Žiauririai džiaugiaus ją pabaigęs.